Paciente optimiste si gravidute ale dr.Tutunaru-10

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Fetelor multumesc de urari , sa de-a DD sa fie asa cum ne dorim.....
Madaluta , ce dor imi era de tine..... , sper ca presimtirea ta sa se adevereasca ...... Doamne ce a trecut timpul , parca ieri alaltaieri eram colege de salon si acu ia uite ce burta mare si frumoasa ai........
Ar fi tare frumos sa ne mutam la odisee , dar mai intai se duce Claucia si Alexia , dupa aceea poate vin si eu cu Ioana , ca noi mai avem 2 saptamani de tensiune..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salinas spune:

buna fetelor, ma numesc alina si vreau sa va impartasesc din experienta mea, am fost si eu in situatia voastra pana in iulie si vreau sa o iau de la capat cat mai repede posibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salinas spune:

sper sa nu fiu penibila dar cine este acest DR.T? intreb asta pt ca si eu sunt in cautare de un medic ADEVARAT!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cadina spune:

Buna dragi tutunarese!
Sper sa ma primiti si pe mine in clubul vostru, ne dorim si noi un bebe dar... deocamdata nu prea a mers. Am fost acum doua luni la dr.Tutunaru cu dureri cam de jumatate de an in partea dreapta. Inainte vizitasem cam 3 doctori si toti imi spuneau ca n-am nimic, ca totul e ok. Dr. T dupa consult si endo mi-a spus ca am endometrioza. Din pacate nu mi-a scris nimic nici despre folicului nici despre endomentru. Consultatia a mers rapid si mi-a spus ca ne vedem dupa doua luni de tratament cu anticonceptionale. I-am dat telefon si mi-a spus sa vin in ziua a 10-a sa ma monitorizeze. Sper din tot sufletul sa fie mai darnic cu informatiile de data aceasta si sa nu ma mai tina in suspans...:P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Vai fetelor ce planuri mari aveti!!! Sa dea Domnul sa plecam cu toate la odisee, i-mi surade ideea!!
Claucia hai iubita!!! Mai ai putin!!
Alexia28 eu cred ca poti lua si Maca si Branca ursului, odata cu stimularea!! Mult succes!!
Lauravoinicu da-i bataie, acum e momentul!!!
Amely nu te-ai intors din concediu???? Ne e dor de tine!!!
Laura69silk va astept !!
Bun venit noilor fete!!
Felicia o zi buna i-ti doresc!!

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

scuze ca ma bag in vorba dar la naturiste si homeopate Mariee a zis ca daca se face stimulare, maca si BU inhiba stimularea si efectele sunt neasteptat de neplacute; eu cred ca atunci cand ceva este incert, atunci trebuie evitat;
succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Alexia28 daca zice Dj_mama ca nu e bine sa le iei odata cu stimularea, sa stii ca asa e! Mai bine fa doar stimularea fara nici un alt stimulent natural, sa nu faci cumva hiperstimulare!

Si va veni cu siguranta o zi in care-ti voi zambi implinita!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papushel spune:

Buna, fetelor!...imi puteti spune cumva cat costa o laparo la misterT si care sunt conditiile in care o face?..adica ce presupune..cat de repede se poate programa, cate zile de internare, etc...va rog, m-ar ajuta mult raspunsul vostru...vreau sa aleg daca o fac cu dansul sau nu...sunt un pic grabita, as vrea sa o fac peste o saptamana si nu stiu daca T opereaza acum...multumesc din suflet...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Multumesc mult fetelor, am scris si la naturiste, nu o sa iau nimic naturist, o sa las Ovamitul sa-si faca datoria.
Deocamdata sunt in asteptare, sunt z30 , nu mai mi-a intarziat de mult ciclul, de obicei imi vine la 28-29 zile. Si nu ma puneti sa fac testul, ca nu-l fac, cu siguranta este intarziere pt ca luna asta am avut ovulatie pe dreapta si am trompita defecta.

Clau tu z32, nu? Ceva, ceva?
Lauravoinicu, Ioana spor in continuare la, aveti sanse mari luna asta
Papushel, eu din cate am inteles de la fete, T nu opereaza luna asta, este sectia inchisa, dar eu zic sa nu te grabesti pt ca Tutunaru este alegerea potrivita pt laparoscopie. Mai multe nu stiu sa-ti raspund pt ca nu am facut operatia....inca.
Cadina bine ai venit in clubul nostru, bafta la monitorizare, Mr T asa este 'mai scump la vorba', dar daca te duci cu listuta de intrebari o sa-ti raspunda la toate framantarile tale. Asa ca fa-ti o listuta cu intrebari si bafta multa
Pupici la toate fetele mele dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Alexia, imi pare rau ca te-am informat gresit, eu eram sigura ca se poate... Oricum, fetele de la naturiste stiu mai bine.. Eu nu te pun sa faci test, ci doar sa ne tii la curent cu numarul zilelor de intarziere!
Cadina, bine ai venit printre noi! Data viitoare, te duci cu listuta pregatita! Asa o sa fac si eu, ca am patit cam la fel...
Salinas, e greu sa dai sfaturi, e greu sai sa te hotarasti... asa cum probabil ai observat, sunt multi dr-i buni, care ( chiar si pe forum, ) primesc laude sau sunt contestati... eu m-am indreptat de curand spre dr T din dorinta de a face o laparo... si in acest domeniu este printre cei mai buni! Mai multe poate iti spun fetele, sau citeste paginile anterioare!
Ioana,!
Tuturor tutunicilor( care probabil vor citi maine dimineata masajul) , va urez o saptamana usoara si plina de vesti bune!

Poze1Poze2

Mergi la inceput