Paciente optimiste si gravidute ale dr.Tutunaru-10

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Marinar superbeeeeeeee poze!!

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna dimineata fetelor,

Iarasi scriu de dimineata sa va induc in eroare... hi hi hi mai am un pic si plec la birou asa ca repede repede scriu.
Kristind, asa este Dr T pare la o prima vedere grabit insa este foarte foarte priceput.

Felicia, imi pare rau pt z1, lasa ca la laparo vei sti totul!
Marinusha, nu am apucat sa-ti spun, superbe poze, frumoasa fata, veselie mare pe voi la munte nu? Ce frumos, mami, tati si bebe.

Ioana, ce vesti sa dau? Pai tocmai scrisesem ca nu prea am ce vesti, probabil ca am scris deodata, sunt in z27, fara semne de nici un fel.
Am avut ceva semne de venire a CM acum cateva zile, de dureri de burtica, etc, numai sanii au ramas sensibili. Va veni probabil in cateva zile, eu tot ma bucur pentru ca inseamna ca s-a reglat, prima oara dupa AC vine singur, fara duphaston, fara stimulare, nimic. Pup eu fata scumpa

Mamidevladut, Amely, distractie placuta la mare si spor la treaba (placuta) si sa folositi timpul cu scop!

Kitty_nic, imi pare rau ca te-au speriat raii astia de rushi, ca ti-au stricat planurile, lasa ca intrebam doctorul si le venim noi de hac odata si odata.

Laura Voinicu, fata draga si scumpa, cum mai esti?

Laura Silk, tu fata draga si sufletista, ce mai spui? Cu cuvintele tale care alina de fiecare data

Pup toate fetele si o saptamana frumoasa - eu am avut ieri zi libera asa ca de astazi incepe saptamana de lucru
Va pup mult pe toate, nu scriu sa nu uit pe cineva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata

fete merci de aprecieri.

Clau chiar a fost veselie mare la munte, distractie.. a fost super bine, mai ales ca in zona nu prea este semnal la tel, asa ca a stat si al meu sot mai linistit.

Marina 16+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Kristind, ai fost la spital sau la cabinet? Daca imi poti spune ce fel de ecografie ti-a facut si mai ales cum de ti-a diagnosticat asa repede-in zece minute- o "endo..." (presupun ca este o endometrioza, iar din ceea ce am citit despre asta - scris de domnul doctor - mi s-a parut ca e o afectiune destul de complicata). Scuze pentru atat de multe intrebari, dar peste cateva ore ma duc si eu la control si am deja emotii foarte-foarte mari.
O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariana1 spune:

Salutare fete dragi!
Am sosit din concediu cu forte proaspete si pregatita de lupta. Luna asta sper sa imi faca laparo si sa ma apuc serios de treaba.
Felicia_ eu cred ca ar trebui sa il suni cat de repede pe T.; mie mi-a spus luna trecuta sa il sun luna asta in prima zi de CM ca sa ma programeze, asta ar insemna peste o saptamana, cam atunci ar trebui sa imi vina CM; sper ca luna asta sa inceapa sa faca laparo.
Va pupic dulce pe toate si va urez o saptamana plina de impliniri.

Ariana1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaiosif spune:

kristin,

"endo" insemana endometrioza si dl dr le suspecteaza pe 90% din fetele care au probleme de infertilitate de asa ceva.
cred ca dupa 2-3 monitorizari o sa iti spuna sa faci laparoscopie.
sa dea Dumnezeu sa ramai, pana atunci!
nu te speria, dar sa stii ca grabit este absolut mereu.
si inainte de operatii si dupa, si la cabinet si la spital. cel putin cu mine asa a fost.

sanatate iti doresc si noroc,

andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Felicia draga, suna-l cat mai repede pe dr.T , ca sa te poata programa din timp. Nu fi trista, lasa ca dupa laparo o sa fie bine!!!
Claucia nu se stie, pina nu apare pima zi de intarziere, nu poti sa stii sigur ca nu esti!! Eu i-ti tin pumnii sa fie cu ochisori!!
Kristind eu i-ti tin pumnii sa fie totul bine si sa fie doar o alarma falsa chestia cu endometrioza. Asa e dl. dr. mai precaut si pe Marinar o banuia de cine stie ce dereglare, a pus-o sa faca o mie de analize si ea era o fericita graviduta, de fapt, dar nu stia nimeni!! Asa ca nu te speria!!
Laura69silk ce mai faci iubita, tot dupa cumparaturi???

Despre mine, raportez: z11, TB 37,1 , gelul transparent mai consistent si usoare intepaturi la ovarul stang. Am obtinut cu greu o programare pt. monitorizare, pt. maine z12 sa vad daca ovulez pe ovarul stang, fara nici o stimulare. (eu simt ca e pe stanga, in sfarsit) Maine va dau vesti despre foliculii mei!!
...la toate tutunaresele...oriunde or fi ele!!!

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristind spune:

Buna fetele! Am fost la cabinet, nu la spital.Mi-a facut o ecografie intravaginala. Pe mine de aproape 2 ani ma doare in partea stanga, in special la frig, la contact si la CM, si nici nu raman insarcinata, desi ne dorim.Sper sa existe un tratament pentru endometrioza..pentru ca am auzit ca se face opratie pentru asa ceva..Ma voi duc in ziua a 10-a a CM-lui desi imi este cam greu pt. ca nu pot lipsi asa mult de la serviciu.Va multumesc pentru incurajari si va doresc si voua multa sanatate si multi bebei!! Asa sa ne ajute Dumnezeu!!

kristin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Buna, fetelor!
Am fost astazi la prima intalnire cu domnul doctor. Mi-a explicat pas cu pas tot ce urmeaza sa fac, nu mi-a facut ecografie si nici control pe masa si m-a chemat in ziua a zecea pentru monitorizare. Am incredere si voi merge pe mana lui in continuare. Totul a fost bine, vocea lui calma mi-a dat incredere, iar asemanarea fizica cu sotul meu m-a facut, de asemenea, sa nu ma simt foarte stinghera, desi emotiile erau uriase.Voua va sunt datoare cu mii de multumiri, fiindca nmai citidu-va am ajuns la T.
Sa auzim de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Buna dimineata! Eu sunt cam suparata, ca l-am sunat ieri pe dl dr, si mi-a zis ca inca nu s-a deschis sectia, sa-l mai sun dupa 15 august...in prima zi de CM. I-am zis ca sunt deja z 2, si mi-a zis sa-l sun atunci la urmatorul CM Eu am calculat, pe 15 voi fi z 9. Oare daca il sun si il rog frumos, nu ma poate programa prin z 12-13? Ca in septembrie voiam sa mergem la mare, in mult asteptatul concediu... Asa ca... octombrie?
Kristind , dupa simptomele pe care le zici, cred ca e indreptatit sa suspecteze endometrioza.... poate nu e totusi!
Ana_p, ma bucur ca ti-a inspirat incredere dl dr, e f important in delatia dr- pacient!
Pupici tuturor si o zi buna va doresc!

Poze1Poze2

Mergi la inceput