Paciente optimiste si gravidute ale dr.Tutunaru-10

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

mmc_nd,kristind, bine ati revenit printre noi! Cu forte proaspete ( si la scris!)
Cabinetul e pe str maior Ioan Coravu!
Pupici tuturor!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

fetelor, dar stie cineva cand are dl dr garzi luna asta?

Eliza 37+ cu Ilinca si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Incep prin a ura "Bun venit!" noilor tutunarese si deja clasicul "Sedere cat mai scurta la aspirante!", iar veteranelor pupici multi si imbratisari cu mult drag si dor.
Constat ca nu doar eu am "tras chiulul" de pe aici, semn ca voi ati cam plecat in concediu. Celor plecate in concediu le urez vreme frumoasa, dragoste multa si cat mai multe teste pozitive la intoarcere.
Tutunareselor ramase pe plan local, tot ce pot sa va spun este ca si eu stau acasica, si mai mult decat atat, merg si la munca (asta sa va consoleze un pic).
Despre mine nu stiu ce noutati sa va spun, ca nu prea am. Nu am facut nici o monitorizare luna asta, am impresia ca nici nu am ovulat (da' ca sa fiu sincera tare nu stiu nici macar in ce zi sunt), asa ca luna asta nici macar nu ma astept la nimic.
In rest, am inceput cu mult entuziasm lucrul la amenajarea casutei noastre, iar dupa primele 2 zile entuziasmul ne-a cam parasit. Pe masura ce am decojit peretii a cazut si tencuiala, electricianul inainteaza cu un ritm ucigator de incet, ca se sparge foarte greu, este foarte cald si scade randamentul, sotul meu abia azi a intrat in concediu sa fie acolo si cu munca si cu supravegherea, prietenul care ne ajuta la modificat in 3 locuri instalatia de apa calda si caldura poate sa vina abia duminica (cand eu sper sa si termine, desi el zice ca se jura ), mesterii care sa dea glet, sa puna gresie si faianta nu stim singur cand vor veni (mai ales ca nu stim cand terminam noi frontul de lucru), asa incat intelegeti de ce sunt cam disprata.
Eu acum ma pregatesc sa plec spre casa, asa incat va pup pe toate, fara nici o exceptie si astept sa mai aflu vesti despre voi.

Poze
Poti da fara iubire, dar nu poti iubi fara daruire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura69silk spune:

Pup toate fetele dragi !!!

Dragele mele, dati-mi voie sa incep cu o urare :
! Bubulina, la multi ani, cu multa sanatate, zile senine, iubire si fericire ! Multi ani frumosi alaturi de cei dragi inimii tale si fie ca Bunul Dumnezeu sa aline sufletul tau mult incercat ! Te asteptam sa revii in mijlocul nostru cu mult curaj si forte proaspete, sa continuam lupta, cu credinta si speranta ! Ne lipsesti tare mult ! si o imbratisare calda,

Kitty_sor icei - mult spor la lucrarile in casa si sa dea Domnul sa reusiti sa va amenajati casa, asa cum visati ! Este destul de greu, mai ales cand stai dupa mesteri - eu am tras-o anul trecut, mesterii m-au asigurat ca in cca. 6 saptamani este totul gata...dar a durat 3 luni !!!
Ioana, deja mi-e dor de tine...Te vom vizita in seara aceasta...
Alexutza, icei si, din toata inima, concediu placut, distractie la greu, relaxare si iubire ! Sa dea Domnul sa va intoarceti 3, sa ne dai o veste minunata !
Amely, iubita, pe tine te urez maine, din cate am retinut, vei pleca sambata. Vreau sa-ti spun ca am citit si imi place "planul" tau cu bataie medie, iti doresc succes si sa dea Domnul sa iasa, asa cum iti doresti !
Felicia, icei si pt. tine sa iti treaca supararea. Nu te ingrijora, nu este nimic grav, este o afectiune benigna, care se trateaza. Si eu am fost diagnosticata cu displazie mamara bilaterala, am facut si o mamografie acum 5 ani, acum 2 ani am facut o examinare clinica la prof. Lemnete si totul era in grafic. Multa sanatate iti doresc si sa nu te sperii, asa cum ti-au spus Amely si Alexia, sunt afectiuni benigne frecvente !
Lauravoinicu, iubita...imi pare rau, ufff, fir-ar sa fie de treaba.... Este groaznic, dupa cat ai suferit si la ce traume a fost supus corpul tau. Imi pare rau ca te-a chinuit atat CM-ul asta, dar, tu esti o fata minunata, incredibil de puternica si optimista si ma bucur ca, esti pregatita sa continui lupta, alaturi de noi ! pt. o fata minunata si curajoasa
Mamidevladut, pt. Z1 si vestea proasta...Sper ca lucrurile s-au rezolvat. Cred ca abia astepti concediul, cu putina odihna si relaxare, cu putina detasare, care sa-ti readuca increderea si optimismul, si mai ales zambetul...Zambesti foarte frumos !
Marinar, pt. gravidutza frumoasa ! Abia asteptam sa ne spui de intalnirea cu bb si iti doresc sa ai parte de un mini-concediu placut si relaxant ! Sunt sigura ca lui bb ii va prii aerul de munte !
Ana_p, iti urez bun venit si sedere scurta ! Poate ne spui mai multe despre tine.
Geliza, cu intarziere...eu nu stiu cand are d-nul doctor garzi la spital. Imi pare rau...Sarcina usoara in continuare si o bb-ita sanatoasa si frumoasa !
Kristind, bafta multa, maine, la intalnirea cu d-nul doctor ! Asteptam vesti bune !
Mirelae, Papushel, Mmc_nd, icei
Claucia, asteptam vesti de la tine ! Ca si de la Aurelia77, Silvana, Mirunici

Va doresc o zi placuta si racoroasa si va pup cu drag pe toate Tutunaresele !
Laura

Mergi la inceput

Fetelor, dragutelor, nu mai are nimeni intalnire cu Mr T? Nu mai aveti nici o veste? ( de preferat II liniute...)? Sau sunteti toate in concediu? Hai sa fac "apelul": eu sunt in Bucuresti toata luna, Kitty munceste din greu pe doua fronturi( serviciu/ casuta) . Resul? Ati plecat in concediu? Claucia , asteptam vesti si sa ne povestesti cum a fost!
Marinar, ai vazut ce e bb? Ce a zis taticul?
Eu sunt z 24, am facut in z 21 analize hormonale, astept rezultatele... Sapt viitoare probabil vin rushii, si il voi suna pe dl dr sa ma programez pt laparo. Stiti in ce zi ar trebui sa il sun? Z1?
Ana_p, eu am fost o singura dat la dr T, asa ca nu prea pot sa iti dau sfaturi cum sa il abordezi... nu ai mai fost la nici un control? Va trebui sa stii cat mai exact date din "domeniu" ;lungimea CM, daca e regulat sau nu, daca ai luat anticonceptionale, pe ce perioada, cand le-ai intrerupt, etc.
In rest, probabil iti va spune el ce analize sa faci, daca e nevoie. Bafta!
Pupici dulci pt toate tutunaresele!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

La multi anu Bubulina, si tot ce-ti doresti!
Fetelor, mi-e dor de inceputul lunii iunie, cand la fiecare noua saptamana mai aparea o veste buna. Mi-e dor de momentele in care intram si mai vedeam cate o noua "mamica" fericita.
Sunt cu speranta in suflet ca dupa concedii vor mai aparea astfel de vesti.
LauraSilk, Felicia, mama pe ele de fete active si neobosite.
In rest, pupici la toate tutunaresele dragi, mai noi si mai vechi, gravide sau nu (inca).

Poze
Poti da fara iubire, dar nu poti iubi fara daruire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia77 spune:

Buna fetelor.Tocmai m-am intors dintr-un concediu minunat dar cu rusii in ziua 3.Asta este .Poate am mai mult noroc luna viitoare.Luna asta nu vreau sa ma mai gandesc la nimic.
Va d ca pe aici nu mai este nimic noi nici o graviduta noua?Ce face bareza? E in vacanta?
Pupici multi la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

buna tutunarese dragi

azi am avut intalnire cu bb

cu bucurie va spun ca vom fi parinti de FETITA. bebeina este super ok, are 9,4 cm si 133 g, iar daca va evolua asa ne-a zis iosup ca va fi o grasunica. pe noi ne-a interesat in primul rand sa faca toate masuratorile si ne-a spus ca totul este normal.
sotul meu a cam ramas fara glas, a fost mult mai emotionat decat mine.

va pupam pe toate... asa ca intre fete

Marina 15+

Mergi la inceput

Bubulina, multa sanatate si putere de a trece peste toate incercarile! LA MULTI ANI!
Marinar, cred ca sunteti si mai fericiti acum ( daca e posibil!) Si eu m-as dori tare mult o fetita...
Laurici, am scris in acelasi timp! Sa inteleg ca "ti-ai gasit nasii"?
Aurelia66, deci te-ai intors cu forte proaspete! Imi pare rau pt z 3...
Kittysor !

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

felicia noua ne era indiferent ce sex are bb dar acum suntem fericiti pt ca stim cum sa vorbim cu ea, stim cum o sa-i decoram camera...

Marina 15+

Mergi la inceput