Paciente optimiste si gravidute ale dr.Tutunaru-10

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Pupici multi multi multi(sa compenseze perioada in care v-am dus dorul) la tutunaresele mele dragi.
Am intrat o tura sa va dau de stire ca traiesc, dupa care vreau sa citesc tot ce-ati mai facut voi de cand am "disparut" eu, sa ma pun la curent si revin.
In linii mari eu stau cam asa: rusii au venit, puhoi, cu surle si trambite, au trecut, dar eu nu le-am mai tinut contul, si in consecinta nu stiu acum pe unde ma aflu, in ce perioada sunt, etc.
Am reusit sa scap cu bine, dar incredibil de greu de audit, am reusit sa-mi fac si lucrarile mele la care aveam termene scadente azi, si mai mult decat atat am avansat si cu mutatul, golitul casei si inceperea timida(ce-i drept) a santierului in casuta noastra.
Imi fac mea culpa ca nu am mai dat nici un semn de viata de atata vreme si ca, desi am promis, n-am mai ajuns la intalnire, dar mi-a fost imposibil.
Auditul l-am avut pe 19 si 20, iar saptamana de dinainte am muncit pe branci, inclusiv sambata si duminica, zilele de dinainte de audit au fost un haos total, iar dupa audit(vineri si luni-ieri) eu mi-am luat doua zile libere sa lucrez ce mai aveam de facut acasa si sa fac pachete, cutii, sa ambalez tot ce era de golit si de mutat.
In linii mai mari sau mai mici cu asta m-am ocupat eu in ultimele doua saptamani.
Pupici si revin cat de curand, dupa ce ma pun la curent cu toate noutatile.

Poze
Poti da fara iubire, dar nu poti iubi fara daruire.

Mergi la inceput

Am omis sa va spun ca duminica am implinit un an de la nunta si sase de la logodna. Sin suntem foarte mandri.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

La multi ani Kittysor, sa fiti amandoi sanatosi si fericiti pan' la adanci batraneti, cand va veti bucura de nepoti Tare ne-ai lipsit!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura69silk spune:

Buna la toate fetele dragi !

Kitty_sor, bine ai revenit si te primim cum se cuvine : ! In primul rand, FELICITARI pt. aniversarea casatoriei ! La multi, multi, multi ani frumosi, impreuna, sanatate, fericire si bb-ei care sa va lumineze vietile ! Felicitari si pentru incheierea auditului cu bine si...spor cu mutatul ! Ai fost destul de ocupata, nimic de zis, important este ca ai reusit sa-ti faci putin timp si sa dai un semn de viata. Ne-a fost dor de tine !
Alexia, nu te necaji, iubita ! Valorile sunt bune si sunt convinsa ca daca ai mers si astazi, atat endo cat si foliculii au crescut ; foliculii cresc cam cu 2 mm/zi, iar endo cam cu 0,75 mm/zi, dar nu este o regula. Eu acum 2 luni, aveam in Z10, endo de 5,5, iar in Z12 era deja de 10,2 mm, deci...Nu iti mai face probleme nici pt. trompita dreapta, daca nu s-a vizualizat nu inseamna neaparat ca este cu probleme. Deci, mergi in continuare la monitorizare sa nu pierzi o luna si presteaza...cu multa placere ! Te astept cu vesti bune si un zambet frumos !
Amely, multa bafta si tie, maine, la monitorizare si sa ne aduci vesti bune ! De asemenea, felicitari pentru achizitia pe 4 roti, sa o conduceti si sa o stapaniti sanatosi ! Si mai ales, nu uita, ca...trebuie udata !!!
Ioana, fata frumoasa si harnicutza, inteleg ca si tu si sotul sunteti in asteptarea masinii. Va felicit si va doresc de asemenea, sa o stapaniti si conduceti sanatosi ! Nici tu nu scapi, fara sa o uzi !!! Multi
Felicia un special si vreau sa-ti spun ca sotul tau este un scumpic si stie, intradevar, sa-si ceara iertare...
Mamidevladut, Lauravoinicu icei speciali si pentru voi, si va rugam frumos sa veniti cu teste pozitive, dupa aceasta perioada grea de asteptare ! Tinem pumnii stransi, stransi.
Papushel, felicitari pt. valorile frumoase din Z9, sa dea Domnul si o ovulatie pe masura si un rezultat bun cu II-utze ! Subscriu la opinia Alexiei, vis-a-vis de Mister T, dar ca si ea, iti spun ca decizia este a ta.
Marinar, ce putin mai este...ma bucur ca vei afla in curand ce este samburelul. Uffff, este greu cu caldurile astea, sper sa reusesti sa suporti cat mai bine temperaturile si sa te odihnesti mai mult, mai ales ca esti in concediu medical.
Un ic special si o pentru Claucia si Miruna
Un gand cald si o imbratisare pentru Bubulina noastra draga

Fetelor va pup pe toate, toate si va doresc o dupa-amiaza placuta si o seara frumoasa si mai racoroasa !

Laura

Mergi la inceput

Dragele mele dragi,
Acum, dupa ce am parcurs in oarece viteza (ce e drept) finalul de capitol 9 si prima parte a prezentului capitol am ajuns cat de cat la zi cu evenimentele - si nu putine au fost.
In primul rand bun venit noilor tutunarese Ana Maria, Salomea, Ariana1, ana_id, Sandaa, miralae, mada, o imbratisare calda si multi pupici apasati pe obrajori, sedere cat mai scurta la aspirante si burtici cu pitici cat de curand.
Si pentru tutunaresele cu state vechi am tolba plina de pupici.
Amely, multumesc de urari si de dorul dus.
LauraSilk iubito, esti un balsam de pus la rana, nu alta. Iti multumesc pentru grija si cuvintele calde.
Sunt trista tare ca nu am putut ajunge si eu sa va cunosc personal, ca sunteti niste fete minunate, un suport important pentru mine (si inima mea batrana, bolnava si obosita).
Pup toate fetele dragi, inclusiv pe cele cu care ma conversez pe mess, si carora nu prea mai am ce sa le spun in plus.
Despre burticile dragute, numai cuvinte de alint si pupici la bebici.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papushel spune:

Buna, fetelor...laura, alexia, multumesc pentru raspuns...ma tot gandesc daca sa merg si maine la monitorizare sau nu..as fi in ziua 12, parca as vrea sa stiu daca s-a spart foliculul ala baban...ma ia groaza cand ma gandesc la o noua laparoscopie, la o luna dupa prima, dar cred ca asta e ceea ce tb sa fac..cred ca pana la urma o voi face cu T..in septembrie parca ziceati, nu?...el unde face laparo, la spital, nu?..tre sa sun sa ma programez..ma gandesc ce poate sa imi mai dea sa fac pan la laparo..Offff...pana acum nu aveam nici un doctor si acum nu stiu ce sa aleg..vreau sa am inca o intrevedere cu T si apoi ma pronunt..pana atunci..degeaba foliculi grasi daca n-au pe unde trece..ale naibii trompe..cel mai nasol e ca nici IA nu pot face cu trompe infundate..numai FIV-ul le ocoleste...sumbra perspectiva..dar nu sunt pesimista..chiar deloc..dintr-atatea minti luminate, sigur una mi-o fi si mie de folos...spor la bebei tuturor ce asteapta cu nerabdare intoarcerea cuiva din concediu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Papushel eu sunt hotarata sa fac laparo cu dr T, si apoi, probabil ca ma voi indrepta tot spre dr Gherasie pt IA ( sau dr Moisa de la Giulesti) Tu hotarasti!
Pupici tuturor! ( a plecat dr T in concediu si ati plecat si voi?)

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fete dragi!!
Felicia ce tare ai fost asa si este! Vin cu o completare: a plecat dr. T in concediu, cu paciente cu tot!
Amely multumesc pentru surpriza placuta, de ieri seara! Frumoasa , s-o stapiniti sanatosi! Da, a mea venise cu o seara inainte, dar nu am mai avut timp sa va anunt! Am petrecut pina dimineata cu prietenii, la o masa cu specific . Stiu ca trebuie s-o ud si cu voi, ma revansez eu data viitoare! I-mi pare tare rau, ca nu am avut timp sa stau de vorba mai mult cu voi, dar Mara mai avea putin si adormea, m-au asteptat cu si era frumoasa foc! Tocmai implinise un anisor si desi era 12 noaptea, nu vroia sa doarma, prietena mea(mamica ei) spunea, ca m-a asteptat pe mine, Doamne ce s-a bucurat cand m-a vazut! A intins manutele dulci spre mine, s-o iau in brate si m-am topit de dragul ei. Dupa ce a bagat manutele in tort, m-a pupat, a adormit in bratele mele. Cred ca Maruta simte dorinta mea enorma de a deveni mama si deaceea ma iubeste atat de mult, nu stiu ce se intampla, dar s-a creat o legatura sufleteasca stransa intre noi doua. Ma bucur ca te-am revazut si transmite-i salutari sotului tau, care e un finut, la fel ca tine si va potriviti de minune. Am un singur regret, ca nu am putut sta mai mult de vorba.
Laura69silk multumesc de urari, da trebuie neaparat sa ne vedem, sa udam masinile(eu si Amely) trebuie sa ne mai intalnim odata, deja mi-e dor de toate fetele si de data asta vii si tu, ca altfel te luam pe sus.
Kitty_Nic bine ai revenit iubita, ne-a fost dor de tine! Felicitari pentru anul implinit si multi inainte, cu dragoste si fericire!!!
Papushel mult noroc in alegerea medicului !!

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Ioana, e o dulce Mara, e clar ca te iubeste si simte cat iti este de draga, ce emotionant trebuie sa fi fost momentul! Da, ti-am scris si la moisici, trebuie neaparat sa ne revedem si sa stam mai mult la taclale. Si bineinteles, cu cat mai multe tutunici, cu atat mai bine Iar voi doi sunteti niste draguti si va statea tare bine in masinuta cea noua, ca doi porumbei frumosi... ce mai, sa le stapanim cu totii sanatosi, si la cat mai putine (sau deloc) evenimente negative!

Alexia, tu cand mai mergi pui la eco?

Laurasilk, esti o draguta si o sufletista, iti multumesc

Eu merg azi la 5 la eco, sunt ziua 11. Nu stiu de ce, dar nu am presimtiri prea bune. Luna trecuta nu am avut nici un semn ca as fi ovulat, luna asta la fel, nu am remarcat prezenta albusului, care la mine aparea de prin ziua 7-8... In plus, ma inteapa cand intr-o parte, cand in cealalta, fara nici o noima, dupa pererea mea, decat daca nu cumva s-a cuibarit vreun chist pe acolo de luna trecuta, si imi da dureri... Tineti-mi pumnii, va spun diseara sau maine dimineata ce am facut

Pup cu drag toate fetele!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

buna

Ioana, Amely felicitari pt , sa le stapaniti sanatoase si sa nu aveti parte de evenimente neplacute!!!

pt fetele care merg la monitorizare: va doresc multi foliculi babani!

laura ai dreptate, mai e putin pana aflu ce bb am in burtik- sper. aseara chiar vorbeam cu tati ce nume i-ar placea pt bb si a zis ca pana nu stie ce este nu se gandeste. eu am programare vineri la T, trebuie sa merg cu rezultatele de la eco de la Iosup, dar vreau sa vb cu Ramona si sa merg joi la spital pt ca vineri mergem la munte...cu cortul.

Marina 14+

Mergi la inceput