Am pierdut sarcina
Raspunsuri - Pagina 3
aniem spune:
Draga Mitzura imi pare rau de cele intamplate, Dumnezeu sa-ti ajute! Cu un sfat nu pot sa te ajut caci eu nu sunt inca mamica si nu sunt atat de informata, dar eu cred ca orice ar fi Dumnezeu te va ajuta si vei avea in curand un bb frumusel.
HRISTOS A INVIAT!
anisia spune:
Nu am cuvinte pentru astfel de durere sufleteasca....este extrem de greu si numai Dumnezeu si speranta ca totul va fi bine si poti sa o iei de la capat te poatescapa de gandurile sumbre pe care cu siguranta le ai in momentul asta!
Iti doresc sa treci cu bine peste si in viitorul apropiat sa ai un bebe sanatos care sa-ti aline suferinta pierderii acestui copil!Nu vei uita cu siguranta dar gandeste-te ca va veni momentul in care vei reusi sa oferi toata dragostea ta unei minuni pentru care suferi acum!
Te pup!
Adina si bebe Rares-Costin
Oana spune:
Mitzura, desi nu am trecut prin asa ceva personal, vreau sa iti spun totusi sa fii curajoasa si increzatoare ca vei avea si tu copilul tau. Sora mea a pierdut o sarcina tot asa la inceput, dar acum are un baietel de 4 ani. Mai intreaba si alti doctori despre cele 6 luni, poate pot fi totusi doar 3… ca sa nu fii nevoita sa astepti asa mult.
Sanatate si putere iti doresc !
Oana
Lavv spune:
Buna!
Imi pare rau si retraiesc cu tine cele patite de mine..aceeasi pata maronie..de care intrebam asa intr-o doara pe site acum aproape 6 luni. Si l-a mine inevitabilul s-a petrecut cu sarcina oprota in evolutie la 6-7 sapt.
Da..si mie tot 6 luni mi-au zis..mi s-au parut o vesnicie..n-am incercat inca..luna asta am avut o infectie urata in gat exact atunci cand trebuia sa incercam in sfarsit..De luna viitoare sper sa se intample minunea..
Asa ca RABDARE ... vor trece..daca nu 3 luni atunci 6 ca sa fie refacut uterul (a suferit totusi o interventie)
Asa ca totul depinde de tine..la 3 luni mergi totusi la medic si-ti va spune daca esti refacuta. Iti urez sanatate multa si rabdare si mai multa! MERITA!
Lavv
mitzura spune:
Doamne Lavv, ce mult ne seamana situatiile! Ce mai pot sa spun? Eu acum nu-mi doresc decat sa treaca mai repede cele 6 luni, desi nu cred ca o sa stau chiar atat. Mi-am fixat ca termen luna iulie, cand o sa reincep sa iau acid folic si vitamina E si o sa merg la doctor sa vad ca e totul ok si poate o sa si incercam fara nici o contraceptie, chiar daca nu in perioada de maxima fertilitate. Astept cu multa nerabdare sa te vad cu bebe in lunile ce urmeaza, o sa-mi mentin speranta prin tine. Tu intri pe "Asteptand un ingeras...", nu?
meme spune:
Si eu am pierdut acum doua luni o sarcina de sase saptamani.Marele meu noroc a fost ca in urma avortului spontan s-a eliminat tot si nu a mai fost necesar chiuretajul.Medicul nu mi-a impus nici o restrictie luna urmatoare,ba mai mult,am facut chiar si stimulare ovariana.Din pacate minunea nu s-a intamplat inca si mi-a venit ciclul.Nu trebuie sa disperam si sa o luam de la capat.Gandeste-te ca tu ai asteptat doar 8 luni acest bebe fata de mine care am asteptat 9 ani.Si cu toate asta nu mi-am pierdut speranta.
Veronicai spune:
Daca ai posibilitati mergi si intreaba cat mai multi medici. Poate nu trebuie sa astepti o perioada chiar atat de mare. Daca nu au fost probleme nu vad de ce ar trebui sa stai asa de mult??!!
Multa sanatate si toate gandurile cele mai bune.
IULIA