Nunta in Iasi (20)
Raspunsuri - Pagina 3
nushulica spune:
eliza dupa cum ti-am zis sora mea a depus actele pe 17 sau 18 iulie nu-mi aduc aminte exact si nu a cerut nicio urgenta nimic si i-a programat pe 26iulie adik la 8max9 zile de la depunere...doar ca ea nu a vrut sambata si ma gandesc ca de asta s-a putut mai repede
daca tu vrei neaparat sambata s-ar putea sa astepti si 14zile din pacate
succes
enderbaby spune:
Eh .... nu am vrut in timpul saptamanii dar mi-a zis tanti ca nu se poate asa ca am zis sa nu mai pierd timpul si am depus azi... asa ca pe data de 31 Iulie la ora 13:15 devin doamna .
Lili, stiu ca nasheshti pe 30, chiar m-am intalnit cu finii tai ieri la starea civila depuneau actele. Eu sper ca nu o sa fii prea somnoroasa dupa nunta de duminica si ai sa ajungi si la mine luni la 13:15.
Mersi de info Cryss, si intr-adevar nu ma incadram .... dar nu-i nimic, poate nu e totul pierdut .
Pana la urma o sa fac si o mini petrecere dupa civil, am inchiriat la ciric un foisor si o casutza ca sa petrecem pana pe la 12 noaptea ca cica in timpul sapt nu se da toata noaptea foisorul. Am ales asa in aer fiind si vara si langa lac, mai facem si un gratarel si cam asta e.
Azi merg sa vorbesc cu un fotograf ca sa scap si de asta pt nunta.
Va pup si spor la pregatiri!
Lizuca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/enderbaby/my_photos
CryssUK spune:
Lizuca, zi-mi si mie ce foisor ai inchiriat si cat te costa . ca si noi am vrea sambata un mini gratar cu prietenii, un fel de petrecere de ramas bun burlacii.
Sa fie intr-un ceas bun depunerea actelor! Casa de piatra!
Fetelor, am vb acum cu o coafeza de la Maviov si nu poate veni sa ma faca mumoasa, ca singura make up stilist de la Maviov are o nunta in familie si pleaca toate acolo.
Tanti a fost tare draguta la tel, dar nu ma poate ajuuta.
Asta chiar e ghinion de acum! :(
Deci coafeza sa zic ca gasesc alta la Maviov, dar daca nu gasesc tipa care sa ma machieze, atunci tot degeaba.
Inafara de Sei Bella ce coafor ok mai este in Iasi?
Multumesc
Cri Cri
allynnutza_a spune:
Carmen Stil, in Podu Ros. Au pachete special pentru mirese care contin coafura, machiaj, manichiura...
nushulica spune:
quote:
Originally posted by allynnutza_a
Carmen Stil, in Podu Ros. Au pachete special pentru mirese care contin coafura, machiaj, manichiura...
mie nu mi-a placut deloc cum m-a facut la carmen stil mireasa anul trecut...ma refer la coc ca restul a fost super...si vorbisem dinainte cu coafeza stia ce vreau
lorym...mai des pe la noi te rugam
CryssUK spune:
Ok, deci Carmen Stil nu e deschis duminica si iese din discutie!
Cu cealalta varianta propusa de fete, inca ma mai gandesc pt ca mi se pare machiajul un pic prea discret , pal.
va multumesc din suflet!
Cristina
Darria spune:
Eliza: felicitari
Cristina: mi-a placut ce au facut la Carmen din matura de pe capul meu pur si simplu m-am asezat pe scaun, fara proba anterioara si am ajuns impreuna cu coafeza la un model. La machiaj - la fel. Manichiura si pedichiura nu a fost deosebita fata de ce pot face si eu.
Daca vrei iti spun numele fetei(tel. nu-l am), o cauti si vb. cu ea, poate vine acasa duminica - daca mai lucreaza acolo.
Sau: la mamicutele din Iasi, Oana, parca daca tin bine minte, se ocupa de miresici. Lorex sau Lula a fost aranjata de ea? nu mai tin minte dar iti spun fetele.
Loredana: mai rarutz nu-i mai dragutz in cazul asta asa ca mai des mami ca de nu .........
Andreia, ingerasul nostru mic (23.05.2006)
enderbaby spune:
Crys, foisorul asta e pe partea cealalta a lacului si cum mergi spre aeroport dupa ce ai trecut lacul faci pe stanga si mai mergi pana ajungi la niste casutze galbene. Cine mi-a zis mie de loc a zis intre popicarie si vila romtelecom (acuma eu nici alea nu stiam unde sunt) Locul nu e nou asa ca casutele nu arata extraordinar, dar oricum noi stam afara mai mult. Foisorul care e destul de mare impreuna cu o casuta care are 2 camere si o baie si un fel de bucatarie cu frigider costa 350 ron 12 ore. Are de inchiriat fie de la ora 10 la 22 fie de la 18 la 6. Eu am prima varianta dar m-a lasat pana la 24. Foisorul are si o masutza cu prize alaturi pentru computer.
Cam asta e...oricum pe ciric sunt mai multe locuri cu casutze din cate stiu eu,..... poti sa mergi sa cauti.
Lizuca
enderbaby spune:
Gata si cu fotograful... mi-am luat si lumini si fum ca aratau fain... la pret am sarit peste bugetul preconizat dar la urma urmei o data ne casatorim (cel putin prima data e unica ).
Liliana draga, da un semn de viatza si spune-mi te rog numarul de tel al coafezei tale ca la cununia civila nu vreau sa dau prea multi bani.
Nushulica, te rog da-mi si mie numarul de telefon la tipa care ti-a facut aranjamentele! Ea face si flori de pus in piept daca le vreau naturale?
Haide-ti miresici(viitoare sau foste), mai cu spor la scris.
Lizuca