Nunta in Iasi (20)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

As avea si eu o intrebare,cam cat costa o pereche de verighete din acelea combinatie aur galben si alb si unde imi recomandati sa ma duc?Verighetele noastre sunt de acum 10 ani si sunt demodate si mi-ar place sa le schimb.

Poze

One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karisma spune:

Coriolan Aur Smarald - in fata la piata Nicolina www.coriolan.ro

karisma

Mergi la inceput

Multumesc karisma,dar din pacate nu scrie si cate grame au verighetele.In plus,eu cand am fost ultima oara la Coriolan langa Piata Nicolina am vazut niste modele foarte urate de bijuterii acolo (e adevarat ca asta a fost acum 2 ani, s-o fi schimbat ceva intre timp?).Eu am cautat pe net verighete si ceea ce m-a mirat la cele gasite (nu erau neaparat magazine din Iasi) a fost ca erau toate de la 8 gr in sus.Asa de grele sunt verighetele acum?Cred ca cele pe care le am acum au maxim 6 gr amandoua si nu sunt din cele foarte subtiri. M-am gandit sa va intreb pe voi pentru ca presupun ca ati studiat mult piata de verighete din Iasi si sigur imi puteti recomanda ceva.

Poze

One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Rosa: mai gasesti si in Mall(iulius).
Modelele difera dar acum cred ca predomina cele late, de aceea au gramajul mai mare. Noi le avem simple, galbene si late(au 11 gr. si ceva, impreuna).
Din pacate nu ai(sau cel putin anul trecut nu era) unde sa le faci dupa modelul tau(ca tb. matrita si te costa mai scump).
Nu mai retin cat era gramul anul trecut, depinde de unde cumparai: 450.000 - 650.000 lei, parca. La Mall am vazut si cu 700.000 la parter, chiar la intrare.

Andreia, ingerasul nostru mic (23.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leah spune:

Rosa, noi ne-am luat verighete de la Mall Moldova de la parter. Sunt combinatie de 3 tipuri de aur: galben, alb si rosu si sunt absolut superbe. Ma bucur ca pot sa o asortez pe a mea la bijuteriile de argint care predomina la mine. Au costat impreuna 4 milioane si un pic si sunt super multumita de ele.

Leah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Corect, in mall e o idee buna, la sabrini au si un catalog super, odata parca il aveau si online si sunt o gramada de modele. Iti va fi greu sa alegi, sunt convinsa!

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Leah,multumesc pentru sugestie,chiar la Moldova nu ma gandisem,iar pretul mi se pare foarte convenabil.Liliana,m-am uitat in catalogul online de la Sabrini,dar tocmai acolo am vazut verighete foarte mari,de pe la 7 gr in sus,dar acum stau si ma gandesc,e posibil sa fi fost greutatea celor doua verighete impreuna?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

salutare! am revenit a fost o nunta aproape perfecta zic aproape pentru ca au fost si cateva mici neplaceri ...dar dupa cum bine stiti trebuie sa fie si din astea ca altfel nu-i frumos...a plouat torential cand am iesit de la biserica deci s-a dus sedinta foto dar s-au facut poze la restaurant destule...
va pun poze mai jos...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nushulica/album?.dir=9fd3scd&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Rosa, eu am verighetele cumparate de la Coriolan, pt ca am vrut neapat sa-mi cumpar verighete pe care sa le probez, si nu sa dau comanda. Au avut amandoua aproape 12 grame si sunt destul de late. Nu stiu ce sa zic de greutatea verighetelor de la Sabrini, dar inclin sa cred ca e greutatea uneia singure. Cand ai drum prin mall, poti proba unul din modelele expuse si sa-i rogi sa-ti si cantareasca, ca sa-ti faci o idee. apoi poti lua o decizie.

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Nusha: lasa, ca ploaia aduce prosperitate, asa ca e de bine
Sa fiti sanatosi cu totii. Frumoase poze

Andreia, ingerasul nostru mic (23.05.2006)

Mergi la inceput