Medicamente gratuite gravide

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

mai fetelor trebuie sa vorbiti cu medicii, sa fiti mai tupeiste. e adevarat ca eu imi cunosc medicul de fam si-i spun clar ce vreau si-mi da fara probleme. dar daca mie imi da, indif ca ne cunoastem, inseamna ca toate gravidele au dreptul. mie mi-a dat chiar si metroclopramid compensat- si asta e ieftin de fel. dar cada am dreptul... mi-a dat reteta pt el.

va dau un pont: daca aveti vre-o farmacista prietena puteti sa luati de la med de fam reteta cu med gratuite la care avem dreptul si sa nu luati acele med ci sa va dea farmacista altceva, ce aveti nevoie pt bb.

de ex avem dreptul la utrogestan 4 cutii/luna pana la nastere. asta inseamna cca 900 mii lei vechi. pai de banii astia putem sa luam scutece, unghiere, biberoane, etc.

sper ca v-am fost de folos

sa aveti sarcini usoare si bb-i sanatosi.

Marina 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

naty URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! am fost si eu azi la dr., nu era dr. mea, era asistenta si rezidenta si le-am spus ca am vorbit cu mai multe persoane care au venit mai mare si au luat si ca am vb. si la casa de asigurari, si la inceput o dadeau in colturi, ca ele nu stiu, ca nu le-a anuntat nimeni, etc. Pana la urma s-a dus asistenta in cabinetul alaturat si a intrebat... in fine pana la urma mi-a dat de toate: Utrogestan, Gravibinon, Elevit si Ferogradumet in afara de No-spa. Nu prea le-a convenit ca eu le-am luat tare... Mi-au zis ca nu stiu daca o sa-mi dea de la farmacie. E posibil sa nu-mi dea? Ce acte imi trebuie la farmacie in afara de buletin? Merci mult!

marinar bun sfatul tau, eu am mai auzit pe cineva care facea asa ceva dar nu stiam sigur ca se poate. O sa ma gandesc la asta. Multumim!

Mirabela sapt. 31
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Mirabelac, de la farmacie nu ti le dau decat daca n-au fonduri sau daca nu au completat ele bine reteta. daca ai luat-o azi, cred ca e valabila decat luna iulie, asa ca mai ai f putin. In caz ca nu gasesti o farmacie cu fonduri (suna la numarul ala gratis de la casmb si intreaba unde mai sunt farmacii cu plafon) te duci la inceputul lui august sa ti-o transcrie). N-ai nevoie decat de buletin.

Bafta!!!

...I want a permanent vacation...

Mergi la inceput

Gio reteta este cu data de 1 august, deci nu ma grabesc, si stiu farmacii care dau gratuit la data de 1 ale lunii, merci mult de informatii.

Mirabela sapt. 31
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

bravo Mira... deci se poate!!!

Marina 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naty_blondy spune:

bravo MIRABELA!!!!ti am zis eu ca tre sa le iei tare ca altfel nu se poate....eu am avut nevoie de acid folic,fier,vitamina c si elevit.dintre care vitamina c se plateste,iar din elevit cica se plateste tot asa o parte,cam la jumate,deci cred ca si tu va trebui sa platesti la fel...in rest nu mi a trebuit decat buletinul sa l prezint impreuna cu reteta.sper sa fie si la tine la fel de simplu...

Mergi la inceput

Fetelor, mi-a spus o tipa care este farmacista ca ar fi bine sa cautam o farmacie mai ieftina pt. ca diferenta aia care o platesti depinde de adaosul farmaciei.

Mirabela sapt. 32 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Buna, fetelor!

Daca aveti nevoie de listele de medicamente care se elibereaza compensat (in diferite procente) sau gratuit, le puteti descarca de mai jos:

www.casmb.ro/lista_medicamente.php" target="_blank">Liste medicamente CASMB

Sau de aici:

www.casan.ro/default.asp?id=154" target="_blank">Liste medicamente CASAN.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Diana si domnisorica Iulia Anastasia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyyy spune:

buna fetelor , ma bag si eu in seama cu o intrebare , aceste medicamente gratuite le poate primi si o lauza sau doar gravidele?Daca da , atunci trebuie sa nu aiba nici un venit , sa nu aiba salariu?va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Fetelor,
nu va lasati intimidate de lenea unor dr. care nu au chef sa scrie cateva randuri in plus pentru a beneficia de medicamente gratuite!
Exista o lege care prevede ca toate gravidele si lauzele indiferent de venituri au dreptul la medicamente gratuite.

Conform L 95/14 aprilie 2006, Sectiunea 3, art. 233, (1) Contravaloarea medicamentelor prescrise pentru tratamentul afectiunilor categoriilor de persoane prevazute la art. 213 alin. (1) lit. a) si pentru femeile gravide si lauze se suporta din fond, (n. fondul caselor de asigurari) la nivelul pretului de referinta sau al pretului de decontare.

12+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput