Medicamente gratuite gravide
As dori sa-mi spuneti daca in anul 2006 se mai dau medicamente gratuite pt. gravide si lehuze si in ce conditii.
Va multumesc anticipat!
Mirabela sapt. 30
POZE
Raspunsuri
Mirabelac spune:
Nu a primit nimeni anul acesta medicamente gratuite sau nu stie nimeni daca se mai dau????
Multumesc oricum!
Mirabela sapt. 30
POZE
oncioiuella spune:
medicamente gratuite se dau doar gravidelor fara servici.la restul se dau compensate.ce medicamante te intereseaza?
22+
Mirabelac spune:
Pai eu folosesc Gravibinon, Utrogestan, no-spa, gynipral, materna, ferogradumet. Eu lucrez si mie mi-a dat doar compensat (unde e cazul), dar am auzit mamici care au primit gratuite si lucreaza. Oare depinde de medicul de familie?
Mirabela sapt. 30
POZE
acvi spune:
Mie mi-a dat medicul de familie reteta gratuita pentru Materna si Ferogradumet si dupa ce am colindat jumatate din farmaciile din oras ..cind am gasit in sfirsit una care elibera retete gratuite mi s-a spus ca salariatele nu beneficiaza de retete gratuite.....
Gabi 36+ si ALex.
Mirabelac spune:
Dar ce treaba au farmacistele cu salariul tau si de unde il stiu ele? Daca MF ti-a dat reteta trebuia sa-ti dea, nu?
Mirabela sapt. 30
POZE
marinar spune:
eu am luat numai utrogestan (asta am nevoie) si este gratuit. am luat de la farmacia albastra (nu vreau sa considre moderatorii ca fiind reclama)
aaaaa, si pregnyl injectii tot gratuit.
Marina 13+
Mirabelac spune:
Marina sa inteleg ca nu ai venit sau e mai mic decit venitul minim pe economie?
Mirabela sapt. 30
POZE
naty_blondy spune:
eu sunt insarcinata in 7 luni si nu mi s a dat nici o reteta gratuita pana acum de catre medicul de familie...si nu lucrez nicaieri...nici macar nu stiam ca se dau retete gratuite ptr.mamicile care nu lucreaza...ce ar trebui sa fac?? sa ma duc si sa i cer pur si simplu medicului de famile retetele gratuite????uffffff
alipiticot spune:
Mirabela,eu am citit pe un alt forum ca de 2 luni se dau retete gratuite la toate gravidele,indiferent de venit,pana acum cica era o chestie cu venitul dar multi medici nu tineau cont,cel putin cei care de obicei dau retete,fara plocoane.acum nu stiu sa ti zic legea ,dar daca ai timp din pacate eu nu prea am,cauta pe site-ul
http://www.casan.ro/default.asp
poate gasesti legea,dar daca nu ,am vazut ca au un forum mare,intreaba si tu poate i-ti raspund ei.
dar sigur se dau gratuite la gravide,nu mai zic macar compensate,iar gravibinon si altele intra pe lista.
Paula 29 sapt si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)
poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos
Mirabelac spune:
Eu am intrebat medicul de familie si mi-a taiat-o scurt ca se dau doar la cele fara venit. Si nu de alta dar ma costa toate in jur de 5 mil/luna. Mai bine cumpar ceva pt. bebe de banii astia, si pina la urma e dreptul nostru, nu?
Mirabela sapt. 31
POZE