Ajutor:par ondulat -ma rad in cap!
pentru ca de la umiditatea asta, nu imi mai sta nicicum
pentru ca orice sampon, balsam as folosi, ori devine prea aspru, ori prea moale...Acu sunt la Nivea...Pana acu foloseam Pantene..da' zau ca a luat-o razna, mai ales dupa sarcina...Are personalitatea lui proprie
...
Daca o sa il dau-umed- cu o spuma pentru bucle, rezolv ceva???
Ca de nu, zau ca ma rad in cap...de nici fie-mea n-o sa ma mai recunoasca![]()
Noe si Anne-Bianca
BebeBlog-Cooking for my Baby
Raspunsuri
bidiloi spune:
Nu stiu daca in tara a aparut gama de sampon-balsam etc...de la SUNSILK(eu am aceeasi problema ca si tine ,dupa nastere parul meu a luat-o razna ,nu-i nici cret nici drept e doar cum vrea muschiul lui)
,am incercat tot felul de variante de la cele mai "sofisticate si scumpe" pina la cele mai uzuale!Apa aici iara nu-i prea buna e ff dura!
Ceea ce folosesc eu acum e SUSILK:sampon ,si balsam(Straighten-up...)
Imi face parul atit de matasos si drept ca nu-l mai recunosc ,acum cu caldurile si umiditatea astea de aici nu mai am chef si timp sa il mai indrept si cu placa dar chiar si fara , parul meu nu devine "voluminos si ondulat ci ff plat si matasos)Daca este si-n tara asemenea marca eu te-as sfatui sa incerci ,sint f curioasa!
www.satinstraight.com.
nu stiu daca te-am putut ajuta cu ceva dar macar ai tras concluxzia ca nu esti singura care "sufera" din aceeasi cauza!
Numai bine si sanatate ...
ana_maria222 spune:
foloseste gama elseve pt par rebel....sau par intins....e super...dar foloseste si balsamul o data cu samponul.....
si nu mai scrie "ma rad in cap" ca era sa cad de pe scaun
!!!!!!!!
multe poze
alinaxeni spune:
Am aceeasi problema si ma disperau toate sampoanele.A aparut si la noi Sunsilk mov si e bunicel,dar ca orice marfa pt. romani l-au mai indoit putin si nu mai e chiar ca la inceput,dar isi face treaba destul de bine.
La noi in casa fiecare e cu samponul lui.Eu Sunsilk mov,barbatul Elseve pt. matreata si fata tot Sunsilk pt. par normal.Am facut o combinatie intre al meu si al barbatului si am constatat rezultate mult mai bune.Vreau sa vad si celelalte variante de Elseve si te anunt cum sunt.
In momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe.
daniella4 spune:
quote:
Initial creeata de Noe
pentru ca de la umiditatea asta, nu imi mai sta nicicum
pentru ca orice sampon, balsam as folosi, ori devine prea aspru, ori prea moale...Acu sunt la Nivea...Pana acu foloseam Pantene..da' zau ca a luat-o razna, mai ales dupa sarcina...Are personalitatea lui proprie...
Daca o sa il dau-umed- cu o spuma pentru bucle, rezolv ceva???
Ca de nu, zau ca ma rad in cap...de nici fie-mea n-o sa ma mai recunoascaNoe si Anne-Bianca
Eu n-am bucle...dar decat sa te razi in cap da-te cu spuma pt bucle!
Daniella, mama lu' Alexis
Babisa spune:
Eu te sustin pt ras in cap
.
Am par lun si ondulat ,asa il am de cand ma stiu
,m-am saturat de el ca de mere acre...ahhh cand vad o chelioasa (foarte rar din pacate),simt ca imi vine sa ma duc sa o pup ,imi plac la nebunie ...dar nu am tupeu sa o comid si pe gulia mea.Imi doresc foarte mult sa ma tund ,dar nu stiu ce freza m-ar prinde...
Deci daca ai tupe ,baga chelie mama ca sigur te alerg sa te pup ![]()

P.s - asa ca am uitat sa iti raspun la intrebare ...eu in ultimul timp il usuc intins, pt ca m-am saturat de ondulat,dar mi-l prind intr-o coama de cal mereu ...nu am nici o noima,daia vreau sa imi si trag o freza ,sa mai ies si eu putin la lumina
Qamar spune:
fetele, merci mult pentru raspunsuri..revin mai pe seara, ca am bebe racit
inca nu m-am ras in cap
...daca o fac, pun poze....
, eventual si cu actele de divort
Noe si Anne-Bianca
locca spune:
Ahhh, ce bine cunosc senzatia! Si eu ma impacam bine cu nivea inainte de sarcina/nastere, dar dupa ce am nascut nu mai statea in nici un fel. Si de fapt nu asta e neaparat problema, ca il prindeam in coada si gata, dar se imbacsea ingrozitor de repede, mult prea repede pt. cat timp liber aveam si am (adica deloc).
La mine functioneaza foarte bine balsamul satinique de la amway. Habar n-am cat costa, l-am primit (o butelca mare), banuiesc ca o caruta de bani, dar e chiar super ok.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
Eleni spune:
In primul rand, cred ca nu va dati seama ca 3/4 din femei va invidiaza pentru parul ondulat.
Eu sunt posesoare de asa ceva si nu-l vad deloc ca o povara (e drept ca in clasa a2a am vrut breton, dar intre timp mi-a trecut!).
Solutii: du-te la o coafeza buna sa iti dea o linie care sa te avantajeze atat la forma fetei, cat si la nivelul buclelor, linie care sa nu ceara ingrijire zi de zi. Apoi foloseste cu incredere spuma de par pentru bucle.
Eu dimineata doar dau cu mana uda prin par si se aseaza singur. Spuma folosesc doar dupa spalare (in cazul meu 1 data la 5 zile). Si folosesc balsam si sampon.
Sunsilk de par drept nu e vreo mare scofala la noi. Mai degraba accepti faptul ca ai bucle si iti iei o gama de produse pentru bucle (sampon + balsam).
Sau daca vrei neaparat par drept du-te la un salon, nu te baza doar pe produsele cosmetice ca la prima ploaie o sa fii la loc "pufoasa".
PS. eu sunt "foarte ondulata" si am incercat aproape tot... cand a inceput sa imi cada, m-am mai linistit cu experientele...
Edit: am editat ca facusem o greseala, dar profit de editare sa raspund autoarei subiectului, ca sa nu fac un raspuns separat.Draga mea, nu am vrut sa afirm altceva decat ai spus tu si imi cer scuze daca te-am suparat cu o afirmatie. E drept ca am inceput-o cu "daca"... Acum am facut o exceptie de la regula mea de a nu mai raspunde la subiecte la care exista deja raspunsuri suficiente, dar am vrut sa te ajut stiind cat de greu este sa intretii un par ondulat. Sa imi fie invatatura de minte sa mai incalc reguli auto-impuse.
Weekend fain,
Qamar spune:
eleni, nu stiu unde ai citit tu ca vreau sa am parul drept...am zis doar ca parul meu ondulat/cret, dupa sarcina, nu mai sta de nicio culoare...nici drept, nici cret, se umfla, ba se pleosteste, in unele zile imi ajunge pana sub sani (masurat in fata), in altele sta ca o coama in jurul capului
Problema nu e sa il indrept..ci sa il fac sa stea cumva...
Noe si Anne-Bianca