Nunta de zi
Trebuie sa merg la o nunta care incepe la ora 14. Nu sunt hotarata ce sa imbrac, avand in vedere ora la care incepe nunta. Un costumas elegant (fusta mai jos de genunchi)verde-fistic cu pantofi asortati sau rochita neagra, simpla lunga, mai scurta pe un picior
Cade intr-o parte, si partea pe care cade e lunga... nu stiu cum sa explic? E mulata partea de sus, si de la fund incepe sa cada in clos. reusiti sa vizualizati? ![]()
Ce merge la o nunta care are loc ziua?
Raspunsuri
kriss79 spune:
Eu cred ca as opta pentru costumas..Am fost si eu anul trecut in Brasov la o nunta de "zi", invitatele erau si in costumase, dar erau si in rochii de seara lungi.. Sincera sa fiu eu am avut o rochita neagra simpla sub genunchi..Distractie placuta!
POZE
Cristina S.
misticgirl spune:
Te-as sfatui sa optezi pt tinuta in care te simti mai confortabil.Ambele tinute par a fi potrivite pt astfel de eveniment,insa conteaza in ce te simti tu mai bine,mai lejer. A merge la o nunta inseamna sa te distrezi,sa dansezi si sa nu stai la masa din cauza ca te dor picioarele sau pt ca fusta e prea larga sau prea strimta 
Tu esti cea mai in masura sa decizi ce vei purta la nunta! Multa distractie iti urez!
Claudia si
Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl
m_monique spune:
la o nunta de zi merge in ce te simti tu mai bine.
la tg. mures se fac numai nunti de zi. asa ca vei vedea toalete de tot felul.
eu am oroare sa ma imbrac la nunti in compleuri stil "bussines".
17 +
Nunta noastra
ina_nz spune:
Vara, la o nunta de zi, ar merge un costumas sau o rochita vaporoase, racoroase, in culori deschise, pastelate. Motive mari, florale se pretind bine. O palariuta si sandale asortate ar completa foarte bine tinuta.
Negrul este pana la urma o culoare de seara. Mai ales rochia neagra ![]()
Ina
daniella4 spune:
Eu as alege costumasul, dar pana la urma tu hotarasti in ce te simti bine.
Daniella, mama lu' Alexis
oanabbb spune:
si eu tot costumasul...la noi nuntile se fac doar seara,iar ziua la civila si biserica nu se merge in rochie de seara!
ginutza2002 spune:
si eu aleg tot costumasul, asta pentru ca si mie imi plac si ma simt bine in ele
dar tu stii cel mai bine cu ce trebuie sa te imbraci ca sa te simti cat mai comoda si mai lejera!![]()
'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'
Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!
asiza spune:
La noi, in Cluj, marea majoritate a nuntilor au loc ziua...eu te-as sfatui sa iei rochita...oricum vei vedea tot felul de tinute...si de seara si cele clasice...gen costumase...dar nu te imbraca business! Oricum, conteaza pana la urma cum te simti tu mai confortabil!!! Distractie placuta!
Oana
17+