SPORT+dieta

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Iata ce-am gasit pentru voi:
http://www.fitnessatlantic.com/general-health-fitness.htm
Nu e valabil doar pentru profesionisti ci pentru oricine e interesat de un stil sanatos de viata.

Prinzchenmutter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Informatii foarte interesante.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Pe unde mai sunteti fetelor?
Bai da ce bine arata tipa....
Iar informatiile sunt interesante.Eu cred ca mie imi lipseste ambitia, dar mi-am cumparat abonament la o sala noua si incep din 1 septembrie.Si o sa am si antrenor personal, deci o sa am sanse mai mari de reusita.De maine ma apuc sa tin regimul SCARSDALE si poate o da rezultate mai bune.
O duminica faina tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Pt cele iubitoare de pilates... Actrita cea mai draga sufletului meu care face pilates de 13 ani. O ce n-as da sa arat asa
http://www.anistoncenter.com/gallery/displayimage.php?album=47&pos=15
Va pup.

Olga

Si maine e o zi

Mergi la inceput

Azi am fost o lenesa si o manacioasa. Am mancat incat ma simteam ca o bila. Lasa ca maine trag.
Cand ma gandesc ca mi-am propus sa incep sa sar si coarda de maine....
O vecina mi-a propus sa alergam la 6 dimineata. Mi-e imposibil oricat de mult imi doresc. Abia astept sa mai creasca bb sa mai doarma noaptea sa pot sa ma ocup un pic mai mult de mine.
Luna ai facut branzoicile?
Loma eu din pacate locuiesc in Brampton. Departe de tine nu gluma. Poate o agati pe mona b. Ai fi pe maini super bune.

Olga

When you're strange
Faces come out of the rain
When you're strange
No one remembers your name
-The Doors-

Mergi la inceput

Olim,felicitari ca te ai descis sa mergi la sala,o sa iti fie mult mai usor sa te tii de un program de sport si mai mult vazand atatea tinere binefacute iti va fi mai usor sa te tii de dieta.
Olga,nici nu stiam ca Jennifer face pilates,intr-adevar s-a schimbat foarte mult.Eu imi amintesc pe vremea cand a debutat in Friends era chiar grasuta,dar acum arata perfect.
Stiu ca tine si o dieta stricta,oricum bravo ei ca s-a mentinut si dupa ruptura de Brad,eu ma asteptam sa ia cate kg.cu acea ocazie dar nu a facut-o,ceea ce inseamna ca sta foarte bine cu psihicul si se controleaza perfect.
Branzoaicele inca stau pe lista de asteptare…dar ma voi mobiliza in curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Si mie imi place de Jennifer Aniston. Stiu ca nu voi avea niciodata un corp ca al ei - datorita conformatiei - dar inca mai sper sa imi modelez coapsele, fesierii si sa dau jos burtik.
Acum am o febra musculara teribila dupa un traseu de 6 ore la munte, pe Ceahlau. Am prins o vreme super

nasica de moflea
material fain

Mergi la inceput

Oare Janet Jackson ce program de fitness are?
In ultimul timp a slabit considerabil.Am vazut-o pe la inceputul verii cand era foarte grasa ,nu vreau sa exagerez insa partea dorsala era cam de 4-5 ori mai mare decat acum.
Chiar nu inteleg cum a reusit sa isi revina intr-un timp asa de scurt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Luna nu stiu ce program are Janet dar ar trebui sa i-l dea si lui J.LO. Nu as vrea sa ma laud cu posteriorul ei Ma refer la faptul ca e un pic disproportionat fata de restul corpului.

nasica de moflea
material fain

Mergi la inceput

Mie JLo imi place cum arata. Mai ales in Enough unde era super slabutza si cu muschi si ce mai... Arata bine. Nu stiu daca ati vazut filmul. http://www.absolutely.net/photos/10123452_photo.html
Asta clar nu e o tipa urata si cu un fund imens. E frumusetea tipica sud americana, curvy.
V-am zis ca am gasit ca Angelinna Jolie are 1.70 si 55 kg? Eram super incantata ca eu am 1.73 si 56.5 si ce folos ca nu voi avea nici sanii ei, nici structura corpului ei.
Concluzie... Eu cred ca fiecare are un anumit model in functie si de structura corpului ei. Ca Angelina nu voi arata dar ca Jennifer Anistom am sanse daca trag tare.

Olga

When you're strange
Faces come out of the rain
When you're strange
No one remembers your name
-The Doors-

Mergi la inceput