Mamici de iulie - august 2006 (74)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

fetelor si io in clubul cu "nesomn".dc stiam ca va gasesc pe aici intram mai demult sa stam la barfe! io am reusit sa atipesc pe la 3.30 cam asa si la 10 eram fresh in picioare!si io vreau sa dormmmmm acu cat mai am cum.
Medeea76 vad ca tu ai dpn 1.08 de ce sa ti induca acu nasterea?nu e prea devreme?io tot la cantacuzino nasc ,stiu ca tu vi din ploiesti sa nasti aici.m am intalnit cu o cunostinta care chiar nascuse acu cateva zile si mi a zis ca multi pampersi sa mi iau ca asistentele sunt niste nesuferite si ca sunt multe pirande.
eu miercuri ma duk la doc acolo si vreau sa vb cu doc sa ma bage la mama si copilul adika cu bebe in camera.
tu cum vrei?andreea25 si
http://photos.yahoo.com/andreeadm2511
36 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

'neata burticute si deja mamici de bebici,

am aparut si noi sa va salutam. si eu m-am treziz pe la 6 si cevanu mai aveam somn si mai rau este ca am limbarita si l-am mai trezit si pe sotul meu ca ma apuca povestitul Am deschis usa de la balcon si intrat aer prospat si am atipit la loc pe la 7 si ceva insa apoi a facut sotul meu cumva zgomot si m-am trezit iar, insa am mai apucat sa dorm bine 30 de minute.

De la 8 m-am trezit s aincep testele de glicemie la care am devenit deja experta, am papat ca asa mi-au spus astia sa nu treaca asa mult fara sa manac, apoi la o ora alt test. Si va pot spune ca valorile au iesit fff bine, nici urma de diabet. Poate bebele meu este mare ca asa este el, seamana cu mama lui mai elefantel.

assa felicitari, sa-ti traiasca puiutul si sa fie sanatos. Refacere grabnica!

avmaria, bulinuta si eu sper sa raman asa cu moralul pentru ca ce valori mi-au dat ei ieri nu erau asa de speriat ce naiba. Mai agitati erau medicii, eu ma uitam la ei senina si le spuneam ca de ce atata agitatie ca nu-s mult peste limita. Or fi spus ca uite si ce mama inconstienta. Dar eu sunt sigura ca ieri valoarea aceea mai ridicata a glicemiei care a iesit inainte de-a bea licoarea era si de la efort, asa cum spune bulinuta si stresul duce la cresterea glicemiei. Urcasem ceva randuri de scari pana la etajul doi, pana la metrou mersasem intr-un suflet ca eram cam tarziu, era cald tare asa ca nu-i de mirare. Azi dimineata am avut 78 asa ca f bine. Oricum dieta clar o tin fara discutie ca doar o fac pentru bebele meu, si nu-mi strica nici mie. Si pe langa mine face si sotul dieta ce sa-i fac.

anasia fruntea sus, si eu stau la etajul 9. Noi stam aici ca ne-aplacut privelistea, se vad Alpii cand este Fön si se vede si orasul Cand au auzit parintii nostri la ce etaj ne-am mutat au spus ca suntem nebuni. Uite acum trece, si eu stau singura in fiecare zi. Si plus de asta esti cu bebe, eu chiar am momente cand imi place sa raman numai eu cu bebele meu. In ultima vreme ma enervez cam repede si cand raman singura macar nu mai are cine sa ma enerveze

O zi faina si racoroasa, la noi deja mi se pare cam cald.

Monica si 35 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

leistra felicitari pentru micuta Elena, multa sanatate si mult laptic. ce fain ca ai mers acasa asa repede. Aici nu te lasa asa, fac teste la bebi.

Cristina_Ana sa nici nu-ti treaca prin minte ca ne-a face rau aparitia ta aici, ne bucuram cat se poate de tare cand avem vesti de la tine. Asa-i firea omului, se intareste la greu si nu-ti poti explica cum se intampla minunea asta. Ma bucur ca esti asa optimista, toata admiratia. Si te asteptam de cate ori poti sa scrii aici cu noi.

Monica si 35 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Mada, gata, am trimis banii tatalui tau!
Martta, ce bine le zici tu, chiar ma gandeam ca e mai bine sa vina bebe singurica. Daca fac o baie (de care oricum am pofta), si se declanseaza contractiile, e mai bine decat daca-mi induce medicul travaliul, nu? Ce parere aveti?
Anasia, eu sunt in saptamana 38, nu 39 (adica am 37 saptamani si 4 zile).
Andreea, doctorul meu zice ca bebe e mare si ca sigur nu mai sta pana la termen (colul deschis, bebelina se impinge cu capul in col, contractii am de vreo saptamana, sangerare maronie + dopul eliminat treptat). Si poate si pentru ca pleaca el in concediu, desi imi spusese deja pe mana carui doctor ma lasa, daca nu nasc cu el, acum insa vad ca vrea neaparat luni-marti sa nasc... In Cantacuzino asa e, asistentele de la copii sunt scarboase rau, adica asa am auzit si eu, dar le facem noi fata, nu? Despre pirande, si aici ai dreptate, dar din ce am vazut eu, sunt dintr-alea cu bani si cu kilograme de aur pe ele, nu ca alea de la Caritas, murdare si puturoase, de ma ingrozeam cand intram acolo...

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;18;104/st/20060801/dt/7/k/8de1/preg.png
Medeea 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

map dr. astia ma innebunesc cu greutatile bb-ilor functie de masuratori. Am mai discutat subiectul. Las' ca-i bine ca-i bb-ul mare. Mie mi-a zis de saptamana trecuta ca functie de masuratori, Luca are peste 40 de saptamani. Dar saracul meu copil are si mostenire genetica sanatoasa eu am 1,78 cm, iar sotul meu e mai mare pe latime, are 100 kg. Si la mine dr. se tot uita la glicemie, sa vada de diabet si mi-a mai zis cineva sa am grija cu diabetul. Dar n-am nici pe naiba. Stii cum la asa parinti, asa copii (ma refer la marime).

Consi 37+ si Luca meu

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060803/k/5be7/preg.png

http://photos.yahoo.com/ph/roconsuela/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Anasia si mie mi-e frica ca BB o sa aiba kef sa iasa in saptamina cind dr. T e plecat, dar m-a linistit si a zis ca sa-l sun si ca o sa-mi dea el instructiuni pe moment, daca o fi!

Dar sper sa mai aiba rabdare si puiul meu, ca e inca mititel.

36+ my little treasure
Bebelica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

Assa felicitari! Sa iti traiasca puiutul, sa fie sanatos si frumos!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10704;28/st/20060623/n/Alexandru+Andrei/dt/7/k/052b/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

quote:
Originally posted by Medeea76
Andreea, doctorul meu zice ca bebe e mare si ca sigur nu mai sta pana la termen (colul deschis, bebelina se impinge cu capul in col, contractii am de vreo saptamana, sangerare maronie + dopul eliminat treptat). Si poate si pentru ca pleaca el in concediu, desi imi spusese deja pe mana carui doctor ma lasa, daca nu nasc cu el, acum insa vad ca vrea neaparat luni-marti sa nasc... In Cantacuzino asa e, asistentele de la copii sunt scarboase rau, adica asa am auzit si eu, dar le facem noi fata, nu? Despre pirande, si aici ai dreptate, dar din ce am vazut eu, sunt dintr-alea cu bani si cu kilograme de aur pe ele, nu ca alea de la Caritas, murdare si puturoase, de ma ingrozeam cand intram acolo...
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;18;104/st/20060801/dt/7/k/8de1/preg.png
Medeea 37+

medeea oricum esti la termen si dc bebe e si mare si vrea sa o vada pe mami e ok! despre spital sper sa fie totul ok si max max 3 zile sa stau ca altfel nu stiu cat rezist.eu sper sa pot sa ma bag la salon cu bebe cu tot ca acolo sunt doar vreo 3 mamici si cu bebi.o sa fie mai greu la vizite dar ai dreptate trecem noi peste toate de dragu bebeior.
tu vrei sa nasti natural cu epidurala sau fara? sau ceza?andreea25 si
http://photos.yahoo.com/andreeadm2511
36 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ira_ spune:

hei fetele, vreau si eu in listuta. azi implinesc 35 de saptamani si bebele meu are DPN-ul 20.08.06. Ah, nu v-am spus, e baietel si o sa-l cheme Toma si o sa ne nastem la Municipal cu dr. Anca Firu.

Tot ce sper e ca bebe sa fie cumintel si sa mai stea in burtica inca un pic, ca tare nazdravan mai e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Fetelor, va multumesc la toate pentru sprijin.
SUNT MAMA! Nimic nu se compara cu ce am simtit cand mi-am vazut printesa. Alexia a avut 3535 gr si 51,5 cm.
O sa va povestesc si cum a fost nastere...as zice complicata...dar azi nu pot..fetele dormiti cat mai puteti...
SUNT FERICITA!!!!

Poze cu noi2, burticuta si lucruri bebe

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia 39+

Mergi la inceput