Sarbatoritii de iulie-august 2004 (191)
Raspunsuri - Pagina 12
Fiquelle spune:
Buna seara!
Am intrat sa va salut, caci am ceva mai mult timp, Sofi fiind la bunici. Fetelor, Sofia mea a facut bronsita. Ati avut probleme de astea cu bebicii? Nici nu stiu ce implicatii poate avea in viitor. Voi ce stiti?
Kim, pozele cu Sofi cerute:http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551904028&security=LCRpeR
_
IUBESC VIATA!
carmenp spune:
pupam nazbitiioasa shakira, ehehei, aveti treaba multa la bara
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
kim222 spune:
He,he,he...m-au apucat emotiile!Nu am stare...Cu bagajele..este tare confuz....Cica am dreptul la 32 kg si 22 kg la bagajul de mana..ai mai auzit asa ceva Liliana?
Vazut nasa..sa traisca nasa!....Toti frumosi..dar unde era Ilinca? Concediu placut!
Vazut fetele la bara!...asa de mica este bine sa inceapa!Este o frumoasa...ce ochisori are!
Lumi...cunosc senzatia! Te invirti si nu faci nimic..ma duc sa vad pozele...
Mey nu stie nimeni nimic de Alice? Dar de Ioana?
Nicole..ce cool este Moata!!! Cred ca si mami la fel...Sa va reveniti repejor!
Robi..de ce-mi..stirnesti pofte?
Nu mai stiu ce-am mai citit...
polux spune:
Olivia ai voie la 2 x 50 pounds pe bagaj si la cel de mana 22 pounds= 10 kg.
Dar stai sa intru pe british si-ti spun
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi
polux spune:
Olivia, citeste aici
http://www.britishairways.com/travel/bagpolicy/public/en_us
Concluzia, ptr world travels tot doua bagaje a cate 50 lb fiecare sunt valabile, si un bagaj de mana cu dimensiuni standard.
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi
kim222 spune:
Deci ..asa au zis..2X 70 pounds..si 50 pounds pt carry on ( cu conditia sa o poti ridica singur!). Ai voie si geanta daca esti femeie ssau servieta daca esti barbat...ASta este super bine!Nu-mi vine sa cred!
AncaMaria spune:
Olivia, drum bun daca cumva nu mai apuc sa intru pana pleci.. la noi a fost asa cum zice Liliana, dar am zburat cu KLM..
Am vazut-o pe Ilinca in concediu, si la petrecere, ce misto ca ati facut-o afara si au avut loc puii de zbenguiala...
Am vazut si o nasica modesta... arati bine si parca ai mai slabit... cte kile ai acum... io cu petrecerile din week-endul asta nu mai zic nik..
Am vazut-o si pe Shakira prestand gimnastica... f. frumusica o si uitasem de cand nu am mai vazut-o...
mitzura.. in caz ca vrei sa stii cum mancam noi... acasa mananca singura in scaunul de masa... fara jucarii si alte distractii... dar ii las lingura, furculita, si chiar daca se face ca purcelusul, tot o las sa manance... la gradinita nu stiu cum mananca, dar nu sta nimeni sa ii dea in gura, poate ocazional... si vad ca se intoarce cu pachetul 80% mancat... deci nu ma plang...poate de aceea, daca nu vrea sa manance cateodata, nu insist, imediat o iau de la masa...
Si acu despre noi, cica Bia mea a zis ieri prima propozitie.."pun apa flori"... i-a raspuns lui taica-su care o intrebase ce face cu stropitoarea in mana pe terasa....
polux spune:
Yammi, Monica, vreau si eu inghetata, caci la 36 de grade cate sunt in Chicago, chiar numai de inghetata am nevoie.Ce e mai rau aici e ca peste tot este aer conditionat, si mergi pe strada e boare, intri in magazin AC, iesi, iar boare, etc...si te termina trecerea asta de la cald la rece.
Dana sanatate maxima si pupam pe Vikul cel grijuliu.
Danule, vrei shopping in state, hai, ma ofer sa fiu gazda.
Carmen, ia vezi tu ce are de gand Ionu de a prins buchetul miresei...nu cumva dai din nunta in nunta?Parca il tocmisei deja pe la vreo mandra de aici, ca tare faine fete avem.Si tu ce te tot codeai sa pui poze, ca tare faini esti, cu nasic si nas cu tot.
Lumi, hai capul sus ca totul va fi bine, te vei obisnui.Si mai ales o sa-ti dai seama ca aai vrut sa faci mai mult decat numai schimbat pampars si facut jucarii la copil.Inceputul e greu petru orice.
Robi mama nu mai termini cu interviurile acelea, eu credeam ca deja negociezi salariu.Bafta in continuare.
Hehehe, si noi ne numaram printre copiii care au aprins si suflat in lumanare de cateva ori. Si nepotul meu cel mare ii punea mana in fata lumanarii, sa vezi ce s-au mai distrat cei mari cand ea tot incerca, ba pe sus, ba pe jos sa stinga lumanarea , si daca a vazut ca nu poate ia luat mana din fata si a spus prima ei propozitie "mai, Ada ,fuu,fuuu", in traducere libera, mai las=o pe Ada (asa isi spune ea) ca sufle fu, fu.
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi
polux spune:
Lia multa sanatate.Ce importanta are daca e cu fundita sau nu, sanatos sa fie....si destept.
Roxi ce mai face Patrick?Cum mai este?
Adela,tiza ta mananca la masa pana la sfarsit. Dar cand a spus niu, niu ramane. De fapt ea mananca peste tot(seara in casa sta in fotoliu si mananca, sau pe un scaunel afara), dar sta sa termine si apoi pleaca.Nu alearga nimeni cu mancarea dupa ea, indiferent cat de putin mananca.Doar eu mama naroada faceam asta cand eram in Romania, ca mi se parea prea pui de gostat fiica-mea.
Sanatate multa si Sofiei.Fiquelle esti sigur ca e bronsita?
Olivia inca o data drum bun si distractie placuta acasa. Cum este Sorin, tot emotionat ca si tine, sau nu spune nimic?
O am uitat sa-mi pup febletea Shakira cea mica si frumoasa.Ioana vacanta placuta in continuare.
Eu azi am aflat ca angajarea mea e cu 15 august...si eu care credeam ca am 3 saptamani de vacanta, am numai doua, dar asta este.
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi
polux spune:
Scularea somnoroaselor.Uite e 8 si nici una nu apare pe aici. Hai ca pun eu de cafea, poate va miroase si intrati si pe DC.
O zi buna va urez, inainte de a pleca la nani.
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi