Titulatura
![](images/user_woman.png)
Buna,
Vreau sa intreb si eu daca o titulatura odata aleasa o mai poti schimba, sau pentru orice schimbare iti mai trebe puncte.
De pilda, cand o sa ma fac eu mare si o sa am 1000 puncte vreau sa-mi pun "Cu un ied" (io fiind dupe cum se vede o caprioara). Dar daca ma hotarasc la inca un ied? Pot schimba in "cu doi iezi" ?
Si mai indraznesc sa intreb ceva: puncte pe credit nu se dau (pentru titulatura adeca)? as face si eu un credit de 200 daca se poate .
Multumesc anticipat pentru rapuns.
Caprioara & Matei
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
Raspunsuri
aissa spune:
Se poate schimba titulatura doar cumparand alta deci trebuie sa faci credit pentru al doilea ied.
Lasand gluma daca s-ar mai putea dona puncte (cum se facea odata) iti dadeam eu cu draga inima ca n-am ce face cu ele asa ca daca pui o pila la un moderator sau la cineva care ar putea da drumul iar la donari....te creditez eu.
Cristina si ghighiloi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Caprioara spune:
Eu nu vreau sa primesc o donatie, vreau doar un "imprumut" de puncte, ca sa-mi pun titulatura de pe acum (eu o sa am 800 puncte in curand, deci mai trebe 200).
Si adica atunci cand o sa am 1000 puncte si o sa ma numesc "cu 1 ied", daca dupe aia o sa mai fac un cupil trebe sa astept sa mai strang inca 1000 puncte ca sa schimb titulatura in "cu 2 iezi" ???
Intreb ca sa ma gandesc bine cand imi aleg o titulatura...
Caprioara & Matei
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
Gabbriela spune:
Caprioara nu se mai doneaza puncte, si nu se pot da nici cu imprumut.. iti pui o titulatura si dupaia stai cu ea pana ai puncte sa iti cumperi alta.
toate cele bune
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/MemViewAlbum.asp" target="_blank">
![](foto.gif)
I am not a vegetarian because I love Animals; I am a vegetarian because I hate plants.
![](images/user_man.png)
yank spune:
Vii frumos,cu copie dupa cartea de munca,adeverinta de salariu,factura de utilitati si acordul sotului,administrator de bloc,primaru sectorului......si pina le iei tu pe toate astea si se va studia dosaru se va da drumul si la imprumuturi