FIV 80

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Bravo, Adelia! Acuma stai cuminte in pat (in cap nu stiu daca e bine) si vorbeste cu bebe sa-si gaseasca un loc bun.
Fetelor va pup pe amandoua si sa va vad fericite peste 2 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Adelia: ma rog ca peste doua saptamani si tu si Oana Dana sa aveti parte de rezultate pozitive. Fiti foarte linistite, calme, increzatoare si rugati-va la Doamne Doamne.

Michita:

Primele mele teste - http://community.webshots.com/user/Tabitha_Dara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mlaly spune:

Buna ziua tuturor
Va rog sa ma primiti in randurile voastre ca sunt noua si un pic speriata. Ieri ni s-a spus ca daca vrem un copil va trebui sa facem FIV+ICSI. Alte sanse nu sunt la valori de 1 mil spermatozoisi si 40% motilitate.
As vrea sa stiu unde este mai bine de facut. Medicul meu ginecolog ma indruma catre Giulesti, spre Dr. Laura Dracea. Imi poate spune cineva ceva despre ea? E buna sau sa incerc cu alt doctor?

Va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana-Dana spune:

Adelia in sfarsit ai aparut. Scurgere maronie am avut si zicese ca este normal in primele zile.Te doare burta ca pe mine nu ma doare si ma gandeam ca ar cam trebui.
Imi pare rau ca te-am speriat ieri dar pt. mine afost un sac, calde la 5 embrioni sa raman brusc cu unul.Si al meu avea tot atatea celule. Mi s-a explicat ca ceilalti nu erau morti ci se divizasera mai putin si de aceea embriologul nu a acceptat de cat unul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Fetelor, Oana_Dana si Adelia, trebuie sa fiti optimiste si sa nu va mai faceti mii de ganduri! va inteleg f bine, asa eram si eu dupa ET si de multe ori ma gandesc ca n-am reusit poate ptr ca ma framantam cu mii de intrebari daca fac bine sau nu, daca stau bine intr-un fel, daca nu respir prea tare,etc..am sa va spun ce mi-a raspuns mie dr la toate astea, ca am avut nebunia sa-l intreb toate prostiile si culmea! mi-a raspuns!(bine, zambind la greu, dar probabil ca nu eram prima care intreba tot felul de aberatii).
Mi-a zis ca n-am cum sa pierd nimic, nici pe drum spre casa-hotel, nici cand merg la baie, ca dupa 15 min de inchide colul, puiutii sunt in uter si n-au cum sa plece; daca nu se prinde, se elimina la ciclu. Puteti sa stati cum vreti in pat, puteti dormi in orice pozitie, ca nu afecteaza cu nimic! scurgerile pot fi de la utrogestan, ca si eu am avut, daca sunt bejulii, n-au ce sa fie altceva! nu va mai ganditi la ce simtiti pe-acolo sau prin alte parti, ca n-are relevanta! ganditi-va ca sunteti gravidutze si ca trebuie sa va odihniti cateva zile, sa va menajati, sa mancati bine si sanatos si sa va faceti de lucru cu chestii vesele si relaxante!
Dumnezeu sa v-ajute pe amandoua si sa ne dati cele mai frumoase vesti peste 2 saptamani!

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michita spune:

pentru toate fetele.
Adelia si Oana -Dana va doresc sa ramaneti mamici nu numai 2 saptamani ci toata viata de acum inainte. Sa dea Domnul sa aveti succes!
Andicu - am citit pe undeva ca vrei sa incerci si cu niste trat. naturiste pt.ca bb-ii din viitorul FIV sa gaseasca un patut caldut numai bun pentru 9 luni. Recunosc ca m-ai inspirat si chiar am inceput sa iau niste muguri de zmeur si ceai de cretisoara. Tu ai luat ceva?
Mluly - bun venit, si cat mai repede "pa-pa" la.
Tabi - te-am vazut scriind cu spor mai pe la toate subiectele in ultimele zile - exact ca un fluturas care zburda de bucurie si care vrea sa spuna tuturor cat de frumoasa e viata. Exact asa eram si au acum 5 ani cand am ramas insarcinata cu minunatul baietel pe care il am azi (era tot in iulie). Sper din tot sufletul sa ai un copilas minunat si,de ce nu,sa ai curajul pe care l-ai avut si pana acum si sa mai incerci si pentru nr.2.
Hai ca vorbesc cam mult, pentru toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michita spune:

Scuze, mlaly - te-am botezat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Michita, deocamdata iau Vitex Agnus Castus ( e si in componenta MAstodynonului) ca mi-e teama de o usoara mastoza chistica pe care am mai avut-o; simt iarasi o mica jena din cand in cand la un san, si am vrut sa iau iarasi sa previn, eventual.Oricum e bun in tulburari hormonale,sindrom premenstrual si regleaza CM-ul. Vreau sa incep si eu cu Maca si Muguri de Zmeur, ceai de coada-soricelului si cretisoara; dar ceaiurile cred ca o sa le iau mai aproape de perioada inceperii tratamentului.Tu ce ganduri mai ai? faci FIV in toamna?

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Buna fetele mele dragi!
Am mancat si eu ceva pe ziua de azi, ca pana la 12 n-am papat nimic ca am fost la analize si era sa nici nu mai ajung ca am incurcat drumul si a trebuit sa dau un ocol.
Oana si Adelia, ma bucur ca v-ati mai linistit... Adelia, tu ai ca mine din 7 ovocite 3 embrioni, doar ca ai tai sunt mai buni, ai mei au fost in 2 si 3 celule. eu scurgeri nu am avut de nici un fel nici dupa punctie nici dupa ET cu exceptia zilei in care am facut ET cand seara am pierdut brusc un lichid putzin vascos si rozaliu la culoare dar destul de mult (cam o jumatate de cana) si dintr-o data! Si dupa aceea nimic, in afara utrogestanului pe care nu aveam cum sa-l confund cu altceva.
Oana eu dupa ET am avut niste dureri vreo 2 zile putin asemanatoare cu cele din timpul menstruatiei, de abdomen in partea de jos si de spate dar mi-au trecut dupa primele 2 zile. si mai aveam din cand in cand cate o intepatura. Dar nu toate fetele au dureri...unele nu simt nimic, nici nu stiu, cred ca ambele variante sunt bune, depinde de organism probabil.
Oricum stati cumintele amandoua ca noi va tinem pumnii sa iasa bine.

Danutza MOana e acum la moshie la Valcea iar pe forum n-a mai intrat pentru ca e cu casa cu fundu'n sus, o renoveaza si are shantier in casa....Cat despre al meu sot, n-am ce sa-i fac; n-am cum sa fac spermograma luni, ca doar n-o recolta la ora 4 dimineata cand pleaca el si eu sa fug la Giulesti la 4 si un sfert, nu? Ca programul incepe cel mai devreme la ora 8, asa ca o amanam pe alta zi. Nu am putut s-o facem azi pentru ca profu' o vrea facuta la Giulesti, in general toti care fac fiv vor macar spermograma la ei facuta. Nu-i nimic, ca mi-am luat eu rez de ziua 3 azi, mi-am facut si celelalte analize azi si o sa le am luni si, probabil pe miercuri-joi o sa ma vad cu profu' sa stabilim tratamentul, ca asa mi-a zis sa duc rez la analize si o sa stabilim tratamentul. Oare cat dureaza spermograma la Giulesti??? si inca ceva pentru tine si cele care au facut la Giulesti: de ce scrie pe contractul acela ca se plateste 300 Eur pentru pastrarea embrionilor in mediu 48 de ore???? Ce naiba si astia tot 48 de ore ii tin, ca io innebunesc! eu eram convinsa ca la Giulesti se face ET la 72 de ore!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Rezultatele mele de ziua 3:

Estradiol:83,08 (12,53-165,5)

Prolactina:162,6 (127-637)

FSH: 9,75 (oooops!) (3,5-12,5)

LH: 5,15 (2,4-12,6)

Bagatzi impresii si comentarii ca mie nu-mi plac deloc!

Mergi la inceput