FIV 80

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Ultimele noutati sunt ca la ora 11 ma intalnesc cu MOana la Giulesti sa-mi faca "intrarea rapida"...si din cate am inteles ma lasa acolo... sa ma descurc singura, ca doar sunt fetita mare, nu?
Va scriu cand ma intorc ce am facut. Sper sa nu ma cert cu tot spitalul pana ajung la prof! Tineti-mi pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Fivoaselor, heeelp!
La Fsh care este valoarea ideala?? Se calculeaza intotdeauna in raport cu valoarea LH-ului???

Pleeasee!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

quote:
Originally posted by lachione

Ultimele noutati sunt ca la ora 11 ma intalnesc cu MOana la Giulesti sa-mi faca "intrarea rapida"...si din cate am inteles ma lasa acolo... sa ma descurc singura, ca doar sunt fetita mare, nu?
Va scriu cand ma intorc ce am facut. Sper sa nu ma cert cu tot spitalul pana ajung la prof! Tineti-mi pumnii.

Gata Lachi,am pumnii stransi!!!Si pt.azi si pt.FIV !

veronici
23+ cu doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

pupici mai FIV-oaselor . Sunt cu pumnii stransi si eu si galuska din burtika :)

D 21+

BeBelusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Buna fetelor
Sa stiti ca nu am uitat de voi ,va citesc tot timpul ,dar de scris , uuff mai deloc ,sper sa ma iertati .
Eu ma simt bine,adica noi suntem bine si asteptam inceputul lui septembrie ca sa fim alaturi de voi si sa va sustinem .

Lachi bafta azi la intalnirea cu profu .

Danutza ma bucur ca esti bine si sper ca aceasta liniste de care beneficiezi acum sa te ajute f. mult.Stii ca eu stau acasa acum,nu mai lucrez acolo .

Andicu va doresc sa fiti fericiti impreuna pana la adanci batraneti si sa aveti parte si de un bebe cat mai repede .Eu sunt sigura ca ma urmezi acum in toamna .

Veronici ce faci ,cum merge sarcina ?Am vazut ca ai baietei ,sarcina usoara in continuare pentru ca cei doi sa creasca mari si frumosi.

Bety tu ce mai faci ?

GINA 19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

MAI FETELOR GRAVIDUTELOR ce repede trece timpul si ce gravidute mari si frumoase ati ajuns!Acus acus o sa va tineti comorile in brate.Pe cand eu..... cand vad ce repede zboara timpul si nimic,nimic,nimic si iar nimic....Imi cer scuze dar cum sunt cu rushii pe cap--------se explica OPTIMISMUL meu, nu?
Nu stiu daca si alte fete impartasesc senzatia mea dar uneori cred ca tot aici la aspirante o sa scriu si pe la 50 de ani.Asta daca ma mai primeste cineva.
Va pupic dulce pe toate gravidutele si va tin pumnii la cele care veti devenii in curand-------CACI SIGUR SE PRINDE UN EMBRION MACAR ACOLO!

cecilia

Mergi la inceput

Nu m-am certat cu tot spitalul ca a avut MOana grija de asta,...dar m-am certat non-stop cu profu' (ca acolo am intrat singura nu a venit si ea cu mine); daca nu ramanea cu mine pana la sfarsit nu rezistam psihic la frecushul de acolo si sigur faceam io vreo tampenie in stilul meu caracteristic...de nu ma mai primeau in veci pe la Giulesti! Ei,...in final s-a terminat cred eu ca, cu bine...mi-a mai dat sa fac hormonalele de ziua 3- bineinteles ca mi-a recomandat Bios Diagnostic, hemoleucograma, coagulograma, glicemia, ureea si creatinina si marea incercare: luni dimineata - spermograma! Sper sa nu dezerteze sotzul in front luni, ca si innebunesc! Ca nici asta nu are "toate tziglele pe casa" nu degeaba ne-am luat noi!
MOanei i s-a furat telefonul mobil azi in Giulesti... nu pot sa cred ca mai exista oameni care sa se preteze la asa ceva!

Fiv-ul nu stiu cand il fac, n-am inteles mare lucru...ma asteapta profu' saptamana viitoare cu restul de analize sa punem tara la cale...sper sa fie in toane mai bune si el...si eu...

Fetelor, in ziua 27 e normal sa ai endometru de 12,4 mm? Atat l-am avut io azi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

lachione: ma bucur mult ca ai reusit sa treci peste acest prim pas si vei vedea ca sotul te va sprijini, nu-ti fa probleme. Imi pare tare rau de MOana, imi imaginez ce rau este sa iti fie furat telefonul mobil... Cu endometrul, fii linistita. Este ok. Daca are 12,4 mm fie ascunde o posibila sarcina (), fie inca nu a inceput sa se desprinda. Tu alegi ce varianta vrei. Pupici si multa, multa bafta.

Mergi la inceput

Nu, pe bune Tabi, mie azi trebuia sa-mi vina si nici un semn...in afara de un apetit sexual imens (ceea ce nu ma caracterizeaza... mai aveam putin si-i spuneam doctorului sa "mai insiste" putin cu eco transvag!) Eu habar nu am cat e endometru chiar inainte de CM ca nu mi l-am masurat niciodata in ziua 27-28... de aceea am intrebat. O sa-mi vina maine probabil; s-o fi reglat si el la 28 cum era inainte.

Daca nu era Oana cu mine azi, mancata eram! Abandonam in mod sigur!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Lachi te rog eu frumos nu-mi da emotii!Vrei sa ma lasi singurica aici pe strada FIV.Hai ca am glumit!Ar fi super sa ascunda o posibila sarcina,de ce nu?Eu stiu ca tu poti!
Iti tin pumnii sa iasa bine analizele si sa ne dai vesti bune!
Tabi!
Crinuta te pupa mama ca nu ne mai auzim deloc!Cand pleci la Szeged?
Andicu!

cecilia

Mergi la inceput