Buna
Pe 24 iulie 2006 fetita mea implineste 2 anisori.intrebarea mea este :in cazul in care nu doresc sa ma mai intorc la firma la care am lucrat trebuie sa le dau un preaviz ?........este cazul?
multumesc
Buna,
daca nu vrei sa te mai intorci la vechiul loc de munca, faci o cerere prin care soliciti incetarea contractului de munca cu acordul partilor sau iti dai demisia. Preavizul este de regula 15 zile daca nu ai functie in conducere sau 30 de zile daca ai avut functie de conducere.
Daca mai ai nelamuriri, scrie-mi.
Copilul meu a implinit doi ani pe 27 iunie iar eu am inceput serviciul, intr-un nou loc pe 15 iunie. La vechiul servici m-au tinut in crestere copil pana pe 27, dupa care am aparut ca si prezenta pana pe 1 cand am semnat contractul in noul loc. Astfel nu am avut nici preaviz si nici intrerupere in vechime.
quote:
Originally posted by mammy2706
Copilul meu a implinit doi ani pe 27 iunie iar eu am inceput serviciul, intr-un nou loc pe 15 iunie. La vechiul servici m-au tinut in crestere copil pana pe 27, dupa care am aparut ca si prezenta pana pe 1 cand am semnat contractul in noul loc. Astfel nu am avut nici preaviz si nici intrerupere in vechime.
Cristina, mammy de Andrei
aproape doi
made in UK