Nou stil de viatza (109)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

dragutelor ce spor aveti. Bravo- (si la slabit si la scris)

azi am inceput dieta celor 1200calorii si am papat doar 1000 si mi s-a parut tare mult. Imi place dieta asta:)

Dimineata am papat
- branza de vaci cu piersici- din comert
- 1 piersica
- cafea cu lapte degresat

Pranz
Piept pui la gratar
Rosii, mozzarella, ceapa ulei de masline (un strop) si oregano

Cina
Broccoli
Carne de porc slaba (muski), salata verde, broccoli usturoi si 10 grame maioneza

va multumesc pt urari, acum am venit de la parcari, sunt si obosita si nervoasa de atata dute vino. Doamne ajuta maine

Dara eu pap aproape numai gratar... sau carne la punga knorr, sau.... pulpe la gratar, yummmmy. Despre creme anticelulitice, azi am inceput ungerea cu perfect slim de la loreal.... rezultate, sper sa vad.

noapte buna, frumoaselor.

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by dara

Cu riscul sa devin plicticoasa continui pledoaria gratarului aluia, e super in cura de slabire! Baiu-i ca maninc mai nou mai mult carne din cauza lui... Dar ma simt tare bine: carne, salata, fructe, lactate... Ceea ce va doresc si voua!

Pisi, in primu rand nu esti patetica. In al doilea sa stii ca si io am gratar de-ala si-s superhappy de el, nu miroase in casa cand gatesti cu el si mai mult, carnea iese super. Incearca si niste ciupercute umplute cu branza afumata, yammy!

btw, io am crezut ca ne zici de gratar, nu ne intrebi

pa copii, ma duc la culcare!

No, vidiazni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza!
Ho, ho, ho, figuri noi in peisaj:
Nora, felicitari pentru vanzarea apartamentului. Va veti obisnui si in cel nou si veti aduna multe amintiri frumoase.
Eu, ce sa zic: l-am nascut pe Iustin cand stateam in chirie....

Miag, sa-ti fie de bine distractia! Te asteptam cand ai timp mai mult sa ne scrii, eventual sa vii cu poze.

Bun venit Bubuleana!
Referitor la dieta ta, nu stiu ce sa-ti zic; daca as manca eu ce papi tu, timp de o luna jumate, m-as face bat!
Eventual incearca o schimbare a meniului, totala:
-dimineatza- un iaurt, fructe, ou fiert cu rosie
-introdu la pranz si seara un gratar de pui cu salata....si bafta multa!

Dara, nici mie nu mi s-a parut ca intrebi ceva de gril, ci mai degraba ca ne spui ce bine ies vinetele pe el (eu asta am retinut)
Si eu il folosesc, nu ft. des....si nu stiu de ce.
Intr-un timp papam zilnic pulpe facute la gril si am slabit in acea perioada destul de mult...
Despre masaj anticelulitic, nu mi-am facut decat o singura data, eu, personal, acasa, cu gelul ala de la Avon. Rezultate - ciuciu!

Mai astept azi raportul, apoi voi modifica lista.
Cine nu spune 'prezent', va ramane pe saptamana viitoare!

O zi frumoasa si ne mai auzim!

Carmen(30+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enescuraluca spune:

Buna fetelor

M-am gandit sa va scriu pentru ca de astazi sunt la salata. Nu mi-am pregatit meniul de ieri si astazi trag ponoasele(morcov intreg, varza taiata ca si pepenele, telina inca nu am incercat). Sper sa nu treaca asa de greu zilele aceastea.
In rest ce sa va mai spun...bun venit fetelor care ni s-au alaturat, spor la slabit celor aflate la dieta, rabdare si calm cu .

Alexandrei, o minune de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata, fetelor!

Dara scumpo , si eu am crezut ca tu ne lauzi pur si simplu gratarul ala. Am si io unu, dar n-am ocazia sa-l folosesc decat foarte rar. Ma intrebai de unde sunt - din Tg Mures. Masaj anticelulitic n-am incercat. De fapt, n-am incercat decat masajul pe care mi-l face matza care, cand se urca pe mine, ma framanta cu labutzele pana nu mai rezist!

Nora , inca mai rezist la munca, multam de intrebare! Astept insa cu interes vacanta!

miag, va sa zica tu te destrabalai si io-ti plangeam de mila ca te necajeste soacra...

roxana , io-s neserioasa tare, ca nu ti-am mai trimis cartea aia prin posta! Sper sa nu uit intr-o zi!

mephala, ce papi bun azi? Io am facut greseala sa intru la culinare la subiectul cu prajituri Dr Oetker (alea fara coacere), si-acum imi stau lipite pe creier...

zuzilici, ce faci ? Te-ai mai urcat pe cantar? Cum stai cu kilele? Ce kestie, tu te chinui sa slabesti, isr piciulina ta sa se ingrashe!

crystina, nu mai vii pe la noi? Ti-ai rezolvat problemele?

khristin

bubuleano, daca vrei sa faci un bb, nu stiu cat de ok e sa tii cure de slabit acum!

enesculaura, spor la salata! Telina las-o pt sotz!

Meniul meu de azi:
D: salata mediteraneana si.... un sandwich McShit (astept bicele in pozitia ghiocel)
P: salata cu ton
S: apa chioara pt pacatul de dimineata

2 l apa + ceai verde + buna dispozitie

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Buna fetele,
Carmen pt raport 81.500, am scapat de afurisitul de kg pus week trecut , acum trag tare pana vineri vreau 79.900, vine la mine in vizita o prietena draga si am promis ca o astept cu 79 de kg.
Ana-k si eu vreau sa incep iar cu crema , la mine incepusera sa se vada rezultate, m am lasat ca bleaga , mai ales ca am tot setul , cred ca ma dau si io de diseara.

Va pup si revin

Mamica de printesa de 4 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Sigrid, bravo !

Tzuni, o mancare de legume cu carnitza de pui am prestat azi.
Cat despre prajiturile fara coacere, am incercat eu una in week. si sa stii ca nu e deloc grozava. A fost bunicica, dar asta pentru ca am pus multe piersici.
So, n-ai ce pierde!

Carmen(30+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

mephala, Tzuni: multumesc de primire si de sfaturi

meniul meu de ieri:
D: 2 iaurturi Activia, 1 mar, 1 nectarina
P: branza de vaca + branza oaie + salata
S: iaurt Activia

apa plata la greu

azi am inceput prost:
D: nimik
P: 1/2 pizza

pupici dulci tuturor fetelor

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buan dimineata frumoaselor!
Carmen pentru raport 81.600. Se misca digitalul in directia buna doar ca merge ca melcul. Poate o ia la trap pana saptamana viitoare. Multumesc mult de urarile facute sotului.
Tzuni ai perfecta dreptate, eu vreau sa slabesc si pe fica-mea s-o ingras. Joi mergem la control si abia astept sa vad daca tot iesita din grafic o sa fie. Avea 5.900 la 2 luni. Sa vedem cu ce se lauda la 3. Insa cred sigur ca s-a mai inaltat. Sper sa semene cu taica-su in privinta asta sa nu fie "pitica"cum sunt eu. Te pentru urarile facute si poate ne dai si noua cu imprumut masoarea ta pisicoasa.
Sigrid sper sa ai 79 pana in weekend. Bafta multa!
Miag ma bucur ca esti bine si nu pomenesti nimic de soacra. Sper ca s-ai mai linistit spiritele si easti gata de lupta alaturi de noi.
Bubuleana bine-ai venit in gasca noastra si spor la slabit.
Ioana o saptamana cat se poate de usoara. Ne vorbim in weekend.
Crystina multumesc de info ww. Cu ce te mai lauzi? A primit sora ta visa pana la urma?
Khristin te . Ce perere ai de vremurile de la noi? Asd sta numai in . Nici Isabella nu-i prea incantata de canicula asta.
Noi dragelor am avut duminica 37 de grade, temperatura. Cred c-am trait o zi din viata Delidanei. Apropos ... Bine-ai revenit acasa shefa si felicitari pentru kg. pierdute.
Dara la fel am inteles si io ... ca lumea... ca de fapt tu esti foarte incantata de grill. Incearca legume pe el, ca de ex. aredei galben, rosu, verde, ciuperci, dovlecei sau eventual va niste frigarui in care sa alternezi o bucatica de carne cu vegetale. Sunt superbe.
Nora vad ca tu ti-ai atins tinta ... n-ar fi cazul sa treci la mentinere?
Enesculaura spor la "furaje".
Dragelor iesim un pic la plimbare, v-am

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Buna fetelor!

Va salut si eu pe fuga inainte de a o lua pe Lil de la gradi!

Multumesc fetelor care se gandesc la noi..tocmai ieri am trimis actele de apel asa ca mai dureaza. Chestia e ca sambata viitoare era rezervat zborul..asta e. Vine tata si sora mea va astepta in urma rezultatul apelului care sper sa fie pozitiv si va trebuie sa-i luam un nou bilet de avion. Suntem suparati dar speram sa fie bine..parca nici nu mi-am imaginat ca se poate intampla asa ceva. In fine..ne-a mai trecut acum, sunt situatii mai grele in viata..vezi situatia fetelor din Liban si Israel. Asa ca Doamne Ajuta!

Zuzi, ce info WW ti-am trimis? Ca io zic ca nu am trimis nimic..ramasese sa trimit tie si Cristinucii dar zilele astea mnu am avut cum. Promit sa pun ceva zilele astea!

Carmen, Tzuni,Delia,Sigridutza, Ioana,Mik, Cami si restul fetelor multi pupici!

Edit: bune venit fetelor noi!

Mergi la inceput