Nou stil de viatza (109)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

mephala, io glumeam ! Sa tii o lista intreaga cu dimensiuni, actualizari, plecari, reveniri si sosiri nu e chiar floare la ureche! Te necajeam si io asa, de luni dimineata!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Tzunica, n-ai cum sa ma necajesti, doar imi esti draga! Sincer, mi-a facut placere sa am grija de subiect...de asta am si facut-o...ca nu m-a obligat nimeni.

Ia zi, ai si azi in program voie buna?

Carmen(30+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Dragelor, salutare!

Acum am sosit acasa in Bangkok si m-am gindit sa va dau de stire. Gata cu vacanta, de miine sint din nou pe baricade.
Ma cintarisem cu vreo 3 zile in urma la soacra-mea si nu mi-a venit sa cred cind am vazut ca am 64 kg, adica - 2kg fata de ultimul raport pe care l-am dat cam acum o luna si deci am ajuns exact unde vroiam!! Cred totusi ca fiind cintare diferite, greutatea nu este chiar cea reala asa ca sper sa ma pot cintari din nou miine dimineata si sa dau raportul. Am atita treaba.....va pup pe toate. Sa nu ma dati disparuta daca nu reusesc sa mai intru citeva zile.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata! Din pacate azi am plecat asa de repede din casa (ne-a trezit bona batind in usa la 9 fara ceva) incit am uitat sa ma cintaresc. Asa ca vin miine cu raportul pentru lista.

Astazi fac rost de un CD cu exercitii de aerobic, tae-bo si altele, abia astept sa vad ce contine exact.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Delidana, eu cred ca diferentza de greutate e din cauza latitudinii diferite :D O fi g mai mare acolo unde stai tu, si d'auia arata mai mult cantaru. Eu o sa ma duc la munte, si ma canatresc la vreo 2000 m si apoi va dau raportu'.
Deocamdata, pe perioada verii cel putzin, am pus cantaru' la naftalina, ca sa nu mai ma stresez inutil din cauza lui. In acelasi timp, incerc sa-mi fac program saptamanal de iesit in natura. Joi am fost la un mini-munte, unde am urcat/coborat echivalentul a 900 metri altitudine (cu pasaje de escalada si alte jmekerii) , timp de 5 ore (ca nu se terminase apa si a trebuit s-o luam la trap spre masina). Sambata am iesit cu rolele (fetele cu bicicletele). WE viitor as vrea sa mergem la un perete de escalada.
Problema e ca serile... tot intr-un BBQ o tzinem. Dar vorba unui amic: nu te ingrasi de la carne...

Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaïs & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by mephala30

Tzunica, n-ai cum sa ma necajesti, doar imi esti draga! Sincer, mi-a facut placere sa am grija de subiect...de asta am si facut-o...ca nu m-a obligat nimeni.

Ia zi, ai si azi in program voie buna?

Album Iustin

...azi nu prea, ca de dimi am aflat ceva care m-a intristat. Exista si oameni uratzi pe lumea asta! Imi spun sa fac abstractie de ei, dar nu intotdeauna reusesc! Oricum, ma mobilizez.

Delidana, bine ai revenit ! Chiar sunt curioasa cate kile o sa arate cantarul tau de-acasa! Daca ai slabit cu adevarat, felicitari!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Delia, bine-ai revenit!
Asteptam poze si impresii despre vacanta in tara. Cand vei avea timp

Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Fetelor, eu sunt taaaare suparata!
Vad ca nu se mai misca deloc afurisitul de cantar, imi vine sa-mi dau c-am facut asa excese in concediu...eu chiar ziceam c-o sa fie floare la ureche sa dau jos surplusul acumulat in doua saptamani de vacanta, dar vad ca nu e deloc usor
Imi vine sa-mi iau campii, dupa ce am avut atata ambitie de la inceputul anului, acum am pus atat de usor pe mine in doar doua saptamani..
Deci, in continuare, 60,5kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enescuraluca spune:

Buna fetelor

Astazi sunt tare bine dispusa: -am slabit ; -seful este in concediu; -nu mai am mult de lucru; -a inceput o noua saptamana; -afara este soare...ce mai viata este frumoasa...dar va fi si mai frumoasa cand o sa ajung la kg dorite.
Mephala ce trebuie sa fac sa ajung si eu pe listuta? Cred ca m-as ambitiona mai mult. Dar sa stii ca daca nu se poate nu ma supar, sincer.

Spor la slabit si la mentinere
Raluca

Mergi la inceput

Raluca, sigur ca se poate! Chiar ne bucuram ca ramai alaturi de noi. Multa vointa si sa ai spor!
Pentru listutza, da-mi datele tale: inaltimea, greutatea actuala si cea la care vrei sa ajungi.
Cand ai timp si daca crezi ca-ti sunt de ajutor, poti raspunde si intrebarilor de pe prima pagina.

Album Iustin

Mergi la inceput