Mamici aspirante din nou - 19

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Ioana pumnii sunt strinsi strinsi si simt ca luna asta ne vei da vestea asteptata.Tu ai mai luat ceva pt.prolactina?Eu stiam de la sora mea ca aceste mdicamente sporesc fertilitatea si stimuleaza ovulatia extraordinar.Si eu astept cele 2 saptamini cu mare emotie!

Simona, felicitari intirziate dar din inima pentru baietel! Imi pare asa de bine ca ati aflat ce va fi! Aveti niste poze asa de frumoase si va sta atit de bine impreuna!Sa nu rizi,daŽ mie mi se pare ca sotii nostri seamana cit de cit,numai ca al meu are parul si barbuta de culoare deschisa.

Cornelia sanatate multa baietelului!

Irinel ma gindesc mereu la voi si citesc mesajele despre micuta Maria.Ne pentru voi.

Felicitari noii mamici Geliza!!

Mariana
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Mariana_1976 multumesc pentru incurajari iubita!! Am mai luat Dostinex, dar din ce in ce mai rar, acum iau o 1/2 pastiluta la 3 saptamani diferenta! Voi lua in descrestere inca o luna, desi mi-a iesit prolactina mereu in limite, asa mi-a prescris medicul. Dar despre tine nu mai spui nimic??? Cum merge sarcina, ce mai fac bebelusii tai???
Irinel

Si va veni cu siguranta o zi in care-ti voi zambi implinita!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Am trecut sa va salut si sa va doresc o saptamana plina de vesti bune.

Eu sunt cam deprimata de la SPM.Sper sa treca repede ca l;una asta e de rau.Nu mai stau sa nu va molipsesc.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

Sunt trista, plang de 2 zile. Dupa 3 luni de tratament nu se observa nici o imbunatatire... Mi-a intarziat CM cu 10 zile... Iar testul a iesit negativ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Fetelor, ingros si eu randul celor care trec prin stari proaste. Ni s-a confirmat infectia urinara asa ca i-au pus branula la mana(pe care i-au si schimbat-o deja dupa 2 zile) si mergem la spital de 2 ori pe zi pt antibiotic. Are si atela la mana si mereu isi da cu ea in cap, e super marait, nu prea doarme. Plus drumul asta din Titan pana la Grigore Alexandrescu....si Eduard e in vacanta 3 saptamani...mi-e tare greu dar stiu ca o sa treaca si perioada asta...
Va pup pe toate !

Cornelia, mamica luiEduard(21.06.2004) si Eric(13.07.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10300;42;1;1/c/90/t/75/s/106/k/d01f/weight.png[/img]
[/url]

POZE
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna,

Imi pare rau de vestile proaste, pup toti bebelusii bolnaviori .

Ioana, iti tinem pumnii!!!!

Akella, mie mi-a intarziat vreo 14 zile cu o luna inainte sa raman gravi; eram asa de suparata...Poate am gura aurita si va fi si la voi la fel.

Lory, sa ne spui ce ti-au mai zis la eco.

In rest, aceleasi traume cu gradi ca din sept vom fi si noi bobocei. PLus ca nu i-am dat nimic pt stimulare dar ce sa-i dau in august? ca vara nu prea se da nimic,...Eu am programat-o sapt viitoare la ORL sa vedem ce facem cu polipii si ne mai hotaram. Ori o duc prima zi la gradi si dupa fac tratament 2 sapt si o duc iar..ori incercam sa vedem cum reactioneaza... ca si a mea e colectionara de viroze..of!

Va pup

15 +

Mergi la inceput

Conelia sanatate multa va doresc.Cu siguranta va trece si perioada asta.

Imi pare rau ca v-a molipsit cu starea mea dar nu am vrut.

Akella capul sus si de la capat.Poate trebuie sa schimbi tratamentul.

Mergi la inceput

Gio si noi vom fi "studenti bobocei" din septembrie si am inceput sa ii dau o vitaminaC in fiecare zi si din 25 august incep 6 saptamani cu Immuno baby.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Nu am mai trecut de multicel pe la voi si cand ma gandeam ca vin cu o veste buna,iata ca vin cu una proasta.Am ramas insarcinata,dar nu s-a dus unde trebuieci a ramas pe trompa,deci e sarcina extrauterina.Am ramas alaptand si cu o singura trompa,nu mai zic ca pe partea care am ranas ovarul a avut un chist operat si credeam ca nu v-a mai produce ovule.Durerea a fost si mai mare caci am fost obligata sa intrerup si alaptatarea,caci am luat metotrexat.Asa ca trebuie sa stau pe bara 3 luni dupa metotrexat.

Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
Cristian din burtic pana la un anisor
Cristian mot si chelut,poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna mamicilor!!!
I-mi pare rau pentru vestile proaste, eu deocamdata am numai vesti bune si un optimism iesit din comun, asa ca sper sa sparg atmosfera de vesti proaste si sa auzim numai de bine!!!
Cornelia_Laura i-mi pare rau pentru Edi, noi ii dorim multa sanatate!!
Akella mai asteapta putin si pe urma, mai fa un test! Au fost multe cazuri cu intarzieri si teste negative si de fapt era sarcina, dar nu aparea la urina din sange. Daca ai ocazia fa si un betaHCG, acela i-ti va spune cu siguranta daca e bebe sau intarziere.
Gio multumesc
Denisa73 am citit ce-ai patit si i-mi pare foarte rau! Data viitoare va fi bine, sa nu-ti pierzi speranta!!

Si va veni cu siguranta o zi in care-ti voi zambi implinita!!

Mergi la inceput