Mamici aspirante din nou - 19

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

neata fetelor

Samurai-lady, sa fie cu noroc luna asta si sa prinda si bebe

eu ma chinui cu starile de , care la prima sarcina au lipsit cu desavarsire, dar poate cine stie acum o fi fetita lui taticu si daia, lui tare mult ii place sa creada asta

Alexa si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

Paxela, ai greturi matinale? Daca da, pot sa-ti spun cateva mici trucuri: cand te trezesti, dimineata, nu te da imediat jos din pat. Mai stai 5-10 minute intinsa. Pe noptiera sa ai pregatite (iti aduce sotul ) un pahar de bors proaspat si cativa biscuiti din cereale (digestivi). La mine functiona schema asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna fetele,

Akella si Samuray Lady, bine ati venit!!!! Sa treceti cat mai repede la gravidutze!!!!

Rosa, imi pare tare rau...

Akella, din cate stiu eu Puia e dr bun. Am o prietena care a nascut 2 copii cu el si e f multumita. Chia ra avut si ea niste probleme si s-au rezolvat. Tu stai prin Drumul taberei, nu? Inseamna ca suntem vecine.

Va pup fetele

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Bun venit, Samurai lady!
Multumesc ca sunteti alaturi de mine!Eu ma simt ceva mai bine,se pare ca-mi trece si hemoragia de dupa chiuretaj.A iesit totusi un lucru bun din asta macar,sotului i-a parut rau ca am pierdut sarcina,asa ca a zis pentru prima data clar ca mai vrea un copil,bine,zice ca nu vrea chiar acum,dar sper sa-l conving ca timp mult nu mai am cu problemele pe care le am.Saptamana viitoare o sa-l intreb pe medic mai multe cand ma duc la control.Credeti ca pot incerca sa raman insarcinata in luna urmatoare chiuretajului sau va trebui sa mai astept?Si inca o intrebare,eu merg la fitness de vreo 10 luni,oare la 10 zile de la chiuretaj ma pot duce din nou?Bineinteles o las ceva mai moale cu exercitiile,dar n-as vrea sa intrerup totusi.

Poze

One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.

Mergi la inceput

Rosa, nu stiu cum e cu fitnessul, ca nu fac. Dr meu mi-a zis sa incerc dupa prima menstruatie de dupa chiuretaj; eu am asteptat sama refac fizic&psihic si am incercat de-abia dupa 6 luni, cand nu mai plangeam dupa ce vedeam gravidutze pe strada (asta a fost al mine semnul ca ma refacusem cat de cat). Plus ca am facut mai multe analize sa vad ce s-a intamplat, nu ca as fi aflat ceva...dar pt mine mai mult.
Fizic esti ok dupa o luna; cred ca tu vei stii cel mai bine cand vei fi refacuta psihic pt a mai incerca.

Va pup

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Rosa eu zic sa mai astepti putin cu fitnessul sa nu faci vre-o hemoragie .Dupe chiuretaj e mai bine sa astepti 3 luni pentru refacerea endometrului.Asta am auzit de la alte fete care au trecut prin asta.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

gio, si mie imi place tare mult de dr Puia; e un adevarat profesionist. Stau in Drumul Taberei, la capatul lui 368.
rosa, si eu sunt de parere sa o lasi mai moale cu exercitiile, o perioada, pana te refaci fizic complet; de incercat sa ramai insarcinata, e bine sa incerci dupa prima menstra de la chiuretaj (sa se refaca mucoasa uterina). Iti urez recuperare grabnica!

Mergi la inceput

akella, hehe, noi stam cu statia mai inainte.

14 +

Mergi la inceput

gio, e mica lumea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Buna dragele mele.
Nu am mai apucat sa scriu ca de vineri tot intr-o agitatie am tinut-o. Eric a facut vineri caca cu putin sange si m-am speriat rau. Sambata a venit pediatra acasa, l-a vazut i-a schimbat laptele cu Milupa HN. Luni am facut o serie de analize care au iesit cam prost. Ieri am fost la Grigore Alexandrescu pt alta serie de analize care sunt gata azi. Se presupune ca are o deficienta a factorilor de coagulare, speram tranzitorie. Ca altfel analizele de caca suntOK. Si analizele de ficat au iesit marite.
Din pacate eu sunt fff obosita si cu moralul stau prost, dar trebuie sa imi revin.
Am pus poze cu Eric in albumul de la semnatura. In ERIC.
Va pup pe toate si revin mai pe seara sa va spun ce rezultate am primit.

Cornelia, mamica luiEduard(21.06.2004) si Eric(13.07.2006)
POZE
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput