Amigdalita pultacee fara antibiotic?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Lucia trebuie sa-i faci neaparat exudatul .Unii streptococi sunt chiar foarte periculosi si pot da complicatii care afecteaza alte organe.

Mama lui Andreiutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Da asa o sa fac si o sa ii fac si aslo pentru ca am citit ca uneori exudatul poate iesi negativ desi exista streptococ, dar se va vedea dupa valoarea aslo daca este infectie.

fara drept de semnatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

am uitat sa zic, lui Robert i-a facut si hemograma dupa exudat si nici asta nu indica o infectie...

Am spus eu ca a doua oara am scapat de antibiotic dar uite ca acum, a treia oara a racit in gat si doctorul i-a dat din prima antibiotic - fara exudat sau analize de sange. Si mai si tuseste.ieri a facut 39.4, azi e sub control.

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

Cristina sanatate multa lui Robert! Mie deja mi s-a facut frica la ce am citit pe net. Liviu a facut pana acum anul acesta 2 amgdalite eritemoase si asceasta ultima, pultacee, toate tratate fara antibiotic.

fara drept de semnatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Multumim, Lucia. Se face bine, incet, incet azi n-a mancar mai nimic- de la gat- dar si-a luat siropurile si a baut multa apa si seara lapte.
Pe Liviu il mai doare-n gat?
Multa sanatate si lui!

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

Nu, nu il mai doare. Sper din tot sufletul sa nu existe nici un streptococ ca sa trebuiasca sa ii dau antibiotic. Abia miercuri voi merge cu el la analize penttru ca atunci trebuie sa merg sa imi iau eu niste rezultate.

fara drept de semnatura

Mergi la inceput