Cadouri pt EI la aniversari
Raspunsuri - Pagina 2
oanabbb spune:
sunt elicopterele i barcutele alea cu radiocomanda.sunt super tari.
si masinute de super viteza...sotul meu e innebunit dupa ele...
m_monique spune:
noi am sarbatorit 1 an de la casatorie la nunta unei prietene, pe care am "tras-o" dupa mine, adica i-am pus voalul pe cap.
asa ca ne-a sarbatorit dupa o saptamana, cand impreuna cu nasii am fost la restaurant.
ca si cadouri, ne-am cumparat lucruri de care aveam nevoie atunci: pentru el o pereche de blugi, pt. mine niste sandale comode.
17 +
Nunta noastra
daniella4 spune:
Pe-al meu il impresioneaza instrumentele de scris si agendele si lucrurile fine din piele: portofele, curele, port-ochelari etc.
Daniella, mama lu' Alexis
Lemoni spune:
poi eu am scapat de cadou pt aniversare,m-am casatorit de ziua mea asa ca eu trebuie sa primesc cadourile,iar pt el citeva cupoane de sex ,le foloseste la alegere cand pe rand sau mai multe odata,e ieftin si nu mai imi fac nici griji daca ii place ce i-am cumparat!
Rosey spune:
quote:
Originally posted by Lemoni
poi eu am scapat de cadou pt aniversare,m-am casatorit de ziua mea asa ca eu trebuie sa primesc cadourile,iar pt el citeva cupoane de sex ,le foloseste la alegere cand pe rand sau mai multe odata,e ieftin si nu mai imi fac nici griji daca ii place ce i-am cumparat!
ce-s alea cupoane de sex??!!
razhore spune:
quote:
Originally posted by Roseyquote:
Originally posted by Lemoni
ce-s alea cupoane de sex??!!
un fel de bonuri de masa
Lemoni spune:
lol mor de ras ,cam asa ceva . nu stiu daca sti gluma aia cu "fai nevasta ce mancam? ne f si ne culcam...
clayhanger spune:
Multi ani impreuna in continuare!
asi: O cina romantica + o lenjerie deosebita imbracata pe noi(asta dupa cina) face mult mai mult decat orice cadou.
Cam pe ideea asta as merge si eu. Tin sa adaug ca mi s-ar parea potrivit un cadou care sa aiba legatura cu voi doi, cu un moment deosebit al relatiei voastre (o poza deosebita cu voi doi, inramata, sau un cadou personalizat, care sa simbolizeze tot ceva din relatia voastra - desigur, alaturi de seara romantica).
Lucrurile precum componente de pc sau ce crezi ca l-ar incanta pe el le-as pastra pentru onomastica sau ziua lui de nastere... Aceasta e aniversarea voastra si eu as dori ca pana si prin cadourile oferite sa fie diferita de alte zile sarbatorite de-a lungul anului.
Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months.
Oscar Wilde
mariana_1976 spune:
Noi am facut deja 10 ani de casatorie fiindca ne-am grabit "sa ne-Žnsotim" de tinerei...![]()
Daca ai posibilitatea, incearca sa-i iei ceva care stii sigur ca si-ar dori si il intereseaza in mod deosebit.
In feluŽasta eu chiar dupa 10 ani de aniversari, 11 Craciunuri, zile de nastere, etc tot nu am epuizat "stocul de idei".
Ceva original poti alege daca sotului tau ii plac surpizele de genul asta.
De obicei noi sarbatoream aniversarile doar cu un singur cadou simbolic din partea fiecaruia-in general legate de amintirea evenimentului.Anul acesta, am trimis copii la nasii lor si am pregatit unul altuia mici surprize.(initial hotarisem sa nu cumparam nimic si sa ne facem de cap in 2, dar se vede ca amindoi am vrut sa facem o mica surpriza celuilalt. Asa ca pina la urma i-am luat niste elemente sa-si confectioneze un difuzor pe care si-l dorise pt. home cinema si el m-a "atentionat" cu un "inelush").Dupa cina "romantica", am avut "program artistic".
Aniversare fericita si...sa ne scrii si noua la ce idee te-ai "oprit",da?
Mariana
mama de Monica, Matei si Markus
emaaimee spune:
anul asta,de ziua sotului,i-am luat un desfacator de bere cu Homer Simpson(Homer zice 3 propozitii caraghioase cand il folosesti) si un Homer Simpson de lipit pe masina(la fel are vreo 5 perle legate de condus zise de Hommie).noi suntem fani The Simpsons'
dupa cum v-ati dat seama![]()
ne luam diverse kestii dragute,nu trebuie sa coste o carutza de bani.
pt aniversarea de 7 ani(de casnicie),tati ne-a facut o surpriza f frumoasa si a venit in Ro pt ca fata facea un an si am fost toti 3 impreuna si tare fericiti.asta mi-a fost cel mai fumos cadou primit in ultima vreme

de fetita
cu funditaUite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII