Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (24)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Ieri am simtit si eu intepaturi in partea dreapta jos, nu mai puteam merge pentru cateva minute. M-am speriat si primul gand a fost la apendicita. Daca si voi aveti, ma mai linistesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Dolores pentru mine un prieten adevarat este cel care imi spune ca sunt proasta atunci cand sunt, care ma trage de urechi atunci cand gresesc , dar stie cum sa ma incurajeze dupa ce ma trage de urechi. Iar cu astfel de prieteni (care sunt destul de putini 2-3) discutiile merg pana in panzele albe. Din experienta mea iti spun ca pentru mine cei mai adevarati prieteni s-au dovedit a fi cei din familie si nu il includ si pe sot aici. Din nefericire.
Melinda, intepaturi nu simt, in schimb daca stranut sau tusesc ma ia o durere puternica in zona ovarelor. Am inteles ca e normal, se intind ligamentele si se produc f.f.f.f multe modificari in al nostru corp. Totusi daca intepaturile tale persista n-ar fi rau (dupa parerea mea de expert, la prima sarcina) va vorbesti macar cu doctorul de familie, daca nu cu cel ginecolog.
Pupici

Laura si bebe strumf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Gmoisi, imi pare rau ca nu te pot ajuta...si eu am colul lung si inchis si nu as sti ce sa-ti spun...insa asculta medicul si va fi bine...stiu ca sunt cazuri mai grave, cand' pe langa ca e scurt, nici nu e inchis, si atunci e nevoie de cerclaj...Chiar una dintre fetele din Cluj a trecut prin asa ceva...poate ne citeste si vine cu un raspuns...

Oana 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

buna dimineata dolores.....normal ca suntem toate frumoase si sa vedeti dupa ce nastem ce bebei frumosi o sa avem....si sa stii ca nu sunt complexata acum deloc ca am pus kg astea in plus....e spre binele bebelui....
asiza nu sunt suparacica pe tine ca mi-ai spus ca am burtan.........si sotul meu imi spune umflatica.........iar acum citind despre indicele de greutate se pare ca stau cam prost.
Eu nu simt intepaturi ci asa ca o presiune....asta cred ca tot din cauza ca creste uterul...
Apropo de miscatul bb si eu am simtit ce simt acum pe la 3 luni jumatate de vreo 2 ori si apoi de abia de vreo 4 zile ,iar acum nu am mai simtit nimic....s-a lenevit cred....abia astept sa merg la eco si sa vad ca e bine......
Va pupic pe toate gravidutzele
21+

alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Buna dimineata burtici!
vorbeati de ceva intepaturi in partile inferioare ale abdomenului,si eu le simt destul de des,dar pun asta pe seama cresterii uterului,dr meu mi-a zis ca durerile tip inteptura,junghi nu sunt importante si nu afecteaza sarcina,bineinteles daca acestea sunt trecatoare,durerile mai periculoase sunt cele de tip contractie dureroasa.Eu mai simt ceva ciudat cind ma ridic in picioare,ca o senzatie de presiune in abdomen,as asemui-o cu o senzatie de rect plin,adica simti nevoia sa mergi la toaleta tot timpul.Nu stiu daca e bine sau nu,cind stau intinsa nu simt nimic doar cind ma ridic.Si eu stau aproape tot timpul in pat.
Voi cum dormiti fetelor noaptea?eu adorm seara destul de repede dar ma foiesc peste noapte si am inceput sa am vise ciudate,urate si ma trezesc f indispusa dimineata.E nasol,stiti ceva remedii?
Va pupicesc!

Adina 22+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Buna ziua burtici!

Uraaa! Am reusit sa ne intalnim ieri trei burtici din Iasi iubitoare de forum Laura si Daniela (avdanaarhire) sigur vom mai iesi ca a fost dragutz, asa ca va asteptam si pe voi la terasa la suculetz...

Ia sa strig eu catalogul fetelor din Iasi, sa le trag de urechiuse, ca nu ne-au mai dat semne de existenta de destul de mult timp. Oare sunt suparate? Deci...unde sunteti voi fetelor care veti naste in Iasi... Tessy, Lorym, Pet72 si Urzi?
La la celelalte fete am semne ca sunt prin preajma, asa ca le punem "prezent"!

Spuneti-mi si mie va rog care dintre voi se confrunta cu mancarimi de piele pe burtik? Eu ma scarpin de ieri seara de numa. Nu stiu daca faptul ca ieri seara dupa o pizza imensa (pe care nu am reusit sa o termin) simteam ca mi se intinde pielea de mai are un pic si crapa are vreo legatura cu scarpiniciul... voi ce spuneti?

Cristina chiar ai o vacanta frumoasa si sper sa ajung si eu va vad Dubaiul cu cel mai super hotel Burj-Al-Arab. Bine ca te relaxezi si bebe iti urmeaza exemplul
Fatima ma bucur pentru tine ca ti-a mai revenit psihic. Vei vedea ca si mama va capata sperante, daca tu vei fi cea puternica care o va sustine. Sper ca dr. acesta sa va ajute mai mult.

Pup toate burticile
Ramona 23+ Rares

Ramona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

da, eu am simtit un junghi puternic in partea stanga sus sub coasta, azi-noapte cand m-am intors de pe stanga pe dreapta..a fost destul de dureros

am mai simtit in aceeasi zona durerecand m-am stresat foarte tare intr-o zi la serviciu.

o fi ca se mareste uterul?

oricum oberv ca durerile noastre sunt localizate diferit

problema mea cea mai grava acum este ca daca tin piciorul drept in jos imi amorteste si se umfla incat dupa-amiaza nu il mai simt deloc..se intampla zilnic si deja m-am urcat cu picioarele pe un birou la servici ca nu il mai pot tine in jos

nu am avut astfel de probleme niciodata cu circulatia periferica si sincer nu stiu ce sa fac...

ma puteti sfatui in acest sens daca ati avut asa ceva?

desiree 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

Laura13
accepti cu usurinta sa ti se spuna ca esti..... si ca ai gresit si sa fii trasa de urechi?
intr-adevar..oare de ce nu se poate discuta chiar absolut tot ce a pe suflet cu cel pe care ti l-ai ales sa mergi pe drumul vietzii..eu am senzatia uneori ca nu ma poate intzelege suficient..pentru ca barbatii gandesc altfel decat femeile...dar la fel de usor sunt si femei care aparent iti sunt prietene si nu se dovedesc decat a te trage in jos cu sfaturile lor...sincer eu nu am prieteni adevarati...nicodata nu am cerut parerea cuiva in ceea ce priveste casnicia sau orice altceva din viata mea....si uneori simt ca sunt atat de incarcata incat imi vine sa explodez.....eu comunic foarte bine cu sotzul meu....dar din nefericire cred ca tind sa fiu prea perfectionista si cred ca de cele mai multe ori cer prea mult de la cei din jruul meu...am pretentii foarte mari...dar precizez un singur lucru......ma comport ca atare..exact cum cer celor din jur....si daca stau sa ma gandesc bine....suntem oameni si omul e supus "greselii"

dolores 19+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz."
-Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

dolores...mie imi e cam greu sa vb despre asta.....am patit-o de atatea ori si pana la urma eu am fost de vina pentru ca sunt prea buna si prea intelegatoare....pentru mine asta e deja un defect nu o calitate....am renuntat demult la astfel de prietenii....am o singura prietena buna....cu care intradevar ma sfatuiesc si careia ii povestesc ofurile mele si care imi da mereu sfaturi bune....restul sunt asa de iesit la un suc...de distractie...dar totusi pentru mine cel mai bun prieten este sotul meu.....si mama mea....!
Valoarea unei prietenii insemna mult pentru mine mai demult....acum stau pe ganduri......prioritate are acum familia....si de multe ori imi e de ajuns cand sunt cu ei....

alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

GMOISI!
eu am colul scurt,si e intredeschis la exterior.DE aceea stau mai tot timpul intinsa,incerc sa nu creez nici un fel de presiune pe col,adica evit pozitia sezut,ma ridic numai in caz de forta majora din pat,adica atunci cind merg la baie sau sa imi iau ceva de mincare.Dr meu nu a considerat ca am nevoie de cerclaj,deci nu mi-a facut,a zis ca repausul si tratamentul pe care il urmez ar trebui sa ma ajute sa duc sarcina cit mai aproape de termen.Si eu sint putin speriata,mai ales ca acum 2 ani am pierdut o sarcina la 24 sapt,dar atunci nu stiam ce problema am si am muncit mult si nu m-am prea protejat in comparatie cu data asta cind sunt atneta la orice detaliu.
Eu te sfatuiesc sa fii cit mai linistita ,si daca ai posibilitatea sa stai cit mai mult acasa in pat,intinsa.CE tratament iei?

Adina 22+

poze

Mergi la inceput