Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (24)

Raspunsuri - Pagina 32

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

buna burticilor..........am lipsit cateva ore si mi-a luat deja o jumatate de ora sa va citesc....eu sunt foarte bucuroasa....am fost la ecograf.......m-am trezit azi dimineata stresata si m-am hotarat sa merg sa vad ce fec bebita meu.......suntem foarte bine..crestem maricei....colul e ok....placenta la fel....numai bebita meu nu vrea sa ne arate ce e....ce ciuda imi e....asa ca iar fetelor nu pot sa ma alatur niciunui club.....nici de fete...nici de baieti.......dar nu sunt suparata pentru asta........sunt fericita ca totul e bine....si am si eu poza.....in sfarsit.....o sa o pun sa o vedeti....
Aseara nu m-am distrat la nunta.....pe la 1 am fost acasa....nu mi-a placut muzica....
Dandusa am vazut poze....si aveam dreptate cand spuneam ca suntem cele mai frumoase gravidutze.....ce frumos ca v-ati intalnit...
Despre analize.....eu sunt satula de ele......dar prima data le-am facut cand am aflat ca sunt gravida si dupa aceea acum de o luna....merg lunar la medicul de familie care ma cantareste,masoara burtica,tensiunea si cu care ma sfatuiesc....fiind femeie avem o relatie deosebita......iar la ginecolog numai daca sunt probleme grave.....
va pupicesc pe toate......gravidutzele...
23+

alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Luly, daca ai colul putin descchis te rog io frumos, las-o usor cu treburile prin casa, cu orice fel de efort de fapt...La intrebarile tale, raspunsurile mele sunt asa:
1. Primul set de analize l-am facut la 7 saptamani, imediat ce am aflat ca sunt insarcinata. La cererea mea, saptamana trecuta, pnetru ca intrasem deja in trim. II, saptamna trecuta am mers din nou la analize. Eu am zis ca mi le fac trimestrial, mai des neavand rost, cu conditia sa ma simt bine!
2. Eco morfologica o fac toti medicii ginecologi din cate stiu eu...si eu o consider obligatorie deoarece iti ofera informatii extrem de importante...eu maine sunt programata la eco morfo 4D...
3. Eu am luat Elevit 2 luni si acum am intrerupt putintel din proprie initiativa, insa le voi lua din nou...Nu cred ca se poate vorbi de "indopare" cu pastile daca iei vreun supliment vitaminic...NU face absolut niciun rau (luat in doza zilnicca recomandata), dimpotriva...
4. Sarcina imi este supravegheata si de medicul de familie, si de medicul ginecolog. Asadar merg o data pe luna la ambii, insa pentru mine e sfant doar ce zice ginecologul...Te pup si ai grija de tine!

Revin...Dolores, eu zic sa deschizi tu capitol nou, c-ai mai facut-o si Miro probabil nu e pe faza acum...

Oana 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Ingeras, sunt absolut sigura ca nu sunt vergeturi vechi...sunt rosii asa cum spuneai tu ca ai auzit de la alte gravi! Eu nu aveam sani mari inainte si acum ma mandresc cu o mare frumusete de centri inaintasi...probabil de aia s-au facut si vergeturile...

Monis, ai grija de tine...Daca ai nr medicului tau, suna-l si spune-i, daca nu...mergi la altul si intreaba...Eu asta as face!

Roana, dunguta maro de p[e burtica se numeste "linia nigra" si se face la toate , indiferent daca au fete sau baietei...E un semn distinctiv de sarcina...Si eu o am de cateva saptamani...

Ama.lia si Alexandra, felicitari pentru rezultatele la eco...

Fetelor carora nu le-am raspuns este pentru ca nu stiu ce sa le spun...insa le incurajez din suflet ..si va trimit la toate pe burtici

Oana 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

CAPITOL INCHIS!!!

va astept cu drag la CAPITOLUL 25.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Buna burtici,

Iuly
1.Analizele le-am facut pe parcurs al meu dr. mi-a explicat ca fiecare analiza se face in anumita perioada a sarcinii asa ca la inceput am facut cele de sange RH etc, apoi in am repetat analiza la urocultura ca imi iesise o infectie dar dupa doua saptamani de concediu si mancat pepene zilnic nu am mai avut nimic.
Pana la 17 sapt trbuie sa faci triplu test ca dupa nu mai ies valorile corecte.
2 Eu am facut 3D la nici trei luni la recomandare Dr apoi la el fac o data pe luna ecografie la cabinetul particular iar pt 4D sunt programata mainela medical city tot la recomandarea lui.Am inteles ca se face la 22 de sapt.
3 Iau Elevit la recomandarea dr, sa stii ca si eu am spus la fel ca mananc multe legume fructe, si le intrerupsesem dar dr mi-a explicat ca Elevit contin nu numai vitamine ci si minerale etc asa ca am inceput sa iau iar nu una pe zi ci una la 2-3 zile.
4 Sarcina imi este supraveghiata de Dr. Radu Vladareanu si numai la el ma duc, sunt foarte multumita de el.
Daca vrei sfaturile lui le poti citi in revista mami.

Cleo 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraco spune:

Buna, burticute frumoase!
Am avut o saptamana plina de aceea nu v-am scris de cand m-am inregistrat dar v-am citit printr picaturi pe toate toate.Va multumesc pentru mesajele de bun-venit si am sa va zic ca am zugravit camera bebelului si am cam exagerat si cu efortul putin, dar nu ma pot abtine.In weekend ne-am dus la plaja iar sambata, cand am ajuns acasa tati a simtit minunea........Ieri am fost la nunta unei prietene si cu toate treburile astea......ne-am amanat putin programarea la medic si am ajuns abia azi.Ce credeti iubitelelor? Avem o "pasarica" de toata frumusetea ne-a spus doctorul.
Miro, creste acolo nr. fetitelor ca e sigura treaba[cheer Tati a fugit de la serviciu si avenit si el cu noi........ i se lipisera ochii de monitor cand ne-a zis sa ne gandim la un nume de fetita si ne-a aratat "pasarica".( parca nu mai vazuse niciuna
Va pupacim pe burtici si promit sa nu mai lipsesc. Incerc sa pun si eu niste poze.....
Miraco18 +5z

Mergi la inceput