Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (24)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

KTRINEL,am inteles gresit.Chiar ma gindeam cum arata o garsoniera in Canada...,dar casuta cum este...,apropos?Cind termini sa faci poze,imi place mult ideea de simplu ,albul cu parchetul culoare naturala si apoi poti decora chiar si colorat.Asa am eu sufrageria mamei la Bucuresti si este singura camera care mi-a placut mereu,perdea alba din voal,flori de camera si restul chiar si colorate s-au potrivit de minune.Spor la treaba si cind pleci de acasa sa nu uiti sa ne lasi cheile
ASIZA,esti o draguta ca-n totdeauna.Am sa-ti spun ceva dragut...,cind munceam pe vas cu sotul...probabil stii si tu de la finii tai cit de dragut trebuie sa fii cu pasagerii si noi am stat mai mult prin SUA unde oamenii de acolo sint foarte prietenosi si desi eu trebuia sa ma concentrez la masa ,ca doar stii cum este...,ei nu ma lasau in pace,ma intrebau de familie,de prieteni de copii si unii se opreau din joc sa le povestesc viata mea si cind ma intrebau de sot ...,eu ziceam" uite-l "(el fiind la o alta masa)....si ei..."vai ce frumos ca sinteti amindoi aici si nu trebuie sa stati separat".Dar eu le ziceam la toti ca stam separat ,pentru ca uram aceasta companie tocmai pentru politica lor de "nesimtire fata de cupluri" si ei ,pasagerii majoritatea ne ziceau mai in gluma mai in serios..."uite cheile de la cabina mea" si eu roseam in acel moment.
CLEOMONI,nu vreau sa te dezamagesc...,dar eu am incercat sa trimit ceva de mincare fratelui meu in Spania acum doua doua luni prin Atlassib si nu s-a putut.Au spun orice ...,dar nu mincare.Daca s-a schimbat ceva intre timp si se poate, sa-mi spui si mie te rog.

dandusa 24 + si
mica printesa
poze

Mergi la inceput

AELITA,nu vrei sa ma luminezi si pe mine,vis-a-vis de mesajul tau ?Sint curioasa ce ai inteles ...

dandusa 24 + si
mica printesa
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

buna la fetizte cu burtici. sunt nopti in care dorm din ce in ce mai greu.....dar merita....picoarele si mainile umflate, dar iar merita.....ma misc ca o ratza..dar ce conteaza ..si mulye altele...dar sunt fericita pentru ce am in burtica...eu abia astept data de 22 iulie cand ma voi duce sa aflu cine e chiriashul din burtica.cred ca si azi se anunta a fi o zi foarte calduroasa....o sa ii fac o vizita soeri mele cele mici ca sa o vad si pe nepotzica mea de 8 luni care e o dragalasha...apropo..o sa pun poze cu ea. sta aproape de mine, la 5 min distantza....vreau sa ma duc azi la gradina botanica, dar sa vedem...acum ma duc sa fac un dush si ma pregatesc de plecare..va pup si mai vorbim cand ma intorc....pup dragalashele de mamici

dolores 19+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz."
-Victor Hugo

Mergi la inceput

Am cam intrat in criza de timp...,am facut aproape tot ce era de facut prin casa si timpul a trecut asa de repede ca nici nu mi-am dat seama.La 16 sint programata la coafor si cred ca am sa calc pe urma.Aseara am dormit foarte prost....,nu l-am auzit pe nepotul sau alte zgomote....,dar gitul nu mi-a dat pace si ba.De trei zile ma incearca o raceala urita,am mincat lamiie cu miere de ma doare stomacul,aseara am luat un Paracetamol ca simteam ca ma ia febra,si tusesc si cam urit.Incerc din toate puterile sa nimicesc aceasta raceala...si sper sa reusesc ca nu se poate!!!Nu este ea mai tare ca mine si ca bb,ea este una...,noi sintem doi...!
DOLORES
tu aveai o sora care urma sa nasca?!?...sau ma insel?Scuze daca te-am confundat dar te-am mai intrebat o data si nu mi-ai raspuns.

Ce am uitat sa va spun ....este ca eu de vreo luna ma confrunt cu o problema ...,nu ma pot epila inghinal.Ani de zile am fost la coafor sau m-am facut cu aparatul...si nu am avut niciodata dureri mari sau sa nu ma pot epila ...Cind am ramas insarcinata am folosit aparatul regulat fara nici o problema,acum o luna cind am incercat din nou am constatat ca ma doare de nu mai suport deloc si mai mult....singerez foarte tare.Acum doua zile am incercat iar si nici ca s-a mai putut...,m-am iritat groaznic si am singerat de acum am bubite...,acum sincer mi-este frica si de coafor.Cred ca si acolo o sa patesc la fel dar nici nu vreau sa ma gindesc la lama pentru ca dupa imi va fi foarte greu sa ma epilez normal.Voua vi se intimpla?Sa nu mai zic ca eu nu-mi mai vad zona inghinala de burta si ce ma chinuiam eu cu oglinda in niste pozizii ciudate....!
Fug repede sa ma pregatesc si nu stiu daca am sa mai intru azi.Miine sigur o sa va povestesc cum a fost la nunta si va pun si poze.
Aaaaa,mi-am aranjat albumul cu poze ,sper sa va placa.

dandusa 24 + si
mica printesa
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

buna mamicutelor...........ce harnicutze a-ti fost....am ce recupera....si iar pe cand am avut eu timp sa intru nu mai gasesc pe nimeni...
Si eu am lipsit pentru ca am ajutat-o pe mami mea la gatit....sunt harnicutza....si i-am pregatiti costumul sotului meu ca maine mergem la o nunta....si apoi ma bibilesc pe mine....sunt nervoasa ca maine nu am unde sa ma duc la coafor si de azi daca mi-l faceam nu arata nicicum pe maine....asa ca mi-a ramas mie sarcina sa il aranjez........numai asa sa nu arat........
Am vazut ca mai sunt harnicutze printre noi......mamici gospodine....
am vazut poze cu burtici....asiza....frumoasa burtica....si a dandusei.......
Vreau sa-i multumesc mironei pentru melodiile pe care le-am gasit pe mailul comun....bebe asculta acum muzica.......
Dandusa distractie placuta....
Pupic toate mamicile si puiutii lor..........
21+

alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Dandusa eu am patit la fel, numai pe picioare mai suport aparatul. Inghinal am trecut la crema + lama de ras, pana nasc asta e, nici nu vreau sa ma chinui prea tare fortand nota cu aparatul de epilat. Oricum e chin si cu lama ca de-abia vad dar pana la urma cat de cat reusesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Dandusa,extraordinare pozele...bune de pus pe coperta revistei "Mami"...Sunt poze extrem de reusite...M-ai ambitionat si pe mine sa-mi fac mai multe poze...as vrea sa-mi fac saptamanal, insa mereu intervine altceva si apoi uit... Despre epilat...e normal sa fii mai sensibila acum decat inainte de a fi insarcinata...daca nu suporti nicicum, nu insista ca mai rau iti faci...pune mana pe lama si da-i bataie! Eu cu lama ma fac...asa m-am facut mereu de fapt ca io v-am mai zis ca nu-s paroasa!

M_Monique, ce-ai facut la eco...noutati, ceva?????

Alexandra, pupici....si eu am fost tare harnicutza azi...am facut sarmale si pasta de conopida si acum vreau sa fac un tortulet ca a fost ziua sotului meu si nu am apucat sa-l sarbatorim inca...

Pupici pe burtici....

Oana 16+

Mergi la inceput

asiza si eu am facut sarmalutze....noi ardelencele........si acum am terminat de curatat bucataria si sunt franta.....acum ma imbrac si ma duc cu sotul meu sa imi iau pepene rosu ca daca nu mananc intr-o zi mor........
Si dupa aceea pot sa ma odihnesc linistita.........

alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

dandusa, scuze ca nu am citit intrebarea referitor la sora mea....sora mea cea mica a nascut anul trecut in noiembrie..o frumoasa fetitza karina eryn...
distractie placuta si ai grija cu raceala aia..s-o doboratzi

dolores 19+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz."
-Victor Hugo

Mergi la inceput

fetelor.......unde-mi sunteti?.....iar vorbesc singurica.....

alexandra

Mergi la inceput