Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (24)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

imi pare rau veronici de veste....oricum cred ca e pentru binele tau si al bebeilor....fii tare...

alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

quote:
Originally posted by gmoisi

Buna fetelor.

Sunt cam ingrijorata si nelamurita.
As vrea sa va intreb ceva poate ma puteti lamuri si pe mine.
De vreo doua saptamani mi s-a descoperit colul prea scurt, dar inchis. Ce stiti de asta, cred ca are in jur de 2.7 sau 2.8 cm si este inchis deocamdata. Mi s-a recomandat repaos l-a pat deocamdata si medicamente.
Mai nou m-am ales si cu o infectie urinara, cam de o saptamana.
Astept sa-mi spuneti si voi ce stiti de colul asta scurt.

Doar ce am scris ca si eu am colul la fel si luni sunt programata pt.cerclaj.Dar la mine apasa doi pe col....asa ca....

veronici
22+ cu doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

Buna dimineata burtici!!

Iar nu am mai scris de muuuult..autocritica cica ajuta, dar eu uite ca ma tot critic de o vreme si nu da rezultate.

Laura si pe mine m-a intristat povestea ta. Cred ca nu e usor sa traiesti langa un om in care nu ai deplina incredere. Poate bebe mic il va schimba pe al tau sot, si ii va demonstra ca nimic nu se compara cu zambetul bebelului, nici macar castiguri inimaginabile la jocurile de noroc. Imi dai impresia ca esti un om puternic, asa ca iti doresc sa ai puterea si dorinta sa lupti pentru aceasta schimbare.

Dandusami s-a intins un ranjet imens pe fata cand am citit ce scriai de locuit impreuna cu socrii..si noi am stat in aceeasi casa cu socrii mei pana acum 3 saptamani, apartamente separate, dar aceeasi casa. Si cu al meu cumnat si a lui pretena.. Si uite, desi ma inteleg bine cu ei, si imi sunt dragi, nu se compara cu locuitul singurei, acu daca vreau eu sa ma var cu cornul in perna la 5 dupa masa, iaca ma var, fara sa-mi fac probleme ca daca vin la mine si io zac ca balena in varful patului in loc sa fac aia sau aia prin casa..prin urmare imi arata casa ca atare, dar nu-mi pasa, cand oi avea chef de frecat gresii si faiante, oi freca, pana atunci ...leneveala cat cuprine.Asa ca, cu cat mai repede, cu atat mai bine.

Clemoni te inteleg mai bine decat iti poti imagina...am terminat noi de renovat casa, ne-am mutat, ei bine s-au apucat ai nostrii vecini sa-si izoleze casa pe dinafara..si iaca nu mai am praf de la propriile ziduri gaurite sau daramte, ci il am de la zidurile lor. Despre bocanit, ciocanit si scartait nu mai spun. Si cica dureaza toata luna iulie. Acum ce sa fac, si noi i-am tampit juma de an cat ne-a luat noua sa punem casa la punct, sa ma duc si sa le fac scandal ca ei ma bazaie o luna?!? Rabd. Strang din dinti si zambesc frumos cand ne intalnim.

Pentru fetele care au probleme cu colul prea scurt, nu am habar ce sa va spun. Mie nu mi-a spus deocamdata nimeni nimic despre asta, in afara ca il declara inchis la fiecare control, nu scoate o vorba ursul.

Asiza si io sunt in 16..tu il simti pe bebe? Intreb pentru ca eu io nu...si normal ca, tipic, imi fac probleme..ca doar ar fi timpul sa ii simt piciorusele...io, ca stanca, nimic.

Miro, tu mama denaturata?? Pai atunci ce sa spun eu,care il inhiontesc pe bebe, doar doar da un semn..imi trag cate un bobarnac pe burta si il intreb daca mai are mult de gand sa doarma..Nu puternic, numai asa, poate poate se prinde al meu bebe ca are o mama mai ciudata si imi face hatarul si imi trage un sut sa ma satur! Si cum pana la urmatorul control mai am de asteptat 3 saptamani infernal de lungi, incerc si eu sa il conving pe bebesc sa imi dea semne..in alfabetul morse daca se poate, sa-mi comunice o data la ora ca e bine. Mai mult nu vreau.

Felelor, si eu sunt dolofana bine..Acum un an aveam 56 kg, la 1,70..acu am 66,5..cu primele 7 kile m-am potcovit insa inainte de bebe, pentru ca acu un an m-am lasat de fumat si m-am apucat de mancat..dar totusi!!!

Cat despre prieteni si "prieteni"..Mama. Desi am o prietena de suflet, cu care pot sa palavragesc cate-n luna si in stele, si care stie toate chestiile mai mult sau mai putin ortodoxe ce mi-au marcat tineretile, si pe care desi nu am vazut-o de 4 ani nu s-a schimbat nimic intre noi, tot mama...mama. Sotul meu este singurul meu prieten de aici, daca nu ar fi el asa cum e si daca nu ar fi stiut cum sav ma sustina de cand mi-am luat valiza si m-am mutat la tara nemtilor, nu cred ca reuseam sa adaptez atat de usor.

Gata, ca am scris un cearceaf. Rar, dar luuuung..

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

am mancat litere si cuvinte... asa e cand in loc sa muncesti scrii romane pe net!!!

Scuze muulte...

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama.lia spune:

Buna dimineata dragute!

almo, eu am fost luni la dr, i-am spus de contractiile acestea nedurerose, si mi-a spus ca nu ar trebui sa le am chiar din saptamana 20. A fost mai ingrijorat decat mine, mai ales ca in timpul controlului am avut vreo 2-3 (el le-a simtit mai bine). Si mi-a dat pastilute, si de cand le iau, nu am mai avut nici una!!! dar in schimb ma ia tremuratul dupa ele... oricum, dr. meu a spus ca bebe nu este afectat de aceste contractii, cel mult se poate simti un pic inghesuit, dar nu incomodat, mai nasol este pentru mamica, aceste contractii sunt semn ca nasterea este aproape, trebuie sa apara in ultimele (1-2) luni de sarcina. Eu am avut multe contractii din acestea saptamana trecuta, cred ca au fost pe oboseala si stres, dupa ce mi-am luat o zi de concediu (in care m-am rasfatat) au mai trecut, s-au rarit la 2-3/zi.

veronici, sa asculti de dr.! stie el cand trebuie facut cerclajul. e mai bine pt copilasii tai sa stea la mami in burtica cat de mult, nu?? sa nu-ti faci probleme, trebuie sa te odihnesti cat de mult, dar uita-te la partea frumoasa a situatiei: ai timp sa stai cu ei, sa asculti muzica si sa vorbesti cu ei... o sa le placa, ai sa vezi!
Ai grija de tine si odihneste-te cat poti!

Va pupicesc si va doresc o zi frumoasa si racoroasa.
Amalia 20+ fix si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

alex si la mine mai trec 2 zile fara sa simt ca misca...nu-ti mai face griji..nu stresa pe bietul bebe...e acolo cumintzel....sa vezi ce-o sa miste dupa ce nasti de nu o sa mai ai timp sa bei un pahar cu apa....hai uite un pup

dolores 19+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz."
-Victor Hugo

Mergi la inceput

Buna dimineata dolores.....sper ca bebele sa nu semene la fire ca mama lui....prapastioasa......cred ca acum isi face loc bine in burtica...toate ligamentele mi le intinde....
Tu cum te simti?....tot asa ti-a ramas programul...pana la 16?
te pupic

alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Uff fetelor, ma speriati: si eu simt pe samburica al meu tzopain foarte jos. sa am probleme cu colul ? La eco medicul n-a vazut asta ? tre sa le spui mura-n gura ca sa te examineze corect ?.
Spuneti-mi in ce consta cerclajul ? e dureros ?

Dbunny21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Salu fetele!
Vreau sa va multumesc din suflet pentru vorbele bune si calde si fara nici o urma de judecata in ele. Sunteti o alinare pentru sufletel si desi o sa ma apuc de bocit cat de curand vreau sa va pup dulce si sa va spun multe dar pentru care nu s-au inventat inca cuvinte.....
Veronici imi pare tare rau sa aud ca ai probleme, incearca sa stai linistita in pat si sa ai incredere ca bebe tau va fi suficient de puternic sa depaseasca orice obstacol ca sa fie la mami in brate peste cateva luni.
Va pupic pe toate!!!!!!!!!1

Laura si bebe strumf

Mergi la inceput

laura de aia suntem aici.....sa ne incurajam una pe alta si sa ne sprijinim....asa ca nu trebuie sa ezitam sa ne spunem ce avem pe suflet...e o usurare...

alexandra

Mergi la inceput