Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (24)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

laura vreau sa cred ca nimic nu e intmplator, chiar daca pentru moment nu e ceea ce ne dorim si vreau sa cred ca totul se intampla in favoarea noastra mai devreme sau mai tarziu si ca va fi
bine. imi doresc din tot sufletul ca oti oamenii care merita, sa fie fericiti...pentru ca sincer sunt si o gramada care fac numai lucuri urate si isi bat joc de cei langa care stau..acei oameni pentru mine as vrea sa aiba soarta celor pe care ii batjocoresc. viata asta e tare complexa si complicata.speram ca acest copil sa maturizeze barbatul de langa noi, din pacate nu mereu se intampla asta, de ce sa nu fim realiste.....cunosc foarte multe cazuri.si asa cum ai zis si tu cred ca spunand celor de langa noi povestea noastra...fiecare are de invatzat macar putin. al meu sotz nu este de nota 10pe o scara de la 1 la 10, dar simt ca nu as putea trai fara el. e acel ceva ce imi umple sufletul cu dragoste si bucurie.chiar daca asa cum am mai spus, ma mai supara...incerc sa nu vad asa neagra situatia, s aincerc sa las si de la mine, ca nici eu nu sunt perfecta....pentru ca ma gandesc ca viata este mult prea scurta pentru a ne otravi sufletul cu necazuri si suparari..o sa fie bine si la tine laura...trebuie doar sa stie ce te deranjeaza si sa stie ca nu accepti anumite lucruri care si din punctul meu de vedere nu sunt ok....jocurile

ramsan ai asa prieteni?
sincer m-as bucura sa stiu ca in lumea asta mare exista si prieteni cu adevarat...nu doar prieteni de bautura, gratare, distractii.
te pup..incerc sa ma gandesc la tot ce zice fiecare..la parerea fiecaruia despre ceea ce inseamna cu adevarat un prieten...si o sa reflectez...

dolores 19+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz."
-Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama.lia spune:

ramsan, si pe mine ma mananca burtica uneori, si atunci ma dau cu crema si trece! cred ca se intinde pielea.

Amalia 20+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

laura13 sunt impresionata de povestea ta....cu toate ca esti pesimista eu cred ca esti foarte puternica....nu stiu daca eu as face fata...te admir....eu iti doresc sa fie bine....si vei vedea ca atunci cand va aparea copilul viata vi se va schimba cu 90 de grade..
Eu nu pot sa multumesc lui d-zeu pentru sotul pe care il am....nu am ce sa-i reprosez....doar ca amandoi suntem lei si cand ne incapatanam amandoi....cedam greu....el e mai mic cu 2 ani decat mine dar de multe ori eu sunt cea copilaroasa si el e cel matur.....dar suntem de 6 ani impreuna si de 1 an jumate casatoriti si nu am simtit niciodata ca ma plictisesc alaturi de el sau ca nu il doresc langa mine.....
Stiu ca si viata mea se va schimba cand va aparea cel mic....nu voi mai fi eu alintata familiei....el isi facea griji ca nu o sa il mai iubesc eu pe el asa de mult cum il voi iubi pe bebe....
Dolores aveai dreptate....uneori nu poti impartasi tot cu el....parca ai avea nevoie de cineva caruia te poti destainui...
Eu ma bucur cand se destainuie unele fete si sincer si mie imi face bine......
pupici

alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Ramsam se pare ca pielea ne mananca din cauza ca se intinde, inclusiv pe burtica. Foloseste cat mai des posibil crema peste tot. Iar daca te mananca cumva si sanii (eu am patit-o) cica e tot din aceeasi cauza.
Pupici!

Laura si bebe strumf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Dandusa nu fi suparata ca si la mine e mult mai rau, dupa ce ajung in fiecare noapte de la firma pe la 23, 24 dimineata fix la 8.00 incepe o bormasin chiar in peretele unde dorm eu cu capul sa lucreze si un picamar jus care strica bordurile si mai dormi daca poti.Nu stiu cand vor termina vecinii nostri 'dragi' sa termine cu renovatul casei dar eu nu mai suport.

Asiza ce ma mai consolezi eu am luat 8kg si crede-ma ca arat ca o rata cu fundul inapoi si burtoiul inainte.Sper sa nu ajung chiar la +20kg.

Miro cum imi mai atasez poze in album? Ca vreau sa va arat burtoiul.

Roxana intotdeauna mi-am dorit sa am trei copii pt ca noi suntem trei surori si tare mandra sunt de ele.Ce frumos ca ai avut curajul sa treci prin trei sarcini.

Melinda si eu am intepaturi si ma dóare si spatele si ma dor si rinichii astea toate din cauza de bebe, dr mi-a spus daca fac temperatura sa il anunt la orice ora dar sper sa nu se intample asta.

Asiza merci pt datele despre greutaze tocmai am calculat si eu deci pot sa ajung la 70Kg

Laura apreciéz mult faptul ca esti sincera si deschisa, de exemplu eu sunt domnisoara cu burta la gura cum imi place sa zic, stiu ca multi ma judeca dar pe mine nu ma intereseaza pt ca muncim mult ca sa avem ce cheltui si sa o ducem bine, important e ca seara ma mangaie pe burtica si vorbeste cu bb asta ma face fericita nu ce spune lume.Cand ne-am deschis firma nimeni nu ne-a incurajat, dar important este ca merge bine acum si le-am dovedit tuturor ca suntem in stare de ceva.

Cleo21 fix Va pupic pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Specific pentru Dolores ca nu am fost si nici nu am de ce sa fiu suparata. Nu am mai scris pentru ca nu aveam ce. Acum trimit mesajul asta ... ca e tare important pentru mine ... iar apoi promit sa ma apuc de scris la tema zilei. Pupici.

Am o relatie deosebita cu burtica mea. Chiar acum puiul meu s-a trezit ... probabi sa pape ... iar eu de cum o simt ... incep sa-i vorbesc si sa o mangai.
De multe ori am incercat sa vad cat de receptiva e ... nu pot spune ca n-am reusit ... insa azi mi-a demonstrat ca ma aude si intelege ceea ce-i spun si ceea ce-i cer.
Vorbindu-i si mangaind-o i-am cerut sa bata intr-un anumit loc ... acel loc i l-am indicat prin mangaieri usoare. Mi-a stors o lacrima in momentul in care am simtit ca locul cu pricina a fost lovit.
Nu m-am lasat ... caposu din mine voia mai mult.
I-am cerut sa bata in alt loc ... si din nou mi-a raspuns. Deja zambaream ... i-am cerut sa bata in locul unde ultima data mi s-a spus ca e capshorul. Ei? Acum cum sa bata biata copila?
In acel moment acel loc s-a umflat ... probabil dadea din capsor.
Fetelor ... sunt in extaz! Chiar daca sunt o mama denaturata ... si-mi chinui de pe acum copilul ... mi-a raspuns azi ...prompt si exact in locurile indicate.
Sunt normala?

Miro23+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Dolores eu cred ca am cel putin doua astfel de prietene... Alina si mama. Si.. mai era ceva... relatia este reciproca intotdeauna. Vezi ca nu este si sotul printre cei mai buni prieteni ai mei, pentru ca el este un om spcial in viata mea si nu pot fi decat foarte subiectiva in ceea ce il priveste. Si... pe o scara de la 1 la 10 nici el nu ia 10, ca nici eu nu iau nota asta

Eu pe sotul meu il cunosc de aproape 10 ani, eu aveam 19 ani si ceva si el 20 si as putea spune ca ne-am maturizat impreuna. Pe

Laura si ama.lia cred ca asta este... ni se mareste burtoku si nu isi mai incape in piele - la propriu - si sanii sunt tot asa, ma papa de... Folosesc o lotiune cu efect regenerat si de fiecare data cand ma dau (de regula dupa dush) se mai ia un rand de piele. Sper doar sa nu devina insuportabila senzatia si sa incep sa ma scarpin oricand si oriunde... ca nu-i chiar frumos.

Va pupacesc

Ramona 23+ Rares

Ramona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

miro ce sa fac daca asa mi-ai obinuit cu prezenta ta zilnica..sunt eu de vina??? e specific mie sa intreb de persoanele care imi sunt dragi asa cum inca odata stau si ma intreb unde sunt restul de fete....e a nu stiu cat-a oara cand ma rog sa fie bine ele si bebelushii lor chiar daca pe forum nu sunt prezente. sper ca nu te-a deranjat intrebarea mea

dolores 19+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz."
-Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Gmoisi, imi pare tare rau... dar stai cumintzica si linistita in pat si totul va fi bine. De ce nu faci cerclaj, preventiv? Ca nu strica... Bafta multa!
Asiza, eu mai am voie sa ma igras 10 kg pe langa cele luate pana acum ca sa fiu la normopenderabilitate... doar atat?ufff
Dolores de-abia astept! ce devreme l-ai simtit...si eu am intrat in sapt 17 azi si tot nu cred ca l-am simit pe bb.
Ramsan n-au legatura pizza cu scarpiniciul! Scarpiniciul este de la intinsul pielii si e noral :)
Laura, imi pare tare rau este tare ciudat cand nu observi ce ai langa tine si cand inveti sa apreciazi la adevarata valoare de-abia atunci cand iti atrage cineva atentia...
Cleo, calmeaza-te, ca nici eu nu's maritata...daca la asta te refereai, ca domnisoara in adevaratul sens al cuvantului nu mai sunt de mult si chiar nu ma intereseaza ce zice lumea. lumea sa-si vada de treaba ei, in casa lor, ca la mine eu si sotzul facem legea si nunta cum si cand vrem noi :)

Dolores, referitor la cel mai bun prieten...hmmm, pai sora, mama, tata, prietenul, cu toti pot sa vorbesc absolut orice, adica eu m-am dus la parinti si le-am spus cand mi-am inceput viatz sexuala si acum vorbim la fel de deschis...adica le spuneam cand tot oncercam sa raman insarcinata, ca azi ramanem acasa sa facem sex, ca a fost rumos etc. Recunosc, sora mea afla totul inaintea tuturor, recunosc, pt ca sunt 1 an si 10 luni intre noi si avem cea mai minunata realatie si nu am cuvinte! Cat despre relatia cu sotzul, ei bina, in cei 9 ani de cand suntem impreuna am avut perioade mai bune si mai putin bune (intre anii 2-3, in special), ca tot omul, insa avem o relatie extraordinara. Nu-mi zice ca ma iubeste (mi-a spus o singura data), insa o simt in fiecare zi lasata de la Dumnezeu, iar acum, de cand suntem insarcinati, ma pupa pe burtik si vb cu bb in fiecare seara, ma alinta si mai mult decat inainte, nu prea ma lasa sa fac nimik, este extraordinar. Va doresc tuturor sa aveti astfel de relatii cu familiile voastre. Eu asta imi doresc si cu bb si voi face tot ce-mi sta in putinta sa am o astfel de relatie si cu copiii mei si ei intre ei. Pana unde merg discutiile? Pai discuam absolut despre tot, nu am secrete fata de ei. Ma mai cearta uneori, i cert si eu, tipam, ne pupam, ne impacam imediat, ca noi nu putem sa dormim daca suntem suparati unii pe altii (nici unul, indiferent de distanta si de motiv, cat de mic); deci intotdeauna, daca cumva a existat o divergenta pe parcursul zilei, pana seara este lamurita.

Pupicei, Ingeras 17+ Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gmoisi spune:

Multumesc de raspunsuri fetelor.
Asteptam cu nerabdare sa imi raspunda cineva. Desi sunt la a doua sarcina m-am cam saturat de atatea probleme. Vin una dupa alta.
Mai intai urticarie (cred ca prin saptamana 8), apoi prin saptamana 15 am fost suspecta de pneumonie, nu mai zic de greturile care au tinut pana in saptamana 16-17 (nu puteam manca absolut nimic, totul dadeam inapoi....am fost o foarte buna prietena cu buda).
Ajung in saptamana 22 si speram ca totul e bine dar s-a descoperit colul scurt....

dolores, asiza: multumesc din suflet pentru raspunsuri daca mai aflati ceva anuntati-ma si pe mine.Si la mine la inceput (pana in saptamana 22) colul a fost lung si inchis dar acum nu mai e asa si nu prea stiu cum s-a intamplat. Eu am avut doar ceva contractii dar nu f.f. dureroase, acceptabile.
Cum nu prea stiu mare lucru despre asta poate imi mai raspunde cineva care ar fi riscurile unui col scurt.

va multumesc din suflet.
Va pe toate.

Mergi la inceput