mamici de sept-oct2006 (50)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

Buna burtici mai mici si mai mari,

Dupa cum ati observat, in ultimul timp postez mai rar, dar asta nu inseamna ca v-am uitat...dimpotriva...va citesc in fiecare zi...

Vreau sa va spun ca suntem si noi in 32 de sapt. ...mami si tati mai au putin si isi tin bebe in brate (cu ajutorul Celui de sus).

Ieri am fost la eco...la doar 2 sapt. de la ultimul control, din cauza unor probleme de care m-am temut...si anume intepaturi ca de cutit undeva in zona de jos...nu stiu sigur unde ...la uretra sau la col...lucru care se intampla doar atunci cand mergem sau stateam in picioare.
Important este ca nu am mai stat si am mers la medic. Ne-am bucurat sa aflam ca colul este perfect inchis si infectie urinara...asa cum am crezut eu...nu este. Motivul durerilor? burtica destul de mare care apasa pe uretre si pe toate cele...Oricum...pentru prevenirea altor probleme mi s-a taiat si ratia de Calciu medicamentos pe care o incepusem in urma cu cateva zile...Oricum mananc destule lactate.

Ne bucuram ca totul e bine si am vrut sa va impartasesc si voua...care...stiti sau nu stiti...mi-ati fost alaturi prin povestile voastre in aproape toata sarcina.

Va pupa Lakioana32 sapt cu bebe Rebecca Riana in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Lakioana sa ne traiesti sanatoasa in continuare, si tu bb si tati al tau!
Ma bucur ca ne dai vesti bune!

Pe mine m-a luat o lene de nu mai pot! Astept sa termine seful meu o discutie si ii zic ca ma duc acasa ca nu mai pot, dorm pe mine!

30s cu bb Katia

http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cpetrut spune:

Salut tuturor burticilor!
Sunt mai noua pe aici si30+. DPN - 21 sept dupa americani...23 dupa romani. Citesc de mult toate articolele si prin o groaza de forumuri, dar inca n-am prea scris. Sunt intr-o pasivitate care devine letargica. E vacanta (sunt profa)iar din sept. intru in concediu de maternitate 2 ani, deci temprar casnica si nu mi se potriveste. Ma plictisesc ingrozitor. Dimineata fac de mincare si curat, dar dupa amiaza nu mai am nimic de facut si zac in pat sau primprejur toata ziua pina vine sotul de la lucru. Citesc, mai butonez pe aici, dar cam atit. Nu-mi prea place sa ma plimb singura asa ca astept seara si iesim amindoi prin parc. Ce-mi sugerati sa mai fac ca ma timpesc in curind?
Va urez la toate sarcini usoare si fara probleme (a mea, slava Domnului, e foarte bine pina acum) si nasteri usoare!

Cricri
By the way, mai poti schimba numele de utilizator? Cind m-am inregistrat eram cam grabita si nu mi-a acceptat primele 5 variante pentru ca mai existatu si am ramas cu numele asta prozaic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Deschide cineva un subiect nou? Ca eu nu ma pricep!
Pupici!

30s cu bb Katia

http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Gata si io, am fost la dr, suntem ok amandoua. N-am masuratori, etc, dar totul e in grafic.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput

Laliq, te-am intrebat de Rh- pentru ca vroiam sa stiu cum mai stai cu titrul de anticorpi.
Microbu, magazine obisnuite is astea gen Obor (pe unde am bantuit azi nitzel si am vazut hainutze ok), Titan, etc.
Lyana, eu am condus pana in ziua in care am nascut sarcina trecuta si conduc si acum zilnic. Ma simt ok si nu vad de ce n-as mai conduce...
Lexi, da' ia mama un cosh si fa-i tu o husa vernil, galbena, o culoare neutra si gata, ai rezulvat problema. sau una albastra, ce merge si la fete. Roz la baieti mi se pare cam nasol.
Roxanae, si eu am avut trauma asta cu colul, ca prea am contractii nedureroase, dar dr a zis ca e ok si colul. Oriocum, stai cumintica, o sa fie totul bine pana la sfarsit.

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput

Hai ca deschid eu subiect nou.

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput

Am deschis subiect nou, AICI.

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Eloise, motanul meu e la parinti, la Suceava (unde sunt si eu peste vara). Spre toamna imi restabilesc cartierul general la Iasi si astfel nu-l voi avea in preajma, deci riscul de a inhala par de catre bebe a aproape nul, exceptand vizitele la parinti. Problema cea mai mare este gelozia lui, n-o suporta deloc pe nepotica mea pentru ca atunci cand vine ea la noi nu mai e el in centrul atentiei...eh...o maraie cand o vede si nu-i lasam niciodata singuri in aceeasi camera. Cred ca daca iti vei educa motanelul sa nu se apropie de bebe si-i vei asigura igiena in continuare si periatul zilnic nu trebuie sa-ti faci griji. Am citit ca unii copii care cresc impreuna cu animale sunt mai rezistenti la alergii sau infectii. Daca totusi pisi se va dovedi extrem de gelos dupa aparitia lui bebe, cred ca e mai bine sa-l "expulzezi" la parinti sau la niste prieteni iubitori de animale. Iar daca pisi se comporta normal, stai linistita, bebele tau nu-i nici primul nici ultimul care creste cu animale in casa.

Crisnemes, multumesc de invitatie.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili 26 sapt cu

Mergi la inceput