mamici de sept-oct2006 (50)
Raspunsuri - Pagina 22
mini_me spune:
Inni gasesti linkul pe prima pagina, la masuratori bb.In noua pagina care si te deschide gasesti jos, ultimul rand fetal length from femur length. L-am folosit si eu.
mini_me
28+
poze
eli26 spune:
Am facut si eu astazi 30 de sapt
ce repede au trecut! parca nici nu ami vine sa cred...!
Tina 30
POZE
inni spune:
Merci mini_me..am facut acum..are 41 cm
...de fapt am corelat 2 link-uri de pe prima pagina ca pe una aveam in inch si ma deruta.
Eli
..multumesc..cred ca o sa folosesc si eu...ca rau nu are ce sa-mi faca (doar sa nu patesc ca Mephala..sa ma irit ![]()
![]()
)...
Un
pt. Shion.
Nu stiu cat mai rezist ca mi s-a facut somn...
Poze
Poze tort si pizza
Inni
32+ cu
....
inni spune:
Mi-am dat seama ca ai nascut natural ca altfel nu puneai dupa o ora burtiera.
Daa..asa mi se pare si mie..de necrezut ca am deja 32 sapt. La mine trim I a trecut ca fulgerul, trim II extrem de greu ca am fost "incercata" dar de cand am intrat in III...zboara timpul. Si stau si de closca acasa...daca ma duceam la serviciu trecea si mai repede.
Felicitari eli si sa treaca timpul cat mai repede ca sa ne vedem bebeii.
Mini_me daca te duci la masaj e super bine. Dar nu suficient...tot tr exercitii. Oricum masajul e benefic.
Poze
Poze tort si pizza
Inni
32+ cu
....
mini_me spune:
Inni ies si eu pentru ca nu prea mai pot sa stau pe scaun.
Noapte buna, fetelor si ne citim maine!
mini_me
28+
poze
eli26 spune:
da inni sa stii ca ai foarte mare dreptate,fara exerciti nu ai nici o sansa sa slabesti kg puse in timpul sarcinii, daca alaptezi nu ai cum sa tii o dieta...ca ti se face o foameeee.... si daca nu papi iarasi nu e bine pt.bb...etc.. asa ca raman tot exercitiile 
Tina 30
POZE
inni spune:
Am o propunere pt. mamici..dati-mi mie copilasii vostri pt o saptamana, doua, in vacanta, sa ma obosesc si eu...sa ma culc ca oamenii domne'..la ora 10-11 ...pai pazesc forumul asta aproape in fiecare seara...sunt un fel de midnight caller pe aici.
Sau sunt toti cumintei ???
Pufy..ia trimite-l pe Alesio la Bucuresti...sau care nu a reusit sa faca pipi si kk la olita...pai eu am libere si ziua si noaptea...vi-i trimit inapoi invatati.Mephala parca nici Iustin nu face...![]()
![]()
![]()
Am plecat in pat....
Poze
Poze tort si pizza
Inni
32+ cu
....

!!!