mamici de sept-oct2006 (50)
Raspunsuri - Pagina 15
_Ralu_ spune:
eloise, cred ca depinde de cat e de crud porumbul...eu l-am lasat vreo 1 ora si jumate....dar trb sa-l incerci cel mai bine. scoti unul, il tii un pic in bataia ventilatorului
...(ca-i fierbinte rau)...si gusti....cred ca te-am ajutat taaaaare mult!
raluca
31+
cu
alexia-maria
yahoo
webshots
...vine
pufymic spune:
Deci vad ca prinde bine contru clubul celor fara chiloti
....sa ne fie de bine!
Eu n-am reusit sa dorm deloc ca a dormit piticul abia 1 ora jumate...timp in care am mancat, m-am uitat putin la Tv si am dat sa atipesc....si atat a fost!
Acum urla!L-am pedepsit(l-am inchis la el in camera) ca imi trage de spatarul canapelei s-o rupa, nu altceva!
....nu-mi place sa-l pedepsesc, dar cateodata chiar nu merge cu vorba buna...
.....
Katia tu nu ai fost inca la dr?De la ce ora ai programare?
Pupici!
Ioana
(30+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
microbu spune:
Buna fetelor!
Eu am avut un razboi cu providerul de internet. Neseriosi. Asta e. Inca ma chinui sa citesc TOT ce ati scris de 2-3 zile....ca am ramas la cap trecut pag 5 parca....Asta e. Cat nu a mers netul plangeam efectiv de plictiseala, cu toate ca si sotul e in concediu, fara net parca sunt moarta.
Am citit cap asta si am zis sa va scriu,ca am cam lipsit si poate va era dor de mine....![]()
![]()
![]()
Noi suntem ff bine, bebita este asa de activa ca aproape nu ma lasa sa inchid un ochi noaptea, am arsuri groaznice
si in continuare nu suport aerul conditionat si raportez 77kg in prezent, adik 5,5kg in plus.
Despre noi sa va mai zic ca maine iar mergem la peste, abia astept ca daca nici de mare, munte nu am avut parte macar la aer sa stau si eu....la peste
....
Acum sunt la capitolul bucatareala. Sunt fericita ca am gasit si io vinete la un pret cat de cat rezonabil, sincer sa va spun cele de 80-90mii imi stateau in gat (mi-am luat doar o data de pofta). Si acum ma razbun, am luat 4kg, acum sunt la copt si abia astept sa le fac cu maioneza si ceapa 

.
In rest, merg sa citesc TOT si revin cu detalii pt fiecare.
Multi pupici pt fiecare burtica, mi-a fost asa dor de voi!!!
Roxana, eu am citit primul tau mesaj (duminica parca) chiar la 1min dupa ce ai postat. Sincer nu am vrut sa scriu nimic pt ca asteptam cel putin 2-3 postari ale tale cu vesti, cu vesti bune, ca sa nu ma lansez in discutii, sfaturi si pareri personale. Nu am vrut sa te intristez deloc. Iti doresc tot binele din lume, esti o frumusica si sa te vad mereu cu zambetul pe buze (ca in poze) ca tare iti sta bine!!! 

Sandra
27+
poze
varsta bebe
laliq spune:
I'm back.
Am fost la eco si bebe Matei e bine, in grafic cu toate masuratorile; are aproape 800 grame si e miscaretz
. Placenta in schimb e cam imbatranita (gradul II spre III) si zonele calcificate s-au inmultit, dar dr. a zis ca mai rezista, sa nu ma stresez si din cauza asta.
Inni, esti de vis la faza cu plecatu' fara chiloti. 

Chiloti - cumpar cu 3 numere mai mari decat inainte si obligatoriu din bumbac si cu elastic moale, din acela cusut pe chilot. Am gasit set de 5 buc. la Marks & Spencer si au costat aprox. 750 000 lei. Sunt si albi, si colorati - uni sau cu floricele. La Mothercare sunt mai scumpi, dar si acolo au modele dragutze. Tot acolo au si chilotzi de unica folosinta pt. momentele de dupa nastere.
Despre kg... si eu sunt la categoria
Am plecat de la 64 si acum am 72, dar nici nu prea ma sinchisesc. Azi de exemplu am simtit ca ma ia cu lesin daca nu pap ceva dulce de tot, asa ca am ras o tabla de cioco. Noroc ca nu m-apuca des, mai mult am pofta de sarat, fructe si of corse - o inghetzata pe zi
. Sotzul imi spune "bursucel".
Apropos de porumb, - am papat saptamana trecuta in Vama Veche un porumb care mi s-a parut cel mai bun porumb din lume
. Era adus de la bulgari si era dulce, dulce. Am luat si din 2 Mai, dar ala a fost biec.
Si eu stiu ca trebuie fiert mult. Cel in lapte fierbe mai usor decat cel copt tare. Cam o ora il las dupa ce da in clocot.
Tasia, ti-am vazut si eu pozele - foarte faine. Sexy mama.
Va
pe toate si va doresc numai bine.
Larisa
24+
Horia Matei
Mirabelac spune:
Fetelor, m-am cintarit si eu in sfirsit si cu chilotei cu tot am 71 kg de la 59, deci am pus 12 kg. Dar nu prea se vede, nu stiu unde le-am pus. Sper sa nu pun in ultimele luni mai mult ca e nasol.
Mirabela 28+

POZE
Lyana spune:
quote:
Originally posted by ingereasaquote:
Originally posted by Lyana
Creme de bebe, am auzit ca cele de la chicco sunt excelente (mai ales uleiul), mi-a spus o prietena care a nascut recent.
Sanosan mi se pare prea consistenta.26+
Teodora
Draga mea,
Si Mustela e o firma de cosmetice consacrata ptr bebei. Ti-o recomand cu incredere :)
Mustela este o firma de produse pentru bebe exagerat de scumpe, pentru oamenii care nu au pe ce arunca banii.
Sa dai 800 000 pe o crema de soare pentru copii de exemplu cum am vazut la farmacie, mi se pare o prostie.
Nu ma indoiesc de calitatea lor dar sa nu exageram totusi.
Cine isi permite poate sa sa cumpere.
26+
Teodora
microbu spune:
Laliq, m-ai omorat de tot cu porumbul tau din vama veche
. Eu numai la asta visez, la porumbul ala copt in fata la frontiera....

Fetelor, vreau sa va intreb de unde tot cumparati voi lucrusoare de bebe si cam la ce preturi. Am fost ieri in Carefour la Z, Miniblu, etc si cele mai ieftine body-uri de exp (cele dragute ) erau peste 120mii bucata. seturi nu am vazut decat la Mark&Spencer 7bucati la 1mil300mii. Cum vi se par preturile astea? Dati-mi si mie ceva idei, sfaturi unde sa caut hainute. mamicile cu bebei acasa, de unde le luati hainute copiilor?
Si am fost azi la magazinul Barza sa vad patutul care pe internet mi-a placut f mult. Fffff dragut si bine lucrat, bine finisat. Am hotarat sa il cumpar peste 2 sapt, abia am dat comanda.
Sandra
27+
poze
varsta bebe
Mirabelac spune:
Mey fetelor... eu cred ca trecem toate prin tot felul de panici legate de sarcina si parca ne apuca pe toate... cu lichidul, cu colul, acum cu placenta... oare cind o sa le epuizam pe toate ce o sa facem??? Va spun tot io: O SA NASTEM si o sa incepem cu colicile, nopti nedormite, etc.
Stiti ca era o faza, intreaba sotul pe dr.: dom dr. sotia mea tocmai a nascut prin cezariana, cind isi va reveni? si dr. raspunde: cind va termina copilul facultatea. Asa si noi cu problemele...
Va 

pe toate!
Mirabela 28+

POZE
floricika spune:
buna burtici
pt cele interesate de cosulet, revin cu detalii: l-am luat din piata bucur obor, mai exact...mai din spatele pietei, erau unii cu cosuri si fel de fel de chestii din astea impletite. Costa 600.000 si este cu tot cu husa albastra. Dar mie mi s-a parut ca ar trebuie sa fie mai moale asa ca am mai cumparat o perna (din aia cu puf de silicon, tot din obor)si cu puful dinauntru am capitonat marginile si am mai pus si pe fund si acum e f moale si numai bun sa doarma bb in el
intru si eu in club![]()
fetelor cum puteti sa aveti 51 kg insarcinate?![]()
eu nu stiu nimic de placenta, nu mi-a zis nimic dr...eu zic sa nu va stresati atat timp cat dr vostru nu va trage un semnal de alarma![]()
itzy sper ca esti bine, stai cuminitica in pat si sa ne dai numai vesti bune
pupici pe burtici
Floricika
31+ cu 
Poze