as dori si eu sa stiu daca sexul lui bebe se vede numai la echo 4d....
20+

Se poate vedea si la 2d la 4 luni dar daca vrei sa stii mai devreme se vede si la 3d.
Sarcina usoara si bebe sanatos!
MIRELA
buna...eu am facut 3d la 20 de sapt si s-a vazut ff bine sexul lui bb...iti recomand medsana, desi eu nu am fost acolo dar am vazut 3d vecinei mele care arata mai bine, i-a facut si cd. eu am l-am facut la diagnosis de care auzisem numai de bine dar am nimerit un dr care nu stia sa puna pe cd si m-am ofticat destul de rau...ai grija de tine si de bb, pupici,
alina
Eu am facut eco la 15 sapt la Iosup (bb este cu 5 zile ai mare) si s-a vazut ff bine sexul (fetitza). Eograful de la CMU este 3D cred.
Pupicei, Ingeras
17+
Maya
Da Ingeras26a, la CMU e 3d, si eu am facut tot la dr Iosup, e un dr f bun si f de treaba.
Despre eco 3 si 4D in Iasi stie cineva ceva? Ca tot incerc sa aflu mai multe detalii si nu prea reusesc.
Mari
Msemcu echo 3/4D in Iasi se gaseste la cabinetul dr. Carauleanu (Pacurari, Aleea Petru Poni nr. 1B) tel 257474. Eu am facut echografia chiar ieri si personal, n-am fost foarte incantata. Depinde mult de varsta sarcinii si pozitia lui bebe, dar nici de calitatile de echografist ale doctorului nu am fost multumita. Daca vrei detalii, da-mi PM si/sau citeste ce am povestit astazi la Mamici de septembrie-octombrie 2006, pagina 10
Eloise
28+ cu 
EU
Virsta bebe
quote:
Originally posted by adela2006
stie cineva in timisoara unde pot face eco 3d sau 4d ?16+

Eloise, multumesc mult pentru raspuns.
O sa intru sa vad ce ai postat deja pe forum.
Te 
Mari