Mamici de iulie - august 2006 (73)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina1702 spune:

cristina_ioana si andreea va multumesc pt raspunsuri...nu stiam regula cu 5 ore...dar nici a mea nu se trezeste asa greu...eu cand spun ca nu se trezeste la 3 ore la masa, de regula inseamna ca doarme cu o ora mai mult, adica 4...si noaptea la fel...se trezeste la 3-4 ore...eu insa ma stresam ca nu o pot trezi la 3...
o sa vorbesc si eu vineri cu pediatra de debridat ...
desi, EVENIMENT, azi e prima data cand doarme dupa-amiaza fara sa urle...e minunat...si nu-i mai aud stomacelul chinuit...sunt incantata!
mai putin minunat a fost ca nu am putut profita de aceasta pauza si sa fur si eu putin somn pt ca a aparut mama neanuntata cu nepotelul de 5 ani...si a trebuit sa stau cu ei...of...

a...andreea sa-ti traiasca Petra care azi implineste 1 luna...

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Petra, sa cresti mare, sa fii sanatoasa si sa aduci bucurii parintilor tai

Eliza 34+ cu Ilinca si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Larissa la ultimul meu control (sapt. 31) mi-au fost analizate ecografiile precedente, inclusiv cea din saptamana 22 unde era precizata dimensiunea colului. Eu nu am intrebat nimic, fiindca doctorul nu mi-a spus nici ca ar fi rau, nici ca ar fi bine, nici ca ar fi necesara o reevaluare. Joi, voi merge la un alt consult (am reusit sa ma programez la dr. Corina Grigoriu) si, cu siguranta, voi cere o masurare a controversatului asta de col. Atunci, voi sti ce sa va spun despre evolutia lui. Eu am deschis subiectul asta, fiindca eram curioasa daca pentru varsta sarcinii 22, este normal sa ai un col de 34mm. Asta, repet, deoarece mi-au ajuns la urechi si pareri pro si contra. Ultima ecografista, o dulcica tanara, mi-a spus, de exemplu, ca se considera col normal pana si cel de 26mm.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mirescuandra/my_photos
33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Tweety7, Corina Grigoriu e dr mea si e obsedata de col scurt. Oricum fiind sarcina inaintata...o sa fie mai ingaduitoare....

Poze cu noi2, burticuta si lucruri bebe

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

quote:
Originally posted by Cristina_Ioana
Andreea, eu am folosit tampoane mai grosute dupa ce am iesit din spital, ca nu am avut hemoragie asa de mare. In spital ti se face toaleta zlnic si ti de pune vata impaturita in tifon.
Cristina lui Luca (21 jun 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos

cristina_ioana mercik de raspunsandreea25 si
http://photos.yahoo.com/andreeadm2511
36 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Madyn te rog frumos daca poti sa imi treci si mie noile masuratori: 37 de saptamani, 3100 gr, mare mare si capos. Col inchis, mai asteptam marele moment.

Miruna 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avmaria spune:

ca am pierdut tot mesajul. Of, trebuie s-o iau de la inceput ...

Felicitasem fetele care au nascut si le doream multa fericire alaturi de puiutii lor !

Crissa draga, sper ca totul a decurs in cele mai bune conditii si ca a fost usor. Astept sa vii cu vesti bune si sa ne prezinti printul tau. Parca vad c-o sa ne spui ca a fost floare la ureche si nici macar tantarii nu te-au bazait.

Fetelor care prestati maine, va tin pumnii si va doresc o nastere usoara !

In legatura cu colul, sa va spun ce-am aflat io de cand cu problemele mele, ca am iscodit-o pe doctorita ... Cand am pierdut dopul si a simtit ca era scurtat, inmuiat si deschis, m-a trimis la ecografie. Aveam 30 mm si mi-a spus sa ma duc acasa si sa stau numai in pat, ca hospitalizeaza de la 25 mm, deci am avut noroc de 5 mm. La urmatorul control, la tuseu vaginal , mi-a spus ca e bine caci tot 1 cm ! Pai zic cum tot 1 nu erau 3? Si atunci mi-a exp^licat ca nu se masoara acelasi lucru la tuseu (doar pana la capatul vaginului) si la ecograf, si mi-a facut un desen si am priceput.
La urmatorul ecograf sapt trecuta aveam mai mult de 30 si am intrebat-o cum e posibil? Mi-a confirmat ca de lungit nu se mai poate lungi si ca sant erori de la o masuratoare la alta.

Io ce stiam inainte e ca lungimea medie a colului e 4-5 cm. Dar oare 4-5 cm fata de 1 cm sau fata de 3 ? Asta nu stiu

Amizip, poate tu cand ai jucat tenis la 30 si ceva era masuratoare pana la capatul vaginului si nu pana in interior, cine stie? Si poate ca avea o consistenta dura si nu era inmuiat

Mergi la inceput

Muuh, si al tau puiut e capos ?? haha

Si mie la ecografia de saptamana trecuta mi s-a spus ca ficioru'mio-i capos si cu picioare lungi (adica cu mult peste medie, percentil peste 90) si burtica medie (pe la percentil 50). Capos, capos, ca-l vrea mama destept da totusi nu vreau sa nu treaca pe jos de atata desteptaciune, plus ca nici nu mi se pare foarte estetic capu mare. Cat despre picioare (percentil 99!!) nu m-am mirat, ca la astea are cu cine semana, cu desteptaciunea nu prea inteleg io di unde

Mergi la inceput

M-am destins cu voi pe forum ca asa ma enervasem la tel cu una de la resurse humane de la noi care tot sustine ca ei nu gresesc si io tot insist ca mi-au gresit calculul concediilor si ca-mi lipsesc zile si mama trebuie sa-si ia bilet de avion si io trebuie sa stiu cate zile libere am exact. Ditamai firma internationala si cu zece mii de softuri de calcul si tot gresesc! Pana la urma am scos-o la capat da tot io am gasit greseala (mi-au gresit cu 14 zile lucratoare ceea ce-i enorm si tot ea era obraznica si cu gura mare). Gata m-am descarcat cu voi fetele, merci pt rabdarea voastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

muuh, pai daca e asa capos...o fi baiat...zic si io...care is tare curioasa ce e bebe tau. Votez...cred ca e baiat!
avmaria, cand mai pierzi mesajul, da un back un copy un paste intru-un notepad. Si de acolo il aduci cu copy cand scrii un nou mesaj ( banuiesc ca pierzi mesajul ca nu esti logata)
Poze cu noi2, burticuta si lucruri bebe

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia 39+

Mergi la inceput