Tot gravida dar 4 luni si in prag de divort

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

De lacomeala asta si egoismul lui ti-ai dat seama c-am tirziu,dar important e ca nu te-ai lasat impresionata de zicalele:"lasi copilu fara tata" si "ce-o sa zica lumea"...
Esti o curajoasa, o luptatoare si stii sa te impui!

Ali, mama baietzoiului Enrico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onetzica spune:

quote:
Originally posted by ancamironiuc

quote:
Originally posted by Yasmine

Citind postarile voastre imi dau seama ca nu stiu ce s-ar intampla daca ne-am separa, ce bine ca nici nu ma intereseaza :)

>>Daruieshte lumii un zambet shi toata lumea itzi va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas No�l, Yasmin Serena shi Alexandru http://www.rhp.ro/Andreasn/

Nici Diana nu credea ca o va interesa. Nimeni nu crede si apoi se stie cand se ajunge la discutii de acest gen.

Diana nu ai pierdut mare lucru. Vad ca inca de la inceput dragostea voastra a fiintat in jurul discutiilor despre bani si orgoliilor, poate ar fi trebuit sa iti dea de gandit acest aspect. Faptul ca el a comparat cu fratele care a obtinut mai mult, ma face sa cred ca se intreceau la "averi".

Ramane faptul ca ai un copil cu acest om, care va trebui sa contribuie la crestera lui. Simplul fapt ca iti spune ca el nu si-a dorit acest copil ma determina sa iti spun sa te straduiesti sa-l lasi fara nimic.

Iti doresc sarcina usoara, un bebe sanatos si multa liniste ca sa te poti bucura de acest moment minunat.

ANCA si EMA EMANUEL

Clover bine ai grait. Mai ales ca NIMENI nu e de neinlocuit (in afara de mama, tata, copil)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

poate n-am citit eu cum trebuie povestea, si daca asa este, imi cer scuze anticipat. Cert este ca eu inteleg o parte din reactia lui pentru ca si eu m-as simti in nesiguranta daca as sta intr-o casa care e pe numele sotului. Asa am participat amandoi la cumparare si este pe numele amandoura. Poate ca vroia sa aveti casa voastra a amandoura doar pe numele vostru ca sa se simta si el egal.

Doar o parere.

" You must be the change you want to see in the world" Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onetzica spune:

quote:
Originally posted by Onetzica

quote:
Originally posted by ancamironiuc

quote:
Originally posted by Yasmine

Citind postarile voastre imi dau seama ca nu stiu ce s-ar intampla daca ne-am separa, ce bine ca nici nu ma intereseaza :)

>>Daruieshte lumii un zambet shi toata lumea itzi va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas No�l, Yasmin Serena shi Alexandru http://www.rhp.ro/Andreasn/

Nici Diana nu credea ca o va interesa. Nimeni nu crede si apoi se stie cand se ajunge la discutii de acest gen.

Diana nu ai pierdut mare lucru. Vad ca inca de la inceput dragostea voastra a fiintat in jurul discutiilor despre bani si orgoliilor, poate ar fi trebuit sa iti dea de gandit acest aspect. Faptul ca el a comparat cu fratele care a obtinut mai mult, ma face sa cred ca se intreceau la "averi".

Ramane faptul ca ai un copil cu acest om, care va trebui sa contribuie la crestera lui. Simplul fapt ca iti spune ca el nu si-a dorit acest copil ma determina sa iti spun sa te straduiesti sa-l lasi fara nimic.

Iti doresc sarcina usoara, un bebe sanatos si multa liniste ca sa te poti bucura de acest moment minunat.

ANCA si EMA EMANUEL

Clover bine ai grait. Mai ales ca NIMENI nu e de neinlocuit (in afara de mama, tata, copil)

Rectific: nu ma refeream la Clove ci la ancamironiuc. sorry

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hermelina spune:

Diana, linistestete e in joc sanatatea BB tau. Stresul il afecteaza, asa ca pe domnul invital la mumasa si tu stai linistita cu BB.

"Daruieste dragoste si vei fi binecuvantat cu dragoste"

Mergi la inceput