Vorbitul in somn
Raspunsuri - Pagina 2
Aldebaran spune:
Eu ce sa mai zic ca sotul meu ma scoala din somn ca sa stea de vorba, el fiind adormit?
Azi noapte m-a zguduit sa ma intrebe unde-i copilu', parca n-ar fi stiut ca e la un metru de noi bine mersi in patutul lui. Si de dimineata nu-si amintea nimic, ce sa fac, sa ma supar pe el?
Nu cred ca trebuie sa te preocupe prea mult vorbitul in somn.
Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)
poze filmulete
catrinelteodoru spune:
hop si io sa vezi ca nu esti singura ... si vin si cu frate-meu si cu o povestire din copilarie ca sa-ti mai descretesti fruntea
toata copilaria noastra, io si frate-meu, am dormit in aceeasi camera, in acelasi pat chiar. Parintii nostri - in camera lor. am mai dormit accidental vreunul din noi cu vreunul din parinti - se stia ca mai vb prin somn ... dar intr-o vara, eram in vizita cu totii la niste rude din partile brasvului... care ne-au cazat pe toti intr-o camera mare cu 2 paturi ne-unite intre ele... io in pat cu mama, el cu tata ... si s-au trezit ai nostrii in creierii noptii, si s-au uitat unu' la altu' ... au aprins veiozele si s-au lamurit ... io vorbeam cu frate-meu, amandoi adormiti bine, fiecare din alt pat, pe deasupra parintilor nostri
Zambeste-mi!
Lemoni spune:
Stiu si eu cateva persoane care vorbesc in somn, dar cel mai amuzant este ca o cunostinta de a mea isi bate barbatul in somn,sarcu nu se supara ca nu are ce sa-i faca, mai nou i-am spus la al meu sa nu ma supre ca o sa fac pe somnabula si i-o trag!
Lemoni spune:
Sorry am uitat acum citeva luni al meu chiar a zis ca i-am dat cu veioza in cap<cred ca glumea ca nu avea nici un semn. Ma intreba daca am luat-o pe urmele la cunostintza noastra.