Sarcina cu sterilet ?

Sarcina cu sterilet ? | Autor: michelle-usa

Link direct la acest mesaj

Am un IUD(sterilet de cupru pe 10 ani) de 2 ani, pus dupa nasterea printzisorului meu care are 2 an si jumatate. Inainte de a ramane insarcinata cu el am mai avut timp de 10 ani alte doua sterilete.
Totul a fost intotdeauna fara probleme. Nu tin minte sa ma fi intirziat vreodata ciclu, de fapt il am la 22 sau cel mai tarziu 27 de zile.
Ei acum a trecut o luna si cateva zile...si nimic.
POT SA FIU GRAVIDA?! CHIAR DACA AM ACEST STERILET ???...CA E TOT ACOLO!!!!
Noi ne dorim inca un copil, nu ar fi problema sarcina, dar parca nu-mi vine sa cred...nici nu-mi vine sa cumpar inca testul...
Am inteles ca pot sa apara sarcini, daca IUD-ul(steriletul) se misca din locul sau, ori in primul an de cand e pus...dar dupa 2 ani...poate sa fie posibil?

michelle

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Michelle,daca esti,Felicitari in primul rand!Esti a 2-a persoana care o aud ca a ramas graviduta cu sterilet,deci se poateCa si cu anticonceptionale de altfel,chiar zilele trecute imi zicea o prietena ca sefa ei a ramas desi lua anti.Cica se incadreaza in aia 1%care raman!
Dar cel mai bine fa-ti un test,programeaza-te la doctor si vezi ce zice!Poate ai totusi o dereglare ceva!
Succes!

"La vita e bella"
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Neparat o vizita cat mai urgenta la doctor.
Daca e sarcina felicitari!

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Stiu si eu pe cineva care a ramas cu sterilet. Urgent la doctor! Cunostinta mea nu a putut sa pastreze sarcina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

Dupa cate raspunsuri am...vad ca nu prea sunt asa multe situatii ca asta.

Ma duc azi si imi iau un test. Apoi daca e sarcina, stiu...de urgenta la doctor sa-mi scot steriletul.

Sunt asa de emotionata. Parca ma doare spatele-imi vine ciclul...dar parca am si gretzuri-sunt insarcinata....

Sunt enervata ca in ultimele luni nu mi-am mai notat cand mi-a venit ciclul. Dar sunt sigura ca a fost cu cateva zile pana pe 6 iunie. Deci o luna si o saptamana...

Nu-mi vine sa cred prin ce trec. Sotul e in al 9-lea cer.

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

fuguta fa un test si da-ne vestea cea buna

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

Fetelor,
am facut testul. e negativ.

sunt putin dezamagita ca parca ne obisnuisem cu ideea si chiar ne doream un al 2-lea bebe.

dar sunt si bucuroasa ca stiu, ca o sarcina in conditiile astea implica ceva mai mult risc, plus, inca mai cred in sterilet-ca metoda.

deci inca mai astept...treb sa vina zilele astea...si de acum innainte cu siguranta imi voi nota ziua, iar daca va fi sa se intimple sa raman , nu o sa mai fiu asa surprinsa.

mai stii, toata chestia asta ...are un rost...poate scot steriletul?

va tin la curent daca se intimpla ceva.

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Michelle ! Nu mai sta nici un minut pe ganduri si scoate steriletul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Misterul s-a elucidat. Inchidem.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput