Salvati-ma de-un iepure, va rog

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

MIK - Nu prea cred ca este vanat.
Ideea e, cand il pregateste sa-l "verifice" din cand in cand pana vede ca-i bun de mancat.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Mik n-are matze. LOL alea ii lipsesc si mergea singur pin casa. e iepure de magazin.
Laura da ma asa arata ca un prunc e de nemincat, pe cuvint.
Cristina sa-l gust? io???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Papadik cu iepurik, urmeaza una din retetele de la fete sau adopta o solutie lenesa tare :
- animalul frecat cu sare, piper si mustar se pune intr-un vas de Iena uns cu putin ulei si lasat cu capac (deci vasul de iena e unul cu capac) in cuptor minim 30 de minute (tre' sa arate apetisant cind e gata).
- dupa care lasi sotzul sa decupeze animalul, ca un shef de familie responsabil.

Iepurele e bun de mincat cit timp nu miroase a avariat, ci numai a carne.

Te asigur ca e o carne foarte, foarte gustoasa.

(nici eu nu mincam iepure pina mi-au dat la maternitate (eram cu cel mare) si mi-era o foame de vedeam stele verzi. Si l-am mincat : era un "lapin chasseur", iti scriu reteta daca vrei, doar ca trebuie decupat in prealabil!)

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Haide, cum sa nu-l gusti?
Dupa ce ai trecut prin atatea senzatii?

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

Papa, dar barbatu' nu poate sa-l gateasca ? Ca eu la naimale ciudate las barbatu', ca de-asta-i barbat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

A pai pentru babat iau retetele. Io nu ma mai apropii de extraterestrul ala, pisikuto
Mik adeca sa-l decupez ca pe=o foaie de tabla si sa-i fac masaje pe spinare cu uleiuri. Asta-i din ciclul Perversitatea, ca arta culinara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mazzel spune:

papa ce ai facut cu patrupedul? rad de una singura aici, parca ma vad pe mine acum vreo 2 ani veneam si eu cu o intrebare asemanatoare aici la bucatarie, pana la urma l-am facut friptura, l-a mancat sotul cu cartofi prajiti,a zis ca a fost bun dar nu mai mananca niciodata iepurasi, ce chestie, eu cand eram copil mancam des iepure si imi placea, acu se vede treaba ca avem prea multe de facem atatea mofturi si mutre.

sa-mi zici ce ai facut cu patrupedul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Papa, pacat ca esti asa departe, ca ti-l preluam eu cu draga inima . Sint mare amatoare de iepurasi, da' pe aici nu prea sint, asa ca-i aduc din ardeal. Si cind ii cumpar sint vii .

Sint sadica, no ?! Nu-ti face pb, ca nu-i tai eu, nici macar nu vreau sa stiu cind ii taie. Si neamurile mi-l dau gata transat, sortat, etc.
Cel mai mult imi place mazarea cu iepure (sau iepure cu mazare, cum vrei tu).

Iepure cu mazare

Se fierbe iepurele in apa cu sare, pina se curata usor de pe oase.
Se toaca ceapa verde sau uscata, si se pune la fiert cu mazarea. Dupa ce s-a fiert, se adauga carnea de iepure fara oase, taiata cubulete mici, suc de rosiii sau rosii proaspete curatate de coaja si taiate cubulete, se adauga sare dupa gust, se baga un pic la cuptor, iar cind se scoate se adauga marar verde tocat marunt, marunt.

Asta este preferata mea. Reteta asta se poate face si cu carne de pui in loc de iepure.

Am mai facut iepurele la cuptor, dar mai mult mi-a placut cu mazare.

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Karina + Bogdanel

Imnul lui Irinel

Semneaza protestul Maxim impotriva pedofiliei prostului-gust

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Vai, nu mai pot de ras!

Papadie, esti tare rau! Ai gatit urechiosul??

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Papadie te inteleg perfect. Io nici cu puii nu ma inteleg prea bine (aia grill nu vii) si daca-i gatesc refuz sa-i ciopartesc personal, altfel ii prefer pe bucati de-a gata: piept, pulpe sau aripi.

..in fine...ti-a gatit oumul tau epurele?

Daniella, mama lu' Alexis

Mergi la inceput