Bebelusi de iulie-august 2005 (123) -La multi ani!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Cryna- pai ai noroc ca nu pleaca de acolo inca, til-ai fi lasat in pat si l-ai fi gasit in dulap!!! Sunt tare haiosi cum coboara din pat ei, si al meu a incercat in acelasi mod numai ca eu am facut o gresala si am facut patul f inalt de 80cm si nu prea ajunge bine si a cazut in fund! In schimb si el se prinde cu ambele manute de cearsaful meu si trage de el sa vada salteaua..... si ii place tare mult, o studiaza curios... Pupici! Din Italia mai vb cu noi? Cu bautul nu poti sa-ti dai seama asa din cum arata el... tb sa vezi daca face pipi suficient! Mario de ex papa mancarea moale de tot, deci cu mult lichid si mai bea pe zi cam 400 ml de apa in zilele mai calduroase... Schimba-i si tu ceaiul poate nu-i mai place cel de acum. Am obs lui praslea ii place mai mult ceaiul decat apa.. Succes! Si vezi sa nu-i speli baiatului jucariile sau papica la masina

Ella- distractie placuta la nunta...asta e, se mai "leaga" oamenii, poate e vreo epidemie ceva? Cu alaptatul..... eu una nu am auzit!!!! Pai daca nu inainte, nu vara, nu dupa vara atunci cand???? Eu mai aveam putin lapte (30-40 ml pe zi) si u otita aia a mea nu am reusit sa scap si am vb cu dna dr ce antibiotic sa iau si i-am zis ca o sa ma mulg cat ii dau antibiotic si o sa-l arunc ca sa nu raman fara de tot si s-a luat de mine ca pt atata lapte ma mai chinuiesc zilnic??? Si sa intrerup ca oricum mare scofala nu mai fac. Si era inc lui iunie, deci vara!!! Nu stiu ce sa zic,, asta mi-a spus mie si asa am facut. Poate sa se gandeasca ca la lapte mult e cald vara si sa nu faci infectie.... nu stiu! Oricum succes in decizia ta!!! Si felicitari pt bunicul de cateva zile!

Mergi la inceput

quote:
draga mea culca orice jucarie are la indemana pe picioare si o legana si face si aaaaa

Ema- la faza asta e tare de tot!!!!!!!!!!! Are fata de acum instincte materne!!!! Bravo ei!!! Despre terzitul noaptea am crezut ca numai sa pape... speram ca v-a mai trecut si voua cu dintisorii! Am vazut si eu cum e ca Mario nu a plans niciodata la dintisori, asa ca acum 3 zile cand dormea f agitat si se trezea din 10 in 10 min nu stiam ce e cu el si dupa ce i-am dat cu calgel s-a linistit si a dormit bine pana dim. Sper sa terminati si voia pana la urma si sa reusesti sa te odihnesti!!! Cum se comporta fata la mare? Ii place? (asta pe langa pisoii jumuliti...) Si eu abiaastept sa ne vedem. Se pare ca voi veni pe la sf lui august. Mai esti acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Ce fac fetele?

Pupam pe cele care v-ati intors dn vacanta si ma bucur ca n-au fost probleme.De abia astept sa plecam si noi in august.
Noi suntem bine, eu trag pe porumb fiert de cateva zile ,i-am dat si lui Ingrid n-a avut nimik si ii place f tare.De 2 zile i-am dat si zmeura proaspata, i-a placut, iarasi nimik n-a avut.

Acum ma chinui sa-i schimb programul
.Adica ea pe la 2, doarme si adoarme mancand cam 180 lapte, si dupa ce se scoala mananca masa de pranz, asta pe la 4 jumate.Am zis sa incerc sa ii schimb asta.Si sa-i dau masa de pranz inainte sa doarma.Ce m-a chitait...dar pana la urma am pacalit-o si a mancat masa de pranz, culmea e ca dupa ce am pus-o in patut a mai mancat si 120 de lapte..unde i-o fi intrat.?

Sa vedem daca reusesc.Ca vreau sa-i dau cand se scoala ceva gen cereale, sau iaurt cu fructe etc..pana la masa de seara unde mananca doar branza cu smantana si cate 300 de gr sau branzica de casa.Ii place tare mult si am zis sa nu ii schimb meniul..ca daca ii place e pacat...si e si calciu curat, desi bunicutele ma bat la cap, ca sa ii mai diversific meniul de seara...eu zic ca nu e cazul..cand da ea semne de plistiseala mai schimb,nu?

AniS 12+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Briana- daca as putea fi sigura ca asa va face si al meu...parca as trage si eu o fuga, dar cu zapacitul asta al meu imi e tare teama sa ma duc singura...Asta e. Poate anul viit ne intelegem si noi mai bine si sta si el mai cumintel!

Va pup acum, ma duc sa-i dau sa pape si intru iar mai tarziu!!!

Mergi la inceput

Anis- vad ca papati bine de tot!! Felicitari! Pai eu de 4 luni cred ii tot dau numai danonino seara ca e mai usor si ii place si nici nu l-am schimbat! Daca ii place asa de ce sa schimbi? Daca nu mai vrea e semn de plictiseala si incerc altceva!

AAAAA si sa nu uit! Am promis ca trimit datele noi despre praslea si nu am facut-o! Rusine sa-mi fie!!!! Azi o sa ma ocup si de asta si sa vad cu poza cum fac sa fac una mai recenta si frumoasa sa iti trimit! Multumesc mult de tot!!!! Si scuze pt intarziere!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Da ,Simona, branza cu smantana rade bine de tot, ca in rest mananca normal, 150-200.Dar cand vede branzica...
Cu datele ,trimite-mi-le ca si eu sunt in intarziere cu siteul rau.Adica conturez partea cu evolutia, cine are ,etc.

AniS 12+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

simona,
sa-mi zici si mie daca vezi lapte humana 1-3 ani ca si eu vreau sa-i dau din ala. am vazut reclama in reviste dar in magazine nu.

ieri a mancat maria o reteta din revista mami cu morcov, piersica si pui. i-a placut super mult a ras vreo 250gr.
si pt ca nu-i placea ficatelul in mancare, i-am dat o bucata intreaga in mana (ficatel de pui fiert in lapte clocotit) si n-am bagat-o in seama si l-a mancat singura pe tot.
si azi a mancat dovlecel cu unt si galbenus de ou si marar iara super bine. daca am vazut ca a inceput sa manance o rog pe bona sa-i faca in fiecare zi altceva. maine am in program ciorba de perisoare ca mi-am cumparat masina de tocat.

intrebare: voi cum spalati bebeii pe cap? ca de cand am pus-o in cada mare nu stiu cum sa fac. adica o las pe spate aproape la orizontala si-o spal da nu-i convine. am incercat odata s-o spal cu capul aplecat in fata dar ii intra apa in ochi si mi-a cam plans.

mamica de maria, 11 luni si 10 zile

Mergi la inceput

emaaimee,
eu multisanostol i-am dat 2 luni (o sticla intreaga). si abia acum dupa ce l-am terminat au aparut rezultate vizibile. acum nu stiu daca e coincidenta ca s-a mai si marit dar eu sunt multumita.

Mergi la inceput

nu stiu daca v-am zis ca mariei nu i-a placut deloc danonino asa ca am renuntat la el. de vreo 3 zile mananca papanasi cu smantana si visine. da numai daca ii tine ea in mana :) e innebunita dupa visine si cirese. baga cate una in gura (fara sambure bineinteles) si o mesteca pe la gingii.

anis,
daca nu-ti vine greu eu te-as sfatui sa-i mai schimbi din cand in cand si seara meniul. eu seara i-am dat vreo 4 luni la rand iaurt cu cereale ca toata lumea mi-a zis ca daca ii place sa nu-i schimb. si-acuma s-a saturat de el de nici nu mai vrea sa-l vada. asa ca acum imi pare rau ca nu i-am dat mai diversificat. bine nu pot sa stiu daca ar fi fost altfel...dar cine stie...
acum depinde mult si de copil.

ca ziceai ca pe ingrid o pisca tantarii: am vazut ca au aparut niste spray-uri si creme la chicco no-zaza parca se numesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

BUNA! Din nou "noi"...

Emaaimee, eu nu tin masina de spalat in priza... ca am o priza cam naspa... o bag cand am nevoie si atat. Amuzant si nani-nani al motatei tale... intradevar, instincte de mamica! .

Ella2000, din pacate al meu nu se mai omoara nici dupa suculete ... Inainte, imi beia ceai si suc la greu... acum, nici sa n-auda!

Simonaci79, cu bautul e adevarat. Nu pot sa-mi dau bine seama... iar pipi, normal ca acum face mai putin decat atunci cand imi beia si ceai si suc... dar, din ce am observat, cred ca face pipi in limitele normale... Oricum, la cat ma pricep eu... Ceaiul i l-am mai schimbat, oricum il variam si inainte... si degeaba... Il mai las asa, o perioada, si pe urma mai incercam. Hmmh, din Italia nu stiu daca vom mai vorbi... Acolo nu am acces la net ca aici. Si ca sa merg prin neturi... cam dificil... Oricum, om vedea atunci ce si cum... .

CRYNA de ROBERTEL - 24. 08. 2005

Cat suntem noi de mari!!!

Mergi la inceput