Bebelusi de iulie-august 2005 (123) -La multi ani!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Simona, ma bucur ca ai revenit in forta. Imi pot inchipui cat de greu iti este in aceasta perioada, dar ai sa vezi ca lucrurile se vor aseza si se vor intampla si chestii bune. In alta ordine de idei, cat timp Mario e cuminte, bucura-te, ca atunci cand isi va da drumul va fi teroare. Sara deja umbla prin toata casa, de ce poate se sprijina, dar merge singura pe distante mici, de exemplu de la masa la aragaz(butoanele le-am scos ca reprezentau o atractie irezistibila). Trage sertarele, chinuie florile cu care habar n-am ce sa fac, nu stiu pe unde sa le mai pun, prizele le-am astupat, suntem parca pregatiti de razboi. Noi ne-am hotarat s-o lasam sa exploreze cat vrea ea, desi am fost luati putin pe nepregatite, sper ca zilele astea sa punem lucrurile in ordine.

Cryna esti tare draguta, intr-adevar e ca un mic om mare, uneori nu-mi vine sa cred ca e bucata din mine. E dezghetata foc, dar sunt sigura ca orice mama gandeste asa despre copilul ei. A mea ma surprinde in fiecare zi cu viteza de acumulare a informatiei si cu boticul curios pe care-l face cand e vreo chestie noua pe care i-o arat. Are o moaca atat de preocupata cand descopera cate ceva, de ne prapadim de ras. E mortala, ce mai.

Corbioana, vazut poze de la petrecere si sa stii ca abia l-am recunoscut pe Andreiu meu drag, asa, cheliut. Si eu intentionez s-o tund pe Sari, ca e chinuitor cu parul asa lung, dar nu cred ca voi avea curajul chiar la zero. In rest trebuie sa-ti spun ca efectiv nu-mi vine sa cred ce voinic e, e flacau in toata regula. Vreau sa te intreb daca ai reusit sa-l treci pe lapte de vaca ca si eu intentionez sa-ncep operatiunea. Daca ti-a iesit, te rog da-mi si mie amanunte.

Fetele, nu prea am apucat sa citesc din urma, mai stiti ceva de Irina?

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Am ravenit! Nu stau mult dar am aparut sa spal rusinea ca vad ca iar am ajuns pe pag 2!!! Ce e linistea asta pe aici fetelor? Pai inainte daca nu intram 3 zile nici nu mai aveam vreo sansa sa recuperez si acum...

Ioana- multumesc mult pt raspuns. Eu asa citisem pe net mai de multicel, dar acum m-am gandit ca nu are prea mare imp, poate asa era in zona de unde am citi eu, nu o fi peste tot! Multumesc mult pt raspuns si astept cu interes poza!!!

Monai- pai si Mario ar umbla daca l-as lasa pe jos, nu merge el in picioare decat sprijinit dar in 4 labe are o viteza.... si daca se sprijina de ceva la fel, nu conteaza ca e perete, scaun, masa, ceva, merge inpicioare si trage tot ce gaseste in drum. Insa am noroc ca inca ii mai place in tarc pana nu l-o escalada ca are forta f mare in maini si in pat unde are pe ce sa se sprijine cu picioarele se urca asa ca il iau de acolo imdiat ce il aud ca s-a trezit!
In privinta greului..... pot sa spun cu parere de rau oarecum ca nici macar nu ii simt lipsa sotului meu, desi m-am mutat de 2 luni aproape, pt ca el oricum era mai mult plecat, cand venea nu voia sa vb cu mine ca tb sa se uite la tv (intotdeauna era ceva f interesant) iar de certat si de injurat avem destul timp cand ne intalnim in parc, asa ca....mare dif nu e! Decat ca acum stau cu ai mei si cand vin de la serv am si eu cu cine vb, glumi, etc si care nu ma injura zilnic! Asta e, o sa ma obisnuiesc, singura parte mai putin placuta in ceea ce ma priveste pe mine e ca daca ma duc la ziua cuiva eu sunt tot timpul singura singura, o sa ma duc la un botez si va fi la fel.... Iar in privinta lui Mario...nu stiu ce sa spun, acum sta mai mult timp cu el mi se pare mie, daca adun tot timpul petrecut cu el si apreciaza mult mai bine acest timp, nu ca inainte cand o lua ca pe o corvoada daca il puneam sa stea un pic cu el ca sa fac mancare... O sa vedem, cu timpul poate va fi mai bine, acum e neplacut pt ca intotdeauna eu mi-am dorit sa am o familie fericita si se pare ca nu am reusit, dar poate mai bine e sa fiu singura numai cu baiatul meu decat intr-o asemenea casnicie.... Incerc sa nu mai vb despre asta pt ca ma amarasc mai rau, bine nu-mi pare dar macar sunt mult mai linistita! Si in ceea ce ma priveste eu nu imi mai doresc pe nimeni langa mine niciodata! Sper sa fie bine pt Mario! Multumesc mult ca te gandesti la mine si la praslea!!!! Pupici multi!!!

Mergi la inceput

Monai- am vazut ca vb de lapte, unele fete au trecut deja, eu am vb cu dr mea si era tare incantata de formula asta noua de la humana pt peste un an gata preparata si mi-a rec sa trec pe asta! Mi-a zis ca pot sa-l trec si pe lapte de vaca dar ca asta e mult mai buna, insa nu am gas inca in magazine, sper sa apara in curand ca nu mai am decat o cutie de praf. Si imi place ca e si in cutii de 450ml, exact cat lapte papa Mario intr-o zi! Sper sa treceti usor la laptic normal.

Mergi la inceput

Urez si eu acum cu intarziere copilasii care si-au aniversat deja un anisor:

REMUS (roxanuta)
ADRIAN (pitecantrop)
CLARA (cristina33)

si in avans pt cei care vor aniversa maine (ma rog...azi):

IULIA SIMONA (gogoutza)
GLAD HELMUT IOAN DUCKADAM (diana maria d)

La multi ani!!!! Sa cresteti mari, sanatosi si frumosi! Sa fiti fericiti si norocosi toata viata voastra!!!!!

Mergi la inceput

Acum plec si eu la culcare ca e tarziu..... vad ca nu m-am intalnit pe aici cu Ella sa mai umplem paginile pe aici ca pe vremuri! Nici cu Joker! Ce o fi cu ea? Se mai odihneste omul dupa sesiune dar chiar asa???? Si mai sunt fete care nu sunt active ca inainte! Unde sunteti fetelor?

Inainte de a pleca sa va pov ce a facut Mario in parc joia trecuta! Ne-am inalnit cu o fetita cu care mai mergeam noi in parc inainte, fetita mai mare cu o luna si jum decat noi asa ca mergea deja, si l-am lasat pe jos langa ea. A stat in fund pe pietricele cu care s-a si jucat, s-a jucat si cu jucariile ei, cu toate si erau tare interesante... si apoi a plecat in 4 labe pe asfalt, eu care am grija tot timpul sa nu se murdareasca, sa fie curat unde sta el.... Va dati seama cum arata salopeta lui cea alba si noua... Si apoi in curte l-am pus pe iarba pe o patura si era tare fericit dar daca se atingea cumva de iarba se tragea ca ars, parca il musca! Si imi arata manuta ca s-a murdarit! Dar daca era fata cu el nu mai contau aceste detalii!!! Si in rest.... iubaret, alintat, dar vesel nevoie mare tot timpul!!! Cam atat despre praslea cel voinic acum, poate data viit sa va pov mai mult!

Si sa nu uit, imi cer scuze pt ca am indus lumea in eroare, mi se pare mie ca are talpa f mare dar nici chiar asa! Poarta de fapt 21 si rar de tot 22, depinde de pantof/sanda! Acum il plimb cu niste sandale de piele cu glezna nr 21! Imi cer scuze ca am spus o asa enormitate!!!!

Va pup acum si va urez sa aveti o noapte buna si linistita!!!!! Ne vedem maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna dimineata!
Nu ma pot abtine sa nu imi pup nora, ce mandrete de fata e! Kasi, sa pui musai pazinici la ea, ca tare e dulce, o sa aiba caruta de admiratori. Si mai e si gospodina, are rochie mirabolanta si telefon ...
Bianca incepe sa strige "tata, tata, tata" cand pune mana pe telefon, ca ea stie ca la telefon cu tata vorbim.

Ultima pozna a lui Rares: a aruncat in fundul unui butoi cu apa de ploaie camera digitala cu care ii faceam poze. Din fericire, dupa 3 zile de uscare a inceput sa functioneze din nou.

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

La multi, multi ani puiutilor sarbatoriti zilele astea! Sa fie sanatosi, cuminti, norocosi si sa aduca multe bucurii parintilor care ii iubesc atat de mult.

Luminita eu cred ca daca e sa fiti impreuna pana la urma o sa fiti. Daca ai ezitat, ai stiut in sufletul tau ca inca nu sunteti pregatiti pt asta. Poate e mai bine asa. Lasati-va un pic de timp si de spatiu pana va limpeziti gandurile si sufletele si poate pana la urma o sa aiba Andrei pe mamai si pe tati, impreuna, langa el. Daca nu, voi sa fiti sanatosi si fericiti, ca nu a murit tata barbatilor, e plina lumea de potentiali tati pentru Andrei care sa te faca si pe tine fericita. Iti urez numai bine!

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Neata, fetelor...

am lipsit nemotivat si desi de fiecare data promit sa nu mai apsentez, nu ma tin de cuvant.. dar eu tot sper...
v-am citit si v-am admirat puii dulci..nu fac nici o referire ca sa nu uit cumva pe cineva, dar sunt niste minunatii de copii... eu n-am mai pus poze, dar chiar acum am sa incep sa aduc la zi albumele de poze.
hai sa va zic pe scurt despre vlad...e un golan dulce si-s topita dupa el...deja face cativa pasi singurel, dar prefera sa mearga tinut de o manuta, iar daca simte ca-l lasi singur se aseaza imediat in fundulet... avem 7 dintisori si cred ca sta sa iasa si vreo masea, ca-i mereu cu mana in gura pana in gat si baloseste la greu.
am si eu o oarece nelamurire. pt cazul in care vom pleca din tara in concediu, voi cum credeti ca-i mai bine sa fac? sa-i fac lui vlad pasaport individual sau sa-l trec pe pasaportul meu? aveti idee care sunt avantaje/dezavantaje? si pt fetele care au dus/adus copiii cu avionul, cum au suportat calatoria? ar fi in regula sa merg cu vlad cu avionul un zbor de vreo 3 ore?
hai ca ma apuc de PM-ul cu datele lui vlad si revin. cui trimit PM??

http://photos.yahoo.com/aluch2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici!
Cin, eu i-am facut Sarei pasaport individual, dar n-am stiut atunci anumite lucruri si nu a fost cel mai rentabil. N-am stiu ca se poate trece pe pasaportul ambilor parinti, noi am crezut ca doar pe unul, si n-am dorit sa ne ingradim niciunul posibilitatea de a trece granita cu fata. Acest pasaport e valabil doar 2-3 ani(nu mai stiu acum exact), dupa care trebuie reinnoit. Daca o treceam pe pasapoartele noastre, dupa astia 2-3 ani, doar ii facea o noua poza pentru actualizare si nu trebuie platit mare lucru.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Buna mamici

Multumim celor care ne-au admirat in poze !

Eu sunt tare necajita. Am stat cu Ana si Ela cateva zile (la mare) si asa m-am obisnuit sa fiu cu ele ca acum sunt asa...fara chef de nimic la serviciu ! Parca m-as duce acasa sa iesim la plimbare, sa fiu cu ele ca a fost atat de bineee...... Offf ! Parca nu mi-a fost asa greu pana acum ! Imi lipsesc tare mult fetele toata ziua, ca ieri le-am vazut doar seara cateva ore ! Si e asa frumos afaraa.... !

Voi ati dat careva Almette la pui ? Ca aseara saliva papusa la sandwichul celei mari si i-am dat si ei Almette ! o fi bine? o fi rau?
Sunt inca in dubii desi facem un an curand si ar trebui sa incercam cam de toate.

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”

POZE FETE CUCUIETE

Mergi la inceput