Bebelusi de iulie-august 2005 (123) -La multi ani!

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns starchi spune:

Fetelor,

Ieri am disparut ca magaru'n ceatza, fara "la revedere", fara nimic ...sorry, nu mai fac.

Joker, Diana, Nicoll_Mada - multzumim frumos pentru urari, sunteti tare, tare dulci

LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI!!!...ALEXANDRU,ANDREI, MIHAI, EDUARD - ILIE...SA CRESTETI MARI, FRUMOSI, SANATOSI SI NOROCOSI!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns starchi spune:

Acum ca mi-am facut urarile si mi-am mai spalat pacatele...va las ca tre' sa-i fac bagajul lui Matei.Maine e prima noastra iesire la tzara, vrem sa ne jucam cu pui, gaini, porci, ratze si ce-om mai gasi

Sper sa ne priasca iesirea, am niste emotii de parca m-as marita a 2-a oara.Si nu e vorba decat de 2 zile.

Va pup si o sa va povestim experienta noastra la tara..."locuintza mea de vara/e la tzara...la, la,la"

Noapte buna ingerilor, linistita - parintilor si we placut....cu drag..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

Gataaaa...suntem instalati complet!Acum pot sa va scriu si eu cat e cuminte sarmaua si nu trebuie sa alerg dupa ea

Anis, Albina, cuscra, pe unde umblati?

LA MULTI ANI TUTUROR PENTRU IERI SI PENTRU AZI.Sa crestei mari si fericiti

Diana, multumesc pentru indicatii, am inceput sa ii fac masajul si chiar ii place foarte foarte mult....il gadila...

Cu privire la tort...noi ne-am gandit ca daca tot nu vom fi acasa vom gasi noi ceva care sa poata fi papat si de bebe..tin neaparat sa manance si el...

Am foarte foarte multe poze si intentionez, dupa ce fac curat, sa le scanez si pe cele mai vechi sa le pun pe yahoo...sa va tavaliti de ras.

Va las ca mi se face cafeaua...Vreau sa il duc la mare dar imi e frica de apa,mi se pare teribil de murdara...

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Buna dimineata fete

Am intrat repejor ca sunt la serviciu si trag tare sa plec acasa !

Sa va spun noutati. Ana a inceput sa manance mancarica

Saptamana trecuta a halit vreo 2 zile supa ! Ceea ce, va dati seama , m-a bucurat foarte tare. Astazi cand ajung acasa (ca dimineata nu mai puteam...) ii fac chiftelute de pui ! Poate poate....

Se pare ca marea i-a priit totusi, sau pur si simplu pentru ca in ultima vreme nu a mai incercat nimeni sa ii dea mancare (ci s-a mers doar pe fructe si lactate) a reinceput sa pape. Pana la urma , nu conteaza ce anume a determinat-o sa pape, important este ca mananca !

Nu reusim insa cu olita...de nici o culoare. Parca la Ela nu a fost asa greu........sau am uitat ! Oricum, noroc cu scutecele astea asorbante ca nici nu ma stresez prea tare .

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”

POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

LA MULTI ANI !

la 1 anisor :

Iulia Anastasia
Rares Andrei
Alexia Maria
Razvan Mihail

la 11 luni :

Andrei Mario
Paula Ioana

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”

POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gesi spune:

Brianamica ma bucur sa aud schimbarea in bine. Sper sa va urmam exemplul! Din pacate la noi e din ce in ce mai rau. Ieri mi-a mancat numai lapte la toate cele 4 mese.

Mergi la inceput

La multi ani, Paula Ioana...un pupic dulce de la Edutzu...frumoasa nora mai am...

Mergi la inceput

Si Edutzu refuza o serie de mancaruri, din cauza caldurii..mananca insa foarte bine fructe, supe dar reci si out.mai ales daca e cu branzica....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

"La multi ani!" 1 anisor si-o luna: ALEX [nem].

"LA MULTI ANI!" 1 ANISOR: RARES-ANDREI [Lory2004], RAZVAN MIHAIL [mika1], IULIA ANASTASIA [Diana Mirela], ALEXIA MARIA [rosi]!

"La multi ani!"
11 luni: ANDREI-MARIO [andatudor], PAULA-IOANA [Ella2000].

CRYNA de ROBERTEL - 24. 08. 2005

Cat suntem noi de mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Cin, multumim frumos .

Brianamica, felicitari lu'aia mica! Succes in continuare .

Starchi, distractie placuta la tara!

Joker, nu te necaji prea tare, isi va reveni el.

la toti!

CRYNA de ROBERTEL - 24. 08. 2005

Cat suntem noi de mari!!!

Mergi la inceput