Bebelusi de iulie-august 2005 (123) -La multi ani!
Raspunsuri - Pagina 21
delia grozav spune:
Anis te intreb direct pe tine, dar primesc cu placere raspuns si de la altele
. Tu dupa ce ii dai branzica cu smantana ii dai apoi lapticul de seara?
Si eu ii dadeam iaurt la cina si apoi laptele peste vreo 3 ore, dar tatal meu m-a pus pe ganduri, cum vine lapte dupa lactate???
Si adevarul e ca inca nu are scaune chiar tari si tot ma gandesc sa nu fac greseli.
[
Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005
delia grozav spune:
Emanuela eu ma bag in vana cu Medeea
si asa o spal foarte usor. Oricum la clatit eu tin o mana cam pe unde se termina parul( care par?![]()
) si apoi dau de ma multe ori cu apa cu mana cealalta si nu prea ii curge pe fata si daca ii curge sterg repede cu mana ochisorii si nu obseva.
In schimb Adi face un scandal monstru sa nu il spal pe cap desi el se baga si singur cu capul sub apa dar asa ii place lui sa creada toti vecinii il maltrateaza maica-sa
. Bine ca totul dureaza maxim un minut ca nici el nu prea are par ca-i tuns scurt.![]()
Poze
delia grozav spune:
Corbioana nu cred sa fie de la dinti febra.
Si noi ne luptam cu scaune mai modificate de vreo 3 saptamani si i-a si iesit intre timp un dintisor, a facut si putina febra dar i-a curs si nasucul si tocmai fusese Adi racit inainte deci avea de la cine lua.
Acuma cum sunt scaunele lui Andrei?
A mai facut febra?
Eu i-as face totusi niste investigatii daca mai face febra, adica un exudat faringiana, si un sumar de urina si eventual o urocultura.
Poze
emaaimee spune:
Mari,ar trebui sa o intarc pana la anul in ian.si eu cum vreau sa o iau treptat si am citit ca e f bine sa intarci copilul in 6 luni,imi convine de minune asa.pt k e tare indragostita de san mititica si nu vreau sa ii creez traume.plus k mi-e tare comod sa ia si sticluta acum cum papa lapte 4 ori ziua nu puteam pleca nicaieri si sa ma mulg nu mai vreau.destul m-am muls cu diversificarea pana a acceptat laptele formula
.si asa o mai las in paralel sa isi mai ia niste anticorpi de la mami
plus k imi e asa draga cand o vad pierduta de dragoste la san
:cum ii mangaie,cum se pisiceste si cum zice tzas la tzitzi.stie de
la mama mea si la sora![]()
sa va mai zicem despre noi: Oani
stie sa isi arate tzatzicile si buricul.dk o intebi unde e buricul se uita in san si se pipaie in dreptul buricutului,iar dk e dezbracata isi baga degetelul in el.si mie imi face la fel si lui tati,ne ridica bluza sa vada unde e buricul,arata nas,par,etc.recunoaste jucarii de ale ei:catel,bb,purcelush,broscuta,ratusca,soricel.etc.f utile chitaitoarele de plastic
da pagina la carticele mici de carton pt bb si ma pune sa ii zic cum fac animalele.baga forme geometrice la locul lor,pune cuburi unul peste altul.

de fetita
cu funditaUite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
Dianami spune:
La multi ani, Nicoleta! 
Sa fii sanatoasa, sa ai parte numai de bucurii
si impliniri!

Diana si superbebelusa Iulia Anastasia (15 iulie 2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
Puiul meu iubit e atat de mare
delia grozav spune:

LA MULTI ANI NICOLETA!

Corbioana bine ca v-a trecut. Scaunele mai moi pot fi si de la o intoleranta usoara la lactoza dupa o viroza. Si la noi banuiesc ca ar putea fi si asa ceva si sper sa isi revina de tot.
deocamdata alterneaza scaune bune cu scaune ceva mai moi dar nu lichide.
Emaimee numai in 19 ajungem la Mamaia, deci mai e putin si nu mai pot, deja simt nisipul sub talpi.![]()
Fetelor cand vad ce de lucruri papa copilasii vostrii mor de invdie, eu de cand cu scaunele modificate nu i-am mai bagat noutati si piata e plina de bunatati
Acuma mai astept pana venim de la mare sa nu faca vreo alergie sau alta minune ca nu imi lipseste.
Poze
Simonaci79 spune:
Buna seara tuturor!
Imi cer scuze ca am fugit ieri asa fara nici un cuvant dar s-a trezit golanul meu si avea mare chef de joaca.... Si nu a vrut sa mai adoarma pana pe la 2 si ceva... Iar azi nu am intrat pt ca baiatul este bolnavior si eu am avut si niste drumuri de facut si nu am avut timp de calculator...
Din pacate nici acum nu pot sta ca dupa noaptea trecuta petrecuta la joaca acum ma pregatesc de una grea pt ca bietul copil are nasucul asa de infundat ca nu poate nici sa respire si a mai si vomitat lapticul.. (ca de obicei la raceala), asa ca vreau sa dorm un pic ca nu stiu ce ma mai asteapta... Sper sa nu va suparati pe mine...
Imi doresc tare mult sa se faca bine pana la mot duminica, sa nu fie bolnav ca nu mai am chef de nimic.... Offfff, ce o avea de raceste asa repede????????
Hai ca va las acum, ca sunt cam morcovita.... Mai vb maine! Noapte buna tuturor! --- S-a si trezit! Fug! Pa!
joker spune:
Buna dimineata, lume!Fetelor, Nicoleta, Acusor, LA MULTI AAAAANI!!!!Nu va necajiti prea tare ca schimbati prefixul, se spune ca o femeie cu cat creste cu atat e mai frumoasa
Simona, multa sanatatate micutului smecher...se ia de mana cu Edutz la partidele de joaca noaptea...
Vad ca v-au placut pozele si va multumim de laude

Irda, ne-am distrat super privind pozele voastre...pupam domnisorica![]()
Cuscra, pe unde esti ca Iedului i se cam scurg ochii dupa o blonduta de un an si ceva de pe aici....Sa ai grija de nora mea frumoasa sa nu o fure vreun zmeu,
La multi ani tuturor micutilor care isi serbeaza azi ziua.
Sa va zic una simpatica rau de tot...feciorasul meu icnerca ieri seara, dupa baie, sa se pieptene singur![]()
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos
cin spune:
Neata, fetelor...sunt capiata de somn.. de patru nopti nu pot sa dorm, cred ca luna plina e de vina, dar nu mai pot. sunt treaza de la 3..
multumesc mult pentru urarile adresate si deasemenea va doresc tuturor sa aveti parte numai de bine..
dar ce de racusoare avem printre mamici... Acusor, tie iti urez de pe acum La multi ani, multa sanatatesi numai fericire alaturi de familia ta 
yasmari, te urez si pe tine sau esti prin preajma duminica?
http://photos.yahoo.com/aluch2004
cin spune:
Irda...felicitari pt frumoasa domnisoara care azi face un an. sa-ti aduca numai impliniri si bucurii...La multi ani!!
http://photos.yahoo.com/aluch2004