Bebelusi de iulie-august 2005 (123) -La multi ani!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Raspund si eu repede din aduceri aminte si dupa ce mai citesc ceva,ca sunt cam in urma si nu mai am timp deloc sa scriu:

Diana-felicitari pt. incheierea sesinunii!

Briana,Cami,Monai-bine ati venit din concedii,ma bucur ca v-ati simiti bine!

Emanuela-si eu tot cu dusul il spal pe cap si-i intra apa in ochisori,dar nu zice nici pas,si mi-e tare mila de el,mai ales ca e asa cuminte si se vede ca nu-i place ,dar n-am ce sa-i fac ,pt. ca nu sta cu capul pe spate!

Anis -eu seara ii dau piure de legume cu carne/smantana si un iaurt de 170 ml.Ca al meu are doar 4 mese in 24 ore cam asa:
9-lapte 230 ml
14:ciorbita cu carne/ou (180/190 gr + 180 gr de piure de fructe
18:230 ml lapte
21:30-piure de legume cu carne /ou /smantana(150/180 gr. + iaurt 150/170 ml

Ema-si eu i-am dat o luna si Peritol si Multisanostol(asta cam 2 luni) si acum mananca ff bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmari spune:

E asa de scumpa Daria!!!! In rochita rosie, cu suzi legata de gat, baticut de gospodina, calare pe paine, ca deh', e om cu greutate, nu se satura cu faramele!!! Si-am tras cu ochiu' si la mamica ei, frumoasaaaaaaa!!! Eu nu prea va stiu la fatza, ca bebeii ma magnetizeaza iar voi ii puneti fireste in prim plan, da pe zi ce trece descopar ce frumusti de mamici avem in gasca. Hai sa traiti beauty- queen-elor!
Cum ma minunam adineaori, iaca confirmare, dra Alexandra face tai-tai de pe tricicleta!Bravos printesa, sa nu fugi departe ca ti se pregateste ceva, sa nu zici ca ti-am spus!
Corbioana, Andrei e ok, asa-i? Mi-e dor sa-l mai vad asa tantos si independent la haladuiala prin parc, e un voinicel!

Yasmin si ea ar hali zmeura la greu. eu nu m-am ferit deloc de capsuni, gluten, banane si alte potentiale alergogene, am testat, vazut si mers inainte fara teama; pacat ca nu-i place kivi, e intepator la gust.
In parc a primit un sticks de ala cu seminte, nesarat of course, cel putin la suprafata. Mi-a fost jena sa-l refuz, ca venea de la o fetita pe care o servisem de mult ori cu biscu (de regim). azi dim avea kk plin de seminte, toate la numar cred. N-a fost o idee buna deloc.
Almette n-am bagat de seama pe aici, o sa fiu atenta de acu daca tot citesc ca prinde la prichindei. Parca parca am vazut intr-un shop polonez. A mea nu serveste brinza, iaurt tot asa cu noduri.
Ema, sint mai in urma, tu esti in curs de intarcare de Oani? ca ziceai cu precizie cat bea....

"May you live every day of your life!"- J. Swift

Mergi la inceput

Gesi-tare mult mi-ai facut pofta de acel tort cu gargarita! As vrea si eu tare mult,o sa intreb pe la noi daca se face,ca si noi cand era in burtica il alintam -buburuzu,iar acum pe scurt Bubu.

Ioana-multa sanatate lui Andrei,sa-i treaca repede febra sa nu mai fie nevoie de dr.

Nicol-daca suntem in aceeasi perioada e musai sa ne intalnim,zic eu.Daca vrei da-mi un PM cu nr. tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmari spune:

Anda, vad ca-i dai piure cu carne si legume la 21.30. eu eram cam stresata sa-i dau papa (fructe cu cereale seara) tarziu, se mai intimpla si pe la 9 ca n-o pot pune deloc in program. Oare e bine ce facem? De ce nu-i dai pire la 14.30 si ciorba la 21.30? Intreb si io, nu te supara, nu dau sfaturi ca-s ultima in materie culinara.

"May you live every day of your life!"- J. Swift

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Hi,hi,hi...Irda mama, o sa se faca stomatolog Dariuta ta! .

Gesi, bravo lui tati pentru surprize . Cred ca e tare bucuroasa mandra ta... .

MONAI, merci de urari!.

CRYNA de ROBERTEL - 24. 08. 2005

Cat suntem noi de mari!!!

Mergi la inceput

La multi ani Nicoleta ! Sa fi sanatoasa si fericita si sa te simti mereu asa cum te-ai simtit in ziua de azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Yasmari, sar-na ca te gandesti la noi, da, multumim Andrei e bine, nu a mai avut febra azi noapte, nici dimineata, numai scaune moi in continuare, nu-s ce-o fi...uffff...Vad ca nici chef prea mare de papa nu a avut azi, desi el daca se aseaza cineva la masa pelscaie si el din buze ca vrea ceva. daca-i dai covrigei, biscuitei si alte neamuri plus paine haleste la greu fara nici maraiala...si eu ma chinui la piure de morocv cu unt si ficat halal!! Dar nu-l las, i-l servesc la cina In general nu-mi fac probleme cu mancarae la el, doar sa nu aiba ceva pe la burta, atat ma intereseaza.

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005 - 1 anisor!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Anda multumim frumos, si eu sper sa fie totul in regula.

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005 - 1 anisor!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Multumim de apreciere, fetele!

Avem niste pui frumoooooshi! SA ne traiasca si sa ne bucuram de ei si de progresele lor zilnice!

Yasmari, ma facusi sa rosesc, bre!
da poate ma confundashi cu sora-mea. Ea apare in pozele cu Dari la 11 luni, e blonda si cu ochii verzi! Eu sunt scunda si...."castanie"(par si ochi}!

Dari m-a exasperat de-a dreptul!
Nu mai mananca decat bucatzele. Daca-i dau piure ma scuipa intre felinare original si cu tzinta!

Azi a mancat de exemplu omleta dintr-un ou cu marar si parmezan asa cum am luat-o din tigaie! A rupt-o ea cu manutele(ca se pricepe) si a mancat-o toata - toata!!! + iaurt din pahar ......ca cu linguritza nu mai e interesant sa manance!

Voi ce le mai dati de mancare?
Celor care mananca bucatzele mai mari.

Multumim pentru eventuale raspunsuri!

Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Vazut pozele cu Nicoleta-frumoasa mamica-si Valdut-frumos si falcos baiat ! Si pe cele cu Daria-domnisorica in toata regula!

Yasmari-ii dau piure seara ca nu mai vrea altceva,cereale nu,orez cu lapte nu,lapte nu,branza nici atat,ce sa-i mai dau? Iar un iaurt mi se pare prea putin pt. ca sta dupa aceea 12/13 ore nemancat pana dimineata ! Nu pot sa-i fac inversiunea in cauza pt. ca nu vrea decat ciorba la pranz si nicidecum piure.Nici eu nu stiu daca fac bine sau ba,dar asta e cu asta defilez.Oricum e mult mai bine decat nimic ,zic eu.

Mergi la inceput