Bebelusi de iulie-august 2005 (123) -La multi ani!
Raspunsuri - Pagina 13
emaaimee spune:
quote:
Originally posted by corbioana
Am si eu o intrebare pt mamicile cu experienta la multi dintisori. Andrei la aparitia D 2 si D3 de sus, mi-a facut aproape o luna scaune moi cat au tot iesit ei acolo, si la unul mi-a facut febre 39,5. Alta cauza nagsing dupa ce am vb cu pediatra am pus pe seama dintilor...am amanat 3 zile si vaccinul Prioirix pe tema asta...
Azi dimineata la 6 ce credeti? Il simt langa mine fierbinte pe tample, manute, picioruse, ii pun termometrul suzeta, 38.8. Dupa o doza de nurofen si laptic face nani, scade, 37.5 normala. Acum iar are 39.2I-am dat inca o doza de nurofen si mi-a adormit. In acest interval el a fost vesel, voios, jucaus, vorbaret....O fi tot de la dinti???
Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005 - 1 anisor!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
Ioana,eu personal,dk draga mea face febra catushi de putin sunt deja la urgenta cu ea.nu a facut febra o data de la dinti,nici de la maselute din care avem 3 si una sta sa iasa
mi se pare fff mare,fugiti la dr.macar sa fie mult zgomot pt nimic,sunteti cu inima impacata.eu i-am dat fetei si Nevralgin parca se cheama,picaturi,este echivalentul supozitorului Novocalmin(pt k Oani face kk imediat cum ii pun supozitor) la febra,la rec pediatrei.va doresc multa sanatate muuulta

de fetita
cu funditaUite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
nicoll_mada spune:
Buna seara,buna seara!Fetele vreau sa URAM LA MULTI ANI,SANATATE,SA CREASCA MARI,FRUMOSI SI NOROCOSI PT TOTI COPILASII CE AU IMPLINIT UN AN IN ULTIMA SAPTAMANA SI PE CARE NU I-AM URAT!!!
Cateva cuvinte acum despre noi!Fetele vineri cand am ajuns la zana mea,am inceput sa plang.Abia atunci m-a izbit distanta care fusese noi...Sa fi vazut ce tipa,ce intindea manutele si ce radea...M-a busit plansul,ce mai!Plangeam,radeam si imi strangeam fata in brate...Nasol rau sa stai fara copilasul tau!Deocamdata nu au mai plecat la tara,incepem sa ne stresam cu turta,nunta si tot ce se presupune in aceaste situatii.
Acum dau fuga sa citesc ce ati mai facut nu inainte de a da cate un pupic pt fiecare opilas,mamica si burtica!!!
nicoll_mada si
Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN
emaaimee spune:
joker,bine ai revenit
,noi am tot intrebat de tine si
ne-a zis k esti busy cu examenele.ma bucur k ai terminat si tu cu invatatul
multe fete nu mai dau pe aici din varii motive si asta nu inseamna k atunci cand pot din nou scrie sunt nesemnificative![]()
si eu am avut o periada naspa in care nu am prea scris,dar asta nu inseamna k m-au uitat fetele,nu-i asa dragele

Anis,ai voie sa incurci ce vrei tu
,dk tu si bb mic sunteti bine pana va vedeti live![]()

de fetita
POVESTEA MINUNII
nicoll_mada spune:
Cryna si eu cred ca isi va reveni capsorul lui Robert.Dar eu nu prea cred ca s-a putut stramba din cazaturi...Si Codruta mai cade,se invineteste,dar nu i s-a strambat capsorul...
Am uitat sa va zic,cazuse fata mea de pe olita si am gasit-o vanat-verzuie.Am zis ca mi se taie picoarele,am avut o discutie destul de serioasa cu mama...
Anda vom pleca pe 02.08 si vom sta la o gazda la care mergem in fiecare an,undeva in spatele pietii.Am luat nr si vom vorbi!
Diana felicitari pt sfarsitul anului 5,la anul pe vremea asta esti absolventa!!!![]()
Anis sa creasca BB mare si sa fie sanatos,sa lase pe mami sa se simta bine si sa poata papa!
nicoll_mada si
MMN
emaaimee spune:
gesi-si eu am okit un tort din ala gargarita pt motz la Silvian,dar la noi costa 340.000kg.la voi e mai eften![]()
Cryna
,stiu k toate berries nu ar fi indicate si la fel citricele si multe altele
mai filtrez si eu si ii mai dau fetei k si asa e mofturoasa.o sa pun poze cu dra adormind pe pernuta catzelul de plus
Nicoll&Briana si celelalte mamici care merg la munca
,cred ca trebuie sa va fie f greu
Briana,Oani papa acum de 3 ori biberon ziua cam 350-400ml,plus san noaptea la 2 si la aprox 6dim.si uneori suge de mai multe ori
deci nu sunteti singurele,la fel solide nu prea mult.nu ma mai stresez deloc.
Pisicut&Diana
copilasilor,i-am vazut in pozici
apropos de copilasi k sunt atat de isteti:multe stie sa faca fata mea si m-am obisnuit deja cu ispravile(traznai deja destule avem la activ),dk ziceti voi k bb face asa ma trezesc si eu k si Oani stie
hai k am fost pe tura ta,Simona
ti-am predat stafeta
.
va pup si merg la somn.

de fetita
POVESTEA MINUNII
nicoll_mada spune:
Albinutzza super!Ce mamica curajoasa are Lucuta!Si am udat putin si soriceii...
Dede... cam multe intamplari in fam Grozav!!!Ma bucur ca le-ati depasit si totul e ok.
Luminita sa-ti traiasca baiatul cel vesel si sa fiti fericiti impreuna!Mortal ingerasul tau cu ochiii ca cerul!Si ce de dintisori aveti!!!Luminita,capul sus,daca e sa fiti impreuna,va mai apare o sansa!
Corina pupici blondutului cu ochi frumosi!Si "al lui sa fie ce a gasit!"![]()
Anis la noi depinde de calapod.Eu i-am luat 19,ii sunt bune,iar soacra mea i-a luat 14 si ii sunt mari.
MonaI ma bucur ca v-ati simtit bine,abia astept sa citesc amanunte!
nicoll_mada si
MMN
nicoll_mada spune:
Nu's ce naiba am facut ca am sters un mesaj...offf,nu mai scriu o data,dar am vazut pozele Victoritei,ale lui Aris,le pupam pe Ella si fetele si ma bucuram ca si Brianei i-a fost bine in concediu.
Daca am sarit pe cineva,scuze,de citit am citit tot,dar nu ma mai intorc.
Briana chiar ai avut curaj sa pleci cu fata la drum!Bine ca totul a fost pe placul vostru!Si ce dulce e Ana pe calut111Cat despre Ela...o domnisoara!
Mona ma bucur ca v-a priit si ca Sariciul s-a simtit bine.
Gesi spor la treaba,distractie placuta si Alexandra sa fie in cea mai buna forma!
Simona ce inseamna frate sa fie cineva de varsta ta langa tine..uiti de praf,iarba sau orice mizerie...Trebuia sa faca fata fetitei mai mari![]()

nicoll_mada si
MMN
Laura25 spune:
Buna seara!
Daca aveti timp si dorinta, am mai pus cateva poze in albumul 22. Enjoy!
Gesi ma bucur ca ai mai scris, chiar vroiam sa intreb de tine. Spor la treburi, sper sa aveti o petrecere de neuitat!
In seara asta l-am culcat pe Rares cu bunica, ca in ultimele 2 nopti a dormit cu tzitzi in gura. Sper sa nu fie probleme si sa se dezobisnuiasca de supt noaptea. Am uitat sa va spun ca de 3 zile vrea sa mearga tinut numai de o mana. Si merge f. repede si bine, sper ca in curand sa il laud ca merge singurel.
Abia astept sa ajung acasa, la net-ul pe cablu, nu prin dile-up, ca am surprins azi un moment super cu puisorii mei. Rares a spalat-o pe Bianca pe spate si pe cap. A vrut la un moment dat sa puna limbuta pe apa ce se scurgea pe spatele ei, Binca s-a ridicat asa ca lins-o putin pe funduletz ![]()
Am reusit sa il convingem pe tata sa mearga la doctori si a plecat azi la Iasi. Asteptam cu nerabdare vesti. Sper sa fie bine.
Laura
de
Rares si
Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Povestea noastra
Simonaci79 spune:
Am revenit si eu!
Anis- pai Ingrid tot timpul a avut o preferinta pt o anumita papica! Bravo ei fata mare ca papa bine si de toate!!! O sa trimit datele dupa ce raspund la mesaje! Multumesc mult!
Ema.nu.ela- si eu la fel am patit! Am vazut in revista, si dna dr la fel si in mag caut de innebunesc si nu e! O sa sun la mag pe net sa intreb daca poate sa-mi comande, este o dna draguta cu care am mai vb si daca se poate iti spun si tie! Ma bucur ca papa fata asa de bine! Si daca tot ai ajuns la ciorbite, al meu papa f bine (dar bineinteles pasat fin) supa de rosii cu tot felul de legume si cu orez si ii place tare mult! Iar pe cap (si eu il spal in cada mare de la 7 luni si s-a si obisnuit f bine) - il pun in picioare, ca noi de la 7 luni facem numai dus, si il sapunesc bine si cand il clatesc pun mana bine lipita in fata pe frunte, nu stiu cum sa zic, sa vina cat mai putina apa si dau repede cu dusul si il si iau (nu pot sa-l aplec cu capul in nici o directie pt ca sunt singura si nu am decat 2 maini!) si apoi ii trec repede mana peste fata ca sa iau apa care a curs (putina) dar in felulo acesta nici nu se sperie si se si distreaza si rade. Daca ma ajuta mama il aplec putin pe spate si tot asa ii tin mana la frunte si il clatesc cu dusul. Nu stiu ce sa zic, cum sa faci mai usor, ca al meu nu se supara nici daca ii curge pe fata, ba chiar rade, si rar de tot se mai supara daca e f obosit! Eu cred ca cel mai sigur tot tu poti gasi metoda cea mai buna... Succes! Pupici!
Simonaci79 spune:
Ema.nu.ela- vad ca citim aceleasi reviste!!!
Si eu am vazut reclama la chicco impotriva tantarilor si eu am problema asta cu Mario dar am uitat sa o intreb pe dna dr ce parere are si ea acum nu e in tara.... Voi stiti ceva? Se poate da si la copilasi asa mici? Ca Mario mai suge degetelul, mai gaba manuta in gura si nu stiu daca nu are nimic ca-l mai si papa.... Ce zici? Aaaaa, si felicitari pt papacioasa de papanasi! Eu ii dau lui Mario de 5 luni danonino seara ca e singurul iaurt care ii place si nu s-a plictisit inca! rar de tot i-am mai dat fructe la ora aia daca i-am dat iaurt mai devreme ca nu papase bine legumele... nu stiu, poate depinde de copil sau poate se va plictisi si el.... sper sa nu! Eu nu ii dau seara cereale ca el e si grasunel si nu vreau sa-l mai ingras eu in plus!
Cryna- eu sper sa poti vb si din Italia cu noi ca abia incepusei si tu mai bine.... Eu ceai ii dau de la humana, din acela de la 2 sapt, pt colici ci chimen si fenicul pt ca e singurul pe care il bea! Ii place f tare gustul de chimen cred si e singurul ceai pe care il vrea! Iar pipi... nu stiu daca iti poti da seama de cantitate, dar e imp sa nu fie inchis la culoare, adica sa fie incolor, sa fie doar greu pampersul. La mario este cateodata daca bea mai putin ceai mai galbui dar face in cantitati f mari, asa ca nu imi fac griji. Si Mario traspira f mult, si in zilele mai racoroase in care nu transpira nu mai bea nici el asa de mult! Succes la ceiut!!!

I-am dat inca o doza de nurofen si mi-a adormit. In acest interval el a fost vesel, voios, jucaus, vorbaret....O fi tot de la dinti???