sampon si balsam de par bun
Raspunsuri - Pagina 7
nadyana spune:
fetelor dragi, ca de obicei, permiteti-mi sa ma bag si eu in seama cu o intrebare si daca ati vorbit despre asta va rog sa ma scuzati.am vazut ca a aparut o gama noua de la L'oreal cu sampon, balsam si, cred, tratament de par.gama roz.am citir cate ceva pe eticheta balsamului si zice ceva de genul ca este cu particule de perle si ca ajuta la descalcirea parului.exact de ce am eu nevoie dupa 2 vopsiri si 1 data acut suvite in interval de 2 saptamini.intrebarea mea este daca ati folosit asa ceva?este bun acest balsam?
eu mi-am luat de curand un tratament de par de la o firma tuceasca(nu stiu daca se gaseaste si la noi)-Elidor.este pe baza de ulei de masline si alte uleiuri se mi se pare eficient.l-am folosit de 2 ori si sunt multumita
Leditia spune:
quote:
Originally posted by nadyana
fetelor dragi, ca de obicei, permiteti-mi sa ma bag si eu in seama cu o intrebare si daca ati vorbit despre asta va rog sa ma scuzati.am vazut ca a aparut o gama noua de la L'oreal cu sampon, balsam si, cred, tratament de par.gama roz.am citir cate ceva pe eticheta balsamului si zice ceva de genul ca este cu particule de perle si ca ajuta la descalcirea parului.exact de ce am eu nevoie dupa 2 vopsiri si 1 data acut suvite in interval de 2 saptamini.intrebarea mea este daca ati folosit asa ceva?este bun acest balsam?
eu mi-am luat de curand un tratament de par de la o firma tuceasca(nu stiu daca se gaseaste si la noi)-Elidor.este pe baza de ulei de masline si alte uleiuri se mi se pare eficient.l-am folosit de 2 ori si sunt multumita
citeste putin in urma..
Eu am luat doar masca si am dat explicatii pe pagina anterioara,asa ca nu are rost sa ma repet.

POZE
nadyana spune:
quote:
Originally posted by Leditiaquote:
Originally posted by nadyana
citeste putin in urma..
Eu am luat doar masca si am dat explicatii pe pagina anterioara,asa ca nu are rost sa ma repet.
POZE
Da Leditia, ai dreptate si merci mult.eu am vazut doar sampon si balsam la ei, imi imaginam ca tr sa aiba si tratament dar sub ce forma nu stiam.sa inteleg ca sunt si fabricate in Polonia si in Franta?tu de unde le procuri pe cele fabricate in Franta?scuze pt. intrebare, dar eu nu am ost atenta la acest detaliu, desi f. important
Leditia spune:
Pai din marketuri,din farmacii(sau mai primesc din Italia de la prieteni,deci produse acolo)..doar ca ma uit pe spate si-s atenta la asta mereu.Daca-i fabricat in Polonia,clar nu iau,ca am tot avut experiente neplacute cu produse facute acolo si tocmai pt a preveni aruncatul banilor pe fereastra aiurea..ma uit pe eticheta,inainte de a cumpara!
edit:nu iau produse cosmetice din marketuri,magazine sau farmacii unde este foarte cald pt ca s-ar putea sa nu mai fie bune fiind tinute in conditii improprii.(tin minte ca sampoanele si balsamurile se tin la maxim 25 de grade si nu in lumina/soare)
o zi faina.
POZE