sampon si balsam de par bun

sampon si balsam de par bun | Autor: xandra28

Link direct la acest mesaj

hello fetele!
as vrea si eu un sfat pentru un sampon si un balsam de bar, dar bune-bune!
pana acum ce-am incercat nu mi s-au parut cine stie ce, chiar daca pe majoritatea scrie: hranitor, sau da volum, sau mai stiu eu ce promisiuni...
deci... astept sfaturi!

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

piticul la 6 si la 7 luni

varsta lui vladut

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Problema e relativa..si evident ca depinde de tipul de par din dotare. Si eu am incercat cam toate tipurile de sapoane de pe piata pt par uscat si am constatat ceva: cand apare unul nou e ok. Dupa o perioada nu mai are acelasi efect...oare de ce?

..asa ca le schimb tot timpul in fuctie de ce apare nou. C-asa-i la noi: daca apare ceva bun e musai sa-i schimbi formula... ca sa fie la fel ca altele!

Daniella, mama lu' Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

quote:
Originally posted by daniella4

Problema e relativa..si evident ca depinde de tipul de par din dotare. Si eu am incercat cam toate tipurile de sapoane de pe piata pt par uscat si am constatat ceva: cand apare unul nou e ok. Dupa o perioada nu mai are acelasi efect...oare de ce?

..asa ca le schimb tot timpul in fuctie de ce apare nou. C-asa-i la noi: daca apare ceva bun e musai sa-i schimbi formula... ca sa fie la fel ca altele!

Daniella, mama lu' Alexis

Credeam ca doar mie mi se pare ca ar fi asa.Si eu am observar acelasi lucru:cand apare ceva nou este f bun, apoi nu mai este la el. Mi s-a intimplat cu multe produse:sampon, balsam, etergenti, etc.
Eu folosesc numai samponul de la Forever Living. Este extraordinar de bun si are efecte super benefice asupra parului.Vi-l recomand cu caldura.Eu il folosesc, asa cum am mai spus de 5 ani si nu cred ca asi mai putea sa-l schimb.Simti intr-adevar ca parul traieste si respira.
In ceea ce priveste balsamul, am mai oscilat,tentata fiind de reclame, dar la fel intervenea poblem ca la inceput era bun si apoi lasa de dorit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

nadyana, si unde gasesc produse forever living? din cate stiu se gasesc numai pe la distribuitori, gen avon, nu? a, si cat costa?

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creola spune:

Eu am folosit ani buni Loreal Elseve,cel portocaliu(pt par uscat ,casant) acum sa fac o schimbare am trecut pe Matrix .Multumita de ambele!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

quote:
Originally posted by xandra28

nadyana, si unde gasesc produse forever living? din cate stiu se gasesc numai pe la distribuitori, gen avon, nu? a, si cat costa?

anda, mami de bb vladut

varsta lui vladut

Da, Anda, se gasesc oar la consilieri.Samponul este 13,2923 euro la pretul de depozit, eu mi-am luat de curand si vine in lei cam 480 mii lei.Dar este mare(are 269 ml. parca, nu stiu exact)si este ffff bun.Aproape toti prietenii mei il folosesc si au ramas la el.Ceea ce imi place la produsele lor este ca au ramas la aceeasi calitate ca atunci cand am inceput eu sa le folosesc.Si, acum de curand am primit un acelasi sampon luat din franta, pasta de dinti si inca cateva produse cadou si vreau sa spun ca sunt identice.Asta imi placeEu il recomand cu caldura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

dap, depinde de tipul de par. Insa eu am fost mereu multumita de produsele Petrolehahn (eu am par gras).
Balsam nu folosesc.

Sora mea in schimb foloseste L'Oreal Matrix. Dar astea costaaaaaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Hello,fetelor!
Eu folosesc Elseve Rosu de foarte multi ani si sunt multumita.Din aceeasi gama folosesc sampon,balsam si masca de par.
Dar fiecare tip de par este diferit,asa ca nu il pot recomanda in mod expres :)

Claudia si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Eu am folosit samponul si balsamul de la Nivea si am fost multumita.
Am auzit ca cele de la Dove pt. par deteriorat ar fi ok. si as vrea sa-l incerc dar nu stiu cat este de adevarat.
L-a folosit cineva?
Dar cele de la Pantene,anti-rupere?

MIRELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina V spune:

Eu am folosit sampon de la Forever dar imi usuca foarteeeeeee tare parul. Chiar si daca foloseam si balsam.
Eu folosesc sampon Head & Shoulders si balsam de la Avon ( sunt fff multumita de balsam )

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

De cand a aparut Dove Intense Care, numai pe asta il folosesc, sampon si balsam si sunt foarte multumita. Cred ca, asa cum au spus si fetele mai sus, depinde foarte tare de tipul de par.

Nana Motoc
Pana la nunta...

"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."

Mergi la inceput