palarii cochete

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Am uitat sa zic, la semnatura mea in albumul "flori" am o poza cu o podoaba capilara pe care am purtat-o cu mare succes si care a intors niscaiva capete. Am cumparat-o de la aici, de la magazinul numit Debenhams, dar au si shopping online aia. Incearca si varianta asta, sunt undeva sub firma "debut" (in societate, unde altundeva? )

pisici, flori si jucarele

When the heart is full of love, the world is full of beauty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

eu anul trecut, cand m-am casatorit, mi-am facut palaria la Casa de moda Venus

16+

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

Fetelor si pe mine ma bate gandul sa-mi iau o palarie si asi vrea una care sa mearga la mai multe tinute.Se poarta palariile in mod special anul acesta sau mi se pare mie?Dar de aceste palarii bej cu esarfe(nu stiu in ce material sunt), alea clasice, dupa parerea voastra merg la o tinuta mai speciala?
aria, este f frumoasa si palaria si rachita.eu nu stiu ce am fetelor, ar nu indraznsc sa ma imbrac asa cochet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

scarmanusm-am uitat la pozele tale...esti tare tare frumusica si iti sta bine cu palarie saru'mana pentru link m-am uitat dar nu m-am prea lamurit...nu cred ca pot comanda din site-urile alea am vazut una care imi place

o sa incerc sa merg la o casa de moda sa vad daca fac la comanda

nadyana de ce sa nu indraznesti sa fii cocheta mai ales la o ocazie speciala??eu abia astept sa ma vad in tinuta mea cocheta si cu palariutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

Sora mea importa palarii, unele normale, altele absolut excentrice. Vin direct din tara palarierilor, adica din Anglia.
Daca va intereseaza, dati-mi pe PM si va trimit repede contactele.
Nu vreau sa o cosniderati reclama, ci doar o mana de ajutor.

O saptamana faina sa aveti,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

Eu tot de la casa de moda Venus am avut una......pacat ca n-am poza
Ti-as recomanda totusi sa nu-ti iei de pe siteuri fara sa probezi. Am descoperit ca o palarie absolut superba la altcineva pe mine arata ca dracu.
Trebuie sa se petriveasca frumos cu pieptanatura, vestimentatia si mai ales cu ovalul fetzei

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor mi-am gasit palariesunt tare mandra de ea...e alba cu boruri medii si cu o funda mare la spate din voala...are si niste pene...tot ce trebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

quote:
Originally posted by nushulica

fetelor mi-am gasit palariesunt tare mandra de ea...e alba cu boruri medii si cu o funda mare la spate din voala...are si niste pene...tot ce trebe

Ne trebe poza doveditoare ca sa te credem

pisici, flori si jucarele

When the heart is full of love, the world is full of beauty

Mergi la inceput