Mamici de sept-oct 2006 (49)
Raspunsuri - Pagina 2
Nokia spune:
Fetelor, va multumesc ca m-ati lamurit in privinta cordonului. Ehe, la primele 2 sarcini, nu m-am stresat atat, daca dr. zicea ca-s ok masuratorile, eram multumita. Nu cautam si alte raspunsuri si asa am dus fara stres 2 sarcini pana in sapt 40. Acum fac valuri din nimic.
De ex. habar nu am cat tre sa fie colul de lung...al meu avea ieri 4cm. E ok?
Azi am o zi tare proasta. Dimineata, pe la 5 m-am trezit in niste tunete si fulgere de mi se facuse o frica.....Brr, au tinut vreo ora si ceva iar dupa cu greu am adormit. Acum mi-e somn de pic si e o calduraaaaaaaaaaaaa. Ufff!!!
Va pup si va urez o zi cat mai placuta
microbu spune:
Mirabelac, e ok. Esti cap de lista pe august pana acum...
Nokia, scuze ca sunt asa curioasa, dar ce inseamna maktub?
Sandra 27fix poze
varsta bebe
credo spune:
Microbu multumesc mult
Mirabela nici eu nu am intrebat doctorita dar iti spun ce am citit, cand am timp o sa scriu exact paragraful.
Eu de azi am inceput sa numar de cate ori sughite si cate minute dureaza, motivul este ca la ultimul appoitment avut doctorita mi-a citit rez de la echo si mi-a spus ceva despre lichidul amniotic ca este "normal low" - nu stiu daca s-a referit la calit sau cantit - era f grabita trebuia sa asiste o nastere.
Nu te panica, caci tot in carte am citit (mai la inceput) ca sughitul este normal si nu spunea cat de normal tre sa fie.
Revin cu paragraful cand am timp
Va pupic pe toate
microbu spune:
Nu stiu nici eu nimic in plus despre sughit.
A mea face de max 2-3ori/zi pana in 5min...delicata...
Sandra 27fix poze
varsta bebe
martha78 spune:
Eu nu stiu cand sughite si daca sughite, voi cum va dati seama de asta?
Martha 31 weeks
bebe
Sephora spune:
http://www.medicalinfo.ro/menu.php?s=gineco
Fetelor un link interesant ptr "due date"
IO28+Matteo
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos
alinamoro spune:
Fetelor, tot v-am citit ca stiti cand sughite bb, ca simtiti cand sughite... Cum va dati seama? eu habar n-am!
Alina (31+) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2
Nokia spune:
Burtici, cand o sa inceapa bb sa sughita, o sa va dati seama E greu sa explici ce simti, cel putin eu, nu as reusi
La mine au sughitat amandoi, dar baiatul, imi aduc perfect aminte, a cam exagerat. Era chiar enervant
Sincer, nu imi amintesc care in ce sapt a inceput sughitatul, dar in orice caz, spre trimestrul al 3-lea. Si a durat pana la nastere. Asadar, aveti de suportat