Copiluti de mai-iunie 2005 (2)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Elisor merge si cu ulei de masline, dar e bine cu galbenele, mushetzel si incearca mai mult fara pampers, asha sta mai mult cu poponetzul la aer curat.
Gabitza frumoase pozele cu Andrei, m-a apucat pe mine jalea cind am vazut cum papa cind ii dadea bona, nu stiu daca as rezista sa vad pe altcineva ca-i da cu linguritza . Ufff, sint batuta-n rau in cap.
Denisa pentru constipatzie, daca de asta-i vorba, eu ii dau kiwi si prune.
Revin, dispar sa-i dau papitza

Sanatate la copilashii bolnaviori, la mamicile care si ele au probleme de sanatate, cu ale mele nu ma mai laud, ca or sa-mi treaca.

Daniela si capsunica lu'mami
Ingerasul nostru, de la 6 la 10 luni, Isabella la un anishor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Ca tot in trebati de torturi. Fiecare copilas a avut tortul lui pentru ca maica-mea le-a cumparat copiilor, fiind sarbatoriti in lunile iunie si iulie.

Elisor, sint 11 pagini de poze. Da next ca sa le vezi pe celelalte. Poza cu mamicile nu e facuta in familie. Adica, pot sa zic ca e oarecum o famlie, ca eu cuosc mamicile inca de dianinte de a o naste pe Emma (sint mamicile cu nazdravani de o seama cu Emma si le-am cunoscut aici pe forum...ne-am intilnit la Bucuresti ca si acum 2 ani cind am mai fost in Romania)

Azi merg la dr. cu fetele sa vad ce imi zice de diareea asta:(.

Sanatate copilasilor bolnaviori!!!

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Pana la urma nu am aflat ce are Delia ca a fost numa o maraiala si cu mine,in schimb iar a calcat Bianca in strachini si am tabarat cu gura pe ea pentru ca alt ametoda chiar nu mai gasesc...iar strachinile erau cu mancarea pe care nu o mananca si pe car eo arunc duminica tot intr-un elan la gunoi...Ca ea s-a saturat de carne de pui,insa porc nu mananca,vita la fel,ficat sau pipote sa nu le vada,iar pestele este o enigma pentru ea...in situatia asta vanatul nu l-am incercat...si uite asa mi-a facut dupa-amiaza varza..
Apoi am vrut sa merg la Real,un hipermarket deschis azi,dar tipic romanesc cozi la masini de km,iar la intrarea in magazin erau cozi ca la carne...m-am lasat pagubasa si am aterizat intr-o vizita...

Ce nu-mi aduc eu aminte de la Bianca cum arata gingiile cand ies maselele...poate si pentru ca ma trezeam ca avea masele pest enoapte fara probleme existentiale...

Stai ca vroiam sa va intreb ceva(oare nu oi mai fi facut-o ca daca da sigur m-am ticnit in ultimul hal) ai vostrii urla la baie cand ii spalati pe cap?!De vreo doua saptamani a devenit cosmar si nu stiu cum sa fac,ce metoda sa abordez ca sa o determin sa priceapa ca nu se intampla nimic rau...

Gabitza nu te mai gandi si savureaza astea doua saptamani la maxim...oricum ai sa plangi dupa Andrei o perioada,mai ales cand ai sa constati ca vii acasa si nu-ti mai ajunge timpul pentru el deloc...dar trece si viata va reintra pe fagasul normal...

Ioana poti lua in schimb un fierbator cu rezistenta,termoplonjon parca se cheama in limbaj popular,si asa poti sa-ti incalzesti tu...eu nu m-as baza prea mult pe existenta apei la dozator in hoteluri...

Iuliana am uitat sa-ti spun ca poza cu Eforie noaptea mi-a placut tare...nici nu-ti imaginezi uitandu-te la ea ca a doua zi nu ai loc sa respiri in statiune...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Iuliana am vazut toate cele 11 pagini, noroc ca i-ai zis lui Elisor. Sunteti super frumoase toate trei iar mamica arat "beton". Nici nu s-ar zice ca ai avut doua sarcini. Cat despre diaree... Si eu am umblat dupa ce ne-am intors pe la doctori. Nu i-au gasit nimic, cica se putea sa fie ceva virotic si aia nu are cum sa iasa.

No vad ca v-am inebunit cu budinca. Dati bataie ca e buna. Acu ma apuc de aperitivul Laurei.
Mi-a sosit masina de spalat si e tare frumossa si lucioasa. Abia astept s-o inaugurez.

Eli si Loreen ma terminati cu fazele cu fundicurile micutze. Sper sa nu fie ceva grav si sa treaca totusi fara interventie chirurgicala.

Tony nu vrea sa doarma si sa manance iar. Scoate copilul asta viata din mine. Daca ajungem cu bine la 2 ani cand sper eu sa se mai calmeze ma declar cu adevarat supravietuitoare.
Merg sa-i pun apa in piscina ca sunt 36 de grade. Poate daca se balaceste se mai toropeste putin.

Denisa la noi merge foarte bine sucul de pere. Dar pentru fisuri trebuie sa fie ceva unguent cu care sa treaca. Bietul pitic imi imaginez ce trage.

Care aveti o reteta buna de prajitura cu branza va rog sa mi-o dati. Stiu ca mama facea ceva cu smantana dar sa ma pusti ca nu-mi amintesc.

Olga

Si maine e o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Loreen si al meu tipa la baie ca disperatul cand il limpezesc pe cap. E super panicat cand se trezeste cu capul in apa si mai noi nici nu-l pot pune pe spate. E un mister si pentru mine ca in rest ii place apa, se balaceste bine merci. Doar ca are si el o problema cu capul in apa. Refuz sa cred ca i se trage de la botez, ca asta a fost muuuuuult in urma. Daca gasesti ceva zi-mi si mie. Eu il spal cu johnson's baby si astia zic ca e fara lacrimi- apoi oare sa-l piste asa tare? Adevarul e ca nu sta niici apa sa-i pun pe cap, zici ca are atacuri de panica din cauza apei pe fata si ca el crede ca nu poate sa respire.

Olga

Si maine e o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Loreen a mea plinge dupa baie cind ii clatesc parul cu dushul, ala nu-i place deloc, in rest se balaceste si n-are probleme cind o spal pe cap. Maselutzele, mama lor, eu credeam ca are doi dintzoi, cind colo am vazut vreo citeva zile in urma, dintele si un punct alb pe gingie in interior ca un abces. Mama nebuna ce sunt, am crezut ca cine stie ce o avea, doar azi cind ridea si a lasat capul pe spate, am vazut ca dintele era masea si ca de fapt abcesul era cealalta jumatate de masea, care se straduia sa iasa din gingie.
Olga T ... pentru sfatul care i l-ai dat viitoare mamici, la subiectul, stii tu care , mi-a placut, am citit tot ce ai scris. Nu mi-am dat cu parerea ca n-am trecut si sper sa nu trec niciodata, printr-o situatzie asemanatoare.

Daniela si capsunica lu'mami
Ingerasul nostru, de la 6 la 10 luni, Isabella la un anishor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Nu pot sa scriu sunt super obosita, doar va citesc
Nelia, stai linistita ca nu vor face varsat de vant fetele. Boala e contagioasa numai in perioada eruptiei. Eu am facut "la batranete" la 20-21 de ani si mi-a erupt fix la 2 saptamani de la prima buba a sotului meu. Atunci ne-am zis si noi ca e ceva serios intre noi daca si varsatul de vant l-am facut impreuna...

Andreea mamica lui Filip Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Buna seara la voi! intru si eu pe fuga ca-s asteptata la munci 'telectuale...am himalaya de vase, rufe de calcat si de frecat gresia in bucatarie c-a mancat si ea lubenitza cu fii-mea si acum ne lipim ca mustele daca trecem pe acolo.
Elisor - tot voiam sa-ti zic ce-ai putea incerca pentru fundik de Bibik...ulei de catina...se gaseste la farmacie sigur, e foarte bun in probleme de piele, veruci, negi si alte ecrescentze, se face masaj usor cu acest ulei de 2-3 ori pe zi, nu stiu daca da rezultat in problema voastra dar rau sigur nu face.
Loreen - si a mea pitika plange la clatitul parului si da sa se catzere pe pereti ca sa scape, in rest e innebunita dupa baitza. imi amintesc bine de sora-mea cand eram mai mici ca urla ca-n gura de sarpe cand o spalau, intr-un moment de sinceritate mi-a marturisit ca nu-i e frica, n-o ustura okii, n-o doare nimik, urla doar asa ca i se pare mai interesant!
Olga - sa fie cu noroc masinuta voastra de spalat...si spor la treaba!
Nelia - cum se mai simte Tudora? sper sa nu fie nimic si sa-i fi trecut deja febra!
gata, o tai la treaba ca iar ma prinde 2 noaptea si maine iar adorm la datorie de-mi trage kupilu' suturi intre felinare ca sa ma reanimeze.
va pupam! sa aveti o noapte usoara!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Buna noapte,

vazut poze, placut copii frumosi, da tare frumosi. sa va traiasca si sa fie sanatosi.

am si eu o intrebare: voi cite picaturi de vigantol dati? le dati si vara, ca eu nu prea i-am mai dat in fiecare zi.

Loreen, miine dimineata chiar daca nu ma vezi pe mss, da-mi te rog tel.tau, ca omu pleaca din Bucuresti in jur de 3, s-ar putea sa te sune mai pe seara.
si Matei plinge la spalat pe cap, si culmea!!!!!!!!cind era mic nu plingea, asta e!

Androix, regimul merge, saptamina asta am fost la control, am dat jos 4,5 kg, si ce e bine ca mai mult de 70% am dat jos din masa grasa, din grasime adica. mi-a dat sa iau clarinol sau BIO_CLA, ultimul cica e mai bun.continui, deja se vede la haine, un talie am dat doar 2 cm jos si la sold 3 cm, sa vedem in continuare, nu ma las.

Elisor, eu am avut aslo 800-900, nu stiu foarte bine daca e foarte mare sau mai putin, dar ce stiu este ca un medic reumatolog mi-a spus ca ar fi trebuit repetata analiza dupa antibiotice si nu sa fac moldamin.

Adina , esti bine?

Gaitzam, indiferent la ce virsta l-ai lasa ai avea lacrimi. nu vreau sa te sperii, dar dimineata cind vei pleca va fi......se atirna de tine, si plinge, cel putin asa e la noi. bine ca ai gasit pe cineva, noi nu am gasit inca, avem o promisiune,eu m-am cam saturat de agentii. oricum m-am cam hotarit sa-l dau la gradinita din iarna. la tirgul de la polivalenta am si gasit o gradinita care mi-a suris,asa ca probabil din iarna la 4 ore dupa care peste un an cam toata ziua. vom vedea, incercam la 4 ore mai intii.

iuliana bine ca ati ajuns cu bine, frumusele tare pozele

nelia nu mai vreau sa deschid subiectul de program dar cam ce ai scris tu se recomanda si la noi, cel putin gradinitele acest program au, si doctorii pediatri la fel recomanda, dar....transpunerea in viata reala este............

Ioana, vacanta placuta sa aveti timp frumos si sa va intoarceti sanatosi1
Beatriced bine ati venit.
OlgaT, ma gindesc ca daca e buna masina le trimit si pe ale mele ce zici??????????????

nu mai pot sa scriu, s-a trezit teroristu.......cind ma gindeam si eu ca am timp.

o intrebare la final,pls,pls: vreau sa luam un alt aparat foto, intrebare: de care???? Androix poate il intrebi pe Mihai, da vezi......... nu vrem profi!!!!!!!!!!! ca eu 1000 nu dau nici pusa pe jar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Sara buna,

vad ca problema nemancatului e cam generala.....nici Aidan nu prea mananca.Zilele astea e si foarte cald, i-a mai iesit un dinte....poate de asta.

De la vaccinuri nu a avut reactii pana acum, se mai poate intampla de acum incolo?Le-am facut acum 2 zile, sper sa fi scapat macar de asta.Bine ca nu mai avem vaccinuri pana la 18 luni.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput