Clinica stomatologica buna in Pitesti
Va rog frumos sa ma ajutati sa gasesc si eu o clinica stomatologica buna sau un cabinet particular in Pitesti.Am mai multe probleme si a trecut ceva timp de cand nu am mai fost la stomatolog.De fapt am tot amanat, cu diferite pretexte dar acum nu se mai poate.Dantura mea e varza.Trebuie sa fac ceva.Eu sunt tare fricoasa si as dori un medic
stomatolog bun si atent care sa nu ma chinuie si ma intereseaza si cum arata cabinetul,adica sa fie modern si curat.
Va multumesc mult!
poze
Raspunsuri
lulu75 spune:
Dr. Negru este un medic minunat. Are cabinetul langa biserica de pe Scoroboaia.
Luminita si Andrei Tudor - ingerasul meu cu ochiii ca cerul(16 august 2005)
Album Andrei
Povestea nasterii ingerasului meu: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774
lilianasoare spune:
Eu am fost foarte multumita de Valentina Piersinariu. E tanara, draguta si lucreaza foarte atent. Are cabinetul in gura Trivaii, pe partea dreapta.
alexuta2005 spune:
Multumesc fetelor pentru raspuns.
Nu sunt deloc hotarata.Nu prea stiu ce sa fac. Am vazut pe net cabinetul dr.costache. A fost cineva acolo?
Dr. Negru nu era la pediatrie? parca imi amintesc de el din copilarie.Cred ca am fost la el.
poze
strumfi2004 spune:
cabinetul dr Vorovenci, vis-a-vis de Nr. One, intrarea prin spatele blocului, cabinet modern, doctor fff bun, atent.
Gratiela, strumfilor Mariuca si Stefanut
poznase si www.dropshots.com/strumfi" target="_blank">filmulete
didi-edi spune:
Alexuta,
ti=l recomand cu toata increderea pe Dr.Flavius Besliu.S-a mutat de curand in "casa" noua(peste strada de Ardaf).E un super medic.Sotul meu mergea la el de mult timp si m -a dus si pe mine acolo.Eram la fel de fricoasa , dar e genul de medic care vorbeste cu tine si glumeste tare mult.Uiti unde esti si de ce ai ajuns acolo.Plus ca iti da garantie la orice lucrare facuta.Pana acum nici un medic nu mi-a dat garantie (ex:cade plomba in x luni, ti-o inloci\uieste gratis).Si le cam am(plombele) de 3 ani.Sotul si-a facut ceva portelan la el de vreo 5 ani si la fel, fara probleme.Despre dr.Costache nu prea pot vorbi de bine.Cand mi-a facut o programare la 11 noaptea ca nu avea loc am cam mustacit.Apoi am stat la usa ca nebuna.Am intrat la 1 in cabinet.Si a alergat tot timpul intre 2 sali.Asa ca.......Ai dreptate, dr.negru e cel catre era o data la pediatrie.Am, inteles ca si fiul lui tot asta face si lucreaza impreuna la cabinet.Sper ca ti-am fost de folos.
Kitty07 spune:
Buna.
Eu sunt pacienta doctorului Costache si am numai cuvinte de lauda la adresa lui si a serviciilor medicale. Cabinetul (eu merg la cel de la Muntenia) este foarte bine echipat, extrem de curat si...nu miroase a cabinet medical deloc (eu aveam o problema cu asta). Se pune chiar si muzica de relaxare.
Despre domnul Costache am numai cuvinte de lauda. Este un adevarat profesionist. Si are un fel aparte de a se purta cu pacientii-copii.Are o rabdare extraordinara! Ii convinge chiar si pe cei mai speriati sa stea cumintzei. :)Si sa vedeti cum i se lumineaza fata cand intra un copil la el in cabinet! :))
Daca nu vrei programari urgente (de azi pe maine), nu risti sa mergi la dentist la ore tarzii. Eu merg de 2 luni si intotdeuna s-au gasit ore ok pt programari.
Acest medic Costache cred ca munceste foarte mult. Are 3 cabinete, dintre care unul e non-stop (urgente) si tine sa fie prezent in fiecare dintre ele zilnic. Din partea mea, jos palaria!
hristina spune:
Subiectul vad ca e destul de vechi,dar,daca tot a aparut pe-aici ma bag si eu in seama sa-l laud putin pe Dr.Negru Emil; nu stiam ca acum lucreaza si cu baiatul,asa cum scrie undeva printr-un mesaj,dar m-as bucura sa fie asa pentru ca are baiatul ce invata de la tatal sau; cel putin in materie de stomatologie,pentru ca profesional ii acord nota 1o,dar pe plan familiar,nu-i dau decat bile negre!!
Kasi si Victoria
valipop spune:
Noi (eu, sotul si fetita de 7 ani) mergem cam de 2 ani la cabinetul Dent Art - dr. Cristi Crisan. Cabinetul este pe Exercitiu ( e o casa)chiar vis a vis de strada care duce la pompieri.Conditiile sunt f bune aparate noi, moderne, lucreaza numai cu materiale de calitate, curatenie impecabila. Nu astepti la programare (max. 10 min). Lucreaza foarte usor si cu multa grija fata de pacient. Noi mergem cu incredere, nu am avut niciodata probleme cu lucrarile lui, mai mult il poti suna oricand ai nevoie si raspunde intotdeauna.
poze
Stefi289 spune:
salut pitestencelor!!nu stiam ca suntem atat de multe.referitor la subiect subscriu pt. dr. Costache .va pup!!!